Mamici ce asteapta al doilea copil (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vela,prezenta si eu la galerieNastere usoara!
sanziana,ignatica,bine ati venit
celelalte mamici,am reusit sa citesc ce-ati scris,mi-e putin grata si tre sa merg sa fac papa lui Alex,asa ca doar vasi va doresc o zi frumoasa!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Noi suntem bine toti patru membri ai familiei .Maria mananca , doarme iar manaca iar doarme si uite asa o tine ea toata ziulica .
Crengu75 pupam si noi pe tine dulce de tot si pe bebe Cristian.
Ignatica bine ai venit in clubul nostru si sa -ti traiasca bebe David sarcina usoara iti doresc.
Sanziana27 bine ai venit in clubul nostru si sarcina usoara iti doresc sa-ti traiasca bebe .
Cami multumim de cafea .
Claudia sa stii ca fratele meu are un baiat in varsta de 4 ani care intampina aceasi problema ca a ta , baiatul nu vorbeste decat foarte putin si l-au dus la logoped si i-au zis sa nu-si faca grija fiindca isi va da drumu la vorbit mai tarziu , trebuie pana la varsta de 5 ani daca nu atunci vor incepe sa-l duca la logoped.Ei sunt in Italia stabiliti si l-au dus acolo la dr si vezi si ei sunt in perioada asta cand bebe invata si romana si italiana .Te si ai sa vezi ca o sa fie bine .
O zi buna va doresc .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ignatica bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios! Bafta maine la eco.
Danybv ma bucur ca sunteti toti bine. la fel si tie o zi cat mai placuta.
Crengu ma bucur ca sunteti bine si ca simti bebeul. Fain ca a facut direct la toaleta si eu as vrea sa o invat asa ca la gradi a zis ca au toalete si sa stie sa mearga la toaleta. Acu sper sa si reusim.
Uff Iulia nasol ca ai greturi. Speram sa treaca repede. Spor la gatit.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

mada_mxm saru`mana
Eu stau inconjurata de bebelusii mei pe care tocmai i-am adormit pe Maria am pus-o in stanga mea in carut iar pe Andrei in dreapta in patutul lui ...hi hi hi hi i-am pacalit sa faca nani.
pupam fetele

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Se pare ca sunt singurica pe aici azi umplu pagina numai eu ???
Vela galerie pentru tine : NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!!!!!!
Igantica am citit povestea ta si m-a emotionat foarte tare , am devenit melancolica si mi-am adus aminte de clipele petrecute acum 3 saptamani cand am nascut .
Si eu sunt Brasoveanca si mi-e tare dor de Brasovul meu !!! Offff cat sufar .Macar ma mai consoleaza cat de cat ca acum am si eu pe cineva din Bv pe acest forum.

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Sanziana, Ignatica,bine ati venit!

Mada_mxm, am fost la medicul pediatru, aici el urmareste copilul, am fost si al audiolog si la test de vorbire. Toti mi-au zis ca e ok, ca o sa vorbeasca mai tarziu probabil, ca e sanatos si normal dezvoltat. Procesul de vorbire se definitiveaza pe la 4-5 ani de aceea nu se face logoterapie. El merge la un fel de gradinita (3 ore pe zi) deja de un an de zile; abia anul asta va primi loc la gradinita propriu-zisa si imi fac griji totusi pentru aceasta incetineala a lui de a asimila limbajul. Eu o sa tin din scurt problema, ma intrebam doar daca mai stiti cazuri cu copii care nu vorbesc foarte bine la 3 ani. As vrea sa cred ca mai sunt si altii ca nu e numai al meu mai... in urma. Gata, nu va mai fac capul patrat cu "Mutulica" al meu.

Danybv, mi-au mai zis si altii ca ar putea fi vorba de bilingualism dar am citi pe net despre copii bilingvi care vorbesc ambele limbi fara probleme. Dar.. sa fie el sanatos!

Crengu, super ca-l simti pe bebe, parca devine mai concret cand incepi sa-l simti. Pupici pentru burtica!

Vela,

mamica lui Stefan din 03.04.2005
11+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Mi-am mai amintit ceva legat de facut la olita sau wc. Am mai citit prin carti si o metoda este sa vada cum fac parintii ( suna cam aiurea, dar asta este) sau sa i se explice ca asa este normal, ca asa face si mami si tati. Si cu rabdare, oricum dupa 2 ani este bine sa se inceapa, cand bebe va fi pregatit sa se rupa de pampi , o va face.
In special , cand trece o noapte fara sa ude un pampers, cam este momentul sa incepeti sa-l culcati fara. Va veni clipa cand el va refuza scutecul, dupa ce va vedea ca se simte mai bine fara.

Daca face pisu sau caca in pantaloni, nu trebuie schimbat chiar imediat, el trebuie sa vada ca nu este placut ( cu pampi nu prea simt ei discomfort) si va evita sa mai faca.

Eu am inceput "lupta" dupa 2 ani, ca cica pana atunci sficterul si vezica nici sunt capabile sa "tina" pana spune copilul ce vrea.

A trecut ceva timp de atunci , baiatul face indata 5 ani,..... dar acum , .....uitandu-ma in urma, va zic, toate la timpul lor, fara stres si cu multa rabdare si detasare. Nu va uitati la mame care spun ca i-au pus la oala de la 6 luni, sau babe care nu stiu ce miracole au facut......Copiii sunt diferiti, nu facem concurs cine face primul caca la oala, si pana la urma toti vor face in final caca si pisu' cum trebuie.

Va pupic dulce .

Bebe 2
Crengu 15+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

crengu75ai dreptate fiecare copil este diferit si fiecare etapa isi are timpul ei .Asteptam sa vedem ce se va inatmpla cu Andrei cand va incepe sa faca la olita sau chiar wc, cand va incepe sa vorbesca , el intelege tot ce-i zic numai ca nu leaga mai mult de 2 cuvinte : mama papa sau tata papa tarrrr in traducere ( tata a plecat dupa papa cu masina ).
ClaudiaH asa este sa fie ei sanatosi si noi sa avem putere sa rezistam .

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Eu zic ca 2 ani este mult prea tarziu pentru a incepe cu olitza... Se pare ca o mama daca doreste invata semnalele eliminarii bebelusului ei inca de la nastere..daca nu..cu cat trece timpul cu atat si copilul va inceta sa emita semnale si va fi mult mai greu iar scutecul va fi o doua natura... Mie mi se pare ciudat sa vad copii care sunt atat de destepti, spun poezii, etc dar nu stiu cel mai elementar lucru : sa-si controleze propriile eliminari.
Cautati pe net ELIMINATION COMUNICATION
Eu am inceput pe la 11 luni si tot mi s-a parut ca e prea tarziu... acum are 1 an si o luna si deja am invatat semnalele lui astfel ca face kk la olitza si multi de pishu... Intr-o noapte s-a dat singur jos din pat s-a asezat in funduletz si-a facut pishu . Deja i-a intrat in reflex...

KHRISU 5+, mamik lui Matei (21 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanziana, Ignatica, bine ati venit
Pe seara sper sa ajung sa va trec in listuta

vela

Si acuma, cucu-cucu, mars la lucru

PS Dany.... ce-as mai dormi si eu una intre prunci.... da' chiar si numai langa Paul (cat bb e la purtator)

Oana 21+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput