Dopuri de ureche?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am folosit si eu intr-o vreme, dar nu prea le suportam, aveam senzatia ca ma doare capul de la ele , parca presau cam mult, desi erau f moi. Dar daca apucam sa adorm, nu mai simteam nimic .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Eu am si din silion si din burete si din ceara. Cele mai eficiente mi se par cele din ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am folosit vreo 8 ani la rind dopuri, chiar ajunsesem dependenta de ele, le puneam chiar cind nu era cazul. Sint si astea pe calitati, eu ma impacam cu unele moi, verzi, si foarte eficiente, nici nu le simteam in ureche. Dopurile la un anumit moment trebuie schimbate, ca la spalat isi pierd proprietatile. dupa ani si ani de purtat dopuri am inceput sa am probleme cu urechea interna, si cu echilibrul, asa ca a venit un momentul in viata in care a trebuit sa ne separam cu dormitoarele. Am dormitorul meu, in celelalt capat al casei, mai sint nopti de intensitate maxima a sforaitului, parca ar fi la mine in dormitor. Oricum, uitasem ce bine e sa dormi bine :-), m-am dotat cu un pat mare, e bine, ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Eu am cumparat de aici mai multe modele: http://earplugstore.stores.yahoo.net/inhearprot.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Traiasca cel care a inventat dopurile!!!!
Le folosesc de vreo 8 ani de zile. Magnifice! Dorm imediat cum pun capul pe perna.
Intr-adevar am avut insa probleme cu urechile din cauza lor pentru ca ceara este impinsa constant atunci cand le folosesti si trebuie din cand in cand sa mergi pe la ORL-ist pentru niste spalaturi.
Si, da, dau DEPENDENTA!!!!
Ex: asta-vara am mers la casa alor mei de la tara. Si ce credeti? Mi-am uitat dopurile Jale mare! Cum credeti ca am reusit sa adorm? Punandu-mi miez de paine in urechi
Acum sunt fericita. Mi-am luat dintr-un duty free 2 cutii a cate 10 perechi si le-am imprastiat prin toate camerele, la parinti acasa, la casa de la tara si am si o pereche in geanta, ca cine stie pe unde mai adorm...

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Dar de ce va chinuiti fetelor cu dopuri, ochelari...? eu nu suport nici sa se fatzaie in pat cineva...
Cel mai sanatos e fiecare sa doarma in camera lui.....nu se compara cu nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

si eu mai folosesc din cand in cand pentru-ca am un vecin care simte nevoia sa se exprime in toiul noptii si prin lovituri puternice in peretele de la capul meu

Le-am cumparat de la farmacie, sunt marca E.A.R. si sunt produse in Anglia. Sunt dintr-un fel de buretel galben, pe care il rulezi intre degete, pana se face mic. Isi pastreaza aceasta forma timp de cateva secunde. Apoi il introduci rapid in ureche, trebuie introdus in intregime, nu sa ramana jumatate afara, iar el isi recapata forma initiala, ocupand astfel tot spatiul din interiorul urechii.

Nu mai auzi absolut nimic apoi, eu pentru ceasul desteptator folosesc telefonul mobil lasat in pat, astfel ma trezesc din cauza vibratiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Angelinne si eu folosesc dopuri din acelea f moi (galbene) care asa cum explica cineva mai sus , se fre"aca intre degete si se trage un pic de ureche in sus dupa care se introduce destul de adanc (nu se poate pierde in urechi) iar daca se simte o presiune sau o jena se trage un pic inafara ! Deci o data ce dopul este bagat in ureche el incepe sa se umfle si sa ia forma urechii !
Sincera sa fiu eu ma simt f bine cu ei , dorm fara ganduri si noptile-mi apartin pe deplin !
Din pacate am si eu de-a face cu niste vecini care din orice ora din zi sau din noapte-si permit sa deranjeze lumea si culmea , nimeni nu le zice nimic ! Asa ca eu am aranjat-o in felul meu si e f bine !
Singurul inconvenient este acela ca aud inima cum bate , sangele cum curge prin vene , dar doar la inceput , acuma mi se pare un cantec de leagan si adorm imediat cum le bag in urechi !
Bafta multa-ti doresc si nopti placute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu cu acelea galbene sau verzi am mai avut ,.,,aud tot ...se pare ca totusi acelea de silicon sunt vero nu mai auzi absolut nimic.

Mergi la inceput