Dopuri de ureche?!
Unde gasesc de cumparat dopuri pt urechi cu care sa nu mai auzi nimic si sa poti dormi???
Raspunsuri
denisabia spune:
Le gasesti la farmacii sunt din ceva plastic , dar din experienta personala iti spun ca-s inutile.E cam acelasi lucru daca ti-ai pune vata in urechi , reduce putin intensitatea zgomotului.Pe deasupra dimineata un dop era prin pat
.Poti sa te convingi singura de eficienta lor, nu sunt scumpe.
Delidana spune:
Folosesc si eu cu succes de mult timp si sint foarte multumita de rezultat, in conditiile in care sint sensibila la zgomote si imediat ma trezesc din cauza lor. Dopurile pe care le am eu sint dintr-un material moale si foarte fin, nu-mi cad prin pat decit daca nu le infig cum trebuie in urechi
si isi fac treaba excelent. Din pacate nu le-am luat din Romania...voi intreba si eu la farmacii cindva curind, sper sa-mi amintesc, chiar sint curioasa daca exista si la noi asa ceva si daca sint eficiente.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
alba spune:
Si eu sunt multumita de rezulat,le folosesc cu succes de ani de zile. Motivul?
Am un sotz sforaitor:-)
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
flori76 spune:
Am folosit si noi vreo 2 ani din cauza unor vecini nesimtiti(intre timp ne-am mutat si nu mai e cazul)si am fost suuper multumiti de ele.Intr-adevar,daca nu-s puse corect le mai poti pierde(mi s-a mai intamplat sa le gasesc si pe sub pat,nu doar prin pat
).
Flori
Mirelou spune:
Am o curiozitate! Iertati-mi ignoranta dar nu exista pericolul sa nu le mai poti scoate din ureche? Ca eu sunt cam paranoica... 
mama_lui_alex spune:
Mirelou..sunt mari! f. mari - eu nu le-am putut "infige" ca lumea in ureche..:)
Dar daca tot vorbim de somn..stie undeva unde se gasesc "ochelari" pt.dormit? Din aceia care obtureaza lumina..caci soata mea sta cu veioza aprinsa mult-mult timp..ca sa nu mai zic ca o uita aprinsa peste noapte..
Annie80 spune:
Intrebare de baraj....Mai auzi cand suna ceasul?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
denisabia spune:
Fetelor poate ne ajutati si pe noi cu un nume , intreband la farmacie .Eu le-am luat acum doi ani inainte de admiterea la facultate , insa chiar nu m-au ajutat , poate nu mi-au dat ceva de calitate.Dar daca ziceti ca sunt si eficiente , o sa cer si eu sa imi aduca din afara.
Nerantula spune:
Dopuri antifonice ... si sunt din silicon, portocalii.
Si la mine au fost foarte eficiente; ca sa intre mai usor in ureche eu le umezeam cu putina apa sau crema de fata, le strangeam bine intre degete si intrau / ieseau apoi fara probleme, plus ca sunt si legate intre ele cu un fir lung(ca manusile de copii), la o adica poti trage de acela sa le scoti, dar nu prea brutal.
Cred ca se gasesc la orice farmacie.
5+
Liniuta noastra
briza_marii spune:
Eu am luat din cora de unde sunt si betisoarele de urechi (uneori sunt puse chiar langa prezervative
, incan u m-am prins care e logica..). Sunt galbene, dintr-un material moale, si sunt 4 bucati intr-o cutiuta mica. eu am dat pe ele in jur de 10lei. Mai reduc din zgomote dar in nici un caz nu atat de tare incat sa nu mai auzi ceasul.
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze