Mamici ce asteapta al doilea copil (4)
Raspunsuri - Pagina 19
CamiM spune:
Salut burtici si poftiti la cafea!!
Ah ce doua zile super am avut, dupa eco super a venit si vestea buna ca am trecut testul de diabet gestational yupiii!!
Fetelor cred ca ne-am hotarat in sfarsit la nume pentru piscotzica:
Sabina Adriana.. sper sa nu ne mai razgandim.
Vela bine ca ne dai de veste, noi tinem galeria deschisa in continuare sa stii.
Cat priveste visele urate.. le dam bataita!! O sa fie bine ai sa vezi mai e asa putin si tii puiul mic in brate ( zise mami care deja tremura de groaza la ce si cum o sa fie
)
Mariaanna
si voua. Ce mai face Alex, sper ca e ok si nu-i bolnavior.
Claudia merci
. Va tinem pumnii sa fie fetita in burtica daca asta va doriti, oricum sanatos/oasa sa fie!!
Cu burtica asa e, eu am deja un burtoi cat aveam cu Sofia mai spre sfarsit, e asa de mare ca ieri a trebuit sa mai imi cumpar vreo doua tricouri de
ca cele pe care le aveam deja sunt mici si se ridicau pe burtan.![]()
Dany
hang in there!! trec ei si colicii!!! mama lor de colici nerusinati!!
Oana 

esti grozava , mi te si imaginez punandu--le pe fuga pe admiratoare..
pentru toate burticoasele!!
Cami
27+
&
Sofia - 8 mai 2006
danybv spune:
Buna dimineata fetele.
OanaRusu,i-am dat pupicul de la Paul Mariei si sa stii ca a avut efect, aseara nu a mai avut colici si in sfarsit ne-am odihnit si noi .
pentru mama si Paul ![]()
CamiMma bucur mult pentru vestea ta cea buna si imi place ce nume frumos ati ales printesei .
julaxsi noi asteptam noptiile in care o sa putea sa dormim fara sa existe probleme.
Pupam toate mamicile 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
MissJJ spune:
Buna fetele!
Apar si eu prin zona cu vesti. Sorry ca ieri nu am scris am citit da nu am mai apucat sa scriu.
Deci am fost si noi ieri la spital am mers la scan mai intai si apoi la medic, la scan tanti aia m-a cam enervat cam evaziva asa am vazut capusorul, fetisoara si cel mai fain am vazut inima cu toate cele patru camerutze cum batea acolo de zor nevoie si pe bebe care statea indoit in jumate, adik nu cu genunchii pliati ci intinsi ca si cum v-ati aseza jos picioarele intinse si va intindeti sa atingeti varfurile de la picioare avem si poza cu bebe in pozitia asta, ma mir cum de nu ii e incomod. Cica avea stomacul si vezica pline, deci pp ca toate funtioneaza cum trebuie si ma intreaba daca mai vreau sa stiu ceva si zic pai daca se vede sexul poate ne ziceti si noua, asa am aflat ca a fost si ultimul meu scan
, astia nu ofera decat doua, zgarcitii, si raspunsul lui tanti a fost fara sa se mai uite la bebe probably a girl. A raspuns f repede deci pp ca a vazut ceva de a raspuns asa rapid si nu a mai verificat deci avem si noi inca o
.
Flo e happy, cam suparat oleaca ca nu e baietel, dar nu se supara nici ca e fetita important e ca e bebe sanatos si are toate celea la locul lor, si i-am zis daca el vrea mergem la privat si mai facem un scan mai incolo sa se mai uite odata la sex poate ii creste vreo ceva intre timp.
Apoi am fost la medic a palpat oleaca burtica s-a uitat la rezultatele de la swab facut data trecuta si a zis ca e numai candidoza si mi-a dat crema tratament deci pb mea e ok nu face urat, sper sa fie bine si la nastere sa nu am pb. Si a zis ca data nasterii se modifica la 28 iunie 2008. Na acu om vedea ca si la fata au zis 13 august si s-a nascut pe 21 deci u never know.
Mi-a zis sa mai vin la 34 de saptamani sa verifice ca e totul ok si ca pana atunci o sa ma mai vada moasele daca e nevoie, bine eu is si la al doilea bebe si al al doilea deja nu se mai agita asa tare daca prima sarcina a fost ok si nu au fost pb. Ca la primul bebe ai in total 10 vizite la moase si medic si analize si la al doilea 7 in total.
Am vb si de tensiune si mi-a verficat-o si urina si au zis ca is perfect ok amandoua si ca sa stau linistita a zis ca se poate sa fi crescut tensiunea si de aia sa fi avut durere de cap asa persistenta da daca nu am si alte simptome sa nu imi fac probleme.
Apoi am fost si cu Flo la medicul de familie am nimerit la o tanti super dragutza si i-am zis toata istoria i-am arata analizele din ro pacat ca cd-ul din ro nu a mers pe calc ei, si a zis ca daca nu are dureri care se transmit in picior sau sa ii amorteasca picorul sau sa il intepe si pt ca durerea a cedat dupa cateva zile nu a durat mai mult nu crede sa fie nevoie de rmn si ca vrea mai intai sa faca o radiografie si dupa ce primeste rezultatele ne contacteaza sa ne zica ce trebuie sa facem. A zis ca cel mai probabil va face ceva fizioterapie si apoi vom vedea cum se simte si ce zic cei de acolo de cum evolueaza treaba.
Normal trebuia sa discutam numai despre un sg subiect da eu am sarit rapid si i-am zis si de bacteria de la stomac si de analizele la sange si a zis ca analizele sunt normale nu ingrijoratoare si ca pt bacteria aia e bun tratamentul cam asta prescriu si ei aici dar sa faca o sg tura nu doua ca bacteria asta e normal sa fie in organism deci la analiza va fi mereu prezenta.
Merg sa citesc din urma si revin. Pupici!
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
julax spune:
C
ami,sa fie sanatoasa Sabina Adriana
Sabina si sofia,suna frumosMada,fetita zici?ei,na.Nu mai stiu,dar tu vroiai baietel sau iti era indiferent?Daca vrei imi dau si eu cu parerea ce va fi ,dar trebuie sa-mi spui anul nasterii tale si a sotului

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Cami,s-a dus scrisul aiurea ,dar ai inteles ca despre tine e vorba din context
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Mada, ce fain ca ati fost la echo!
Deci, pun carucior roz sau mai astept urmatorul echo??
Dany, mai dam un
de rezerva ![]()
Cami,
si pe papusica Sabina Adriana
julax, as fi curioasa de metoda aceea babeasca ![]()
Oana
22+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Iulia, Oana ms.
Iulia pai eu 1982 Flo 1976. Mai eu sincer simt ca va fi fata Flo ar f vrut baiat dar e ok si cu fata e happy ca e sanatos si e ok, dar spera si el ca poate va fi baietel sa aibe cu cine juca forbal si etc.
Oana pune caruciorul roz please ca asta e ultimul scan privat nu stiu daca mergem ca este f scump e 100 de lire numai ca sa imi zica sexul deci nu eco morfo sau ceva. Mai vedem daca gasim mai ieftin poate o sa incercam oricum pune roz momentan. Ms mult.
Cami f frumos numele
si eu tre sa gasesc nume acuma o sa incercam sa gasim si de baiat just in case.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
IrinaL spune:
Hop si eu sa ma plang putin!
Fetelor, va doresc sa fie primul copil intelegator si cuminte si sa nu patiti ce patesc eu! Tudor al meu, care era un cuminte si un dragut, s-a facut in ultima vreme o mica fiara. Plange din orice, isteric, se tranteste pe jos si da cu capul de podea, nu mai accepta nimic din ce-i propunem, nu vrea sa se spele, nu mananca, nu mai vrea sa doarma la pranz, nu vrea sa iasa afara, nu-i mai convine nimic!
Am fost avertizata, si banuiam si eu, ca va avea o perioada mai grea, de acomodare cu noua situatie, in care nu mai e centrul atentiei, iar eu ma ocup destul de mult de sora-sa, dar nu credeam sa fie chiar asa. Pur si simplu nu stiu cum sa ma mai port cu el. Din orice il apuca plansul.
Va rog, dati-mi si mie un sfat! Sau macar o incurajare, sunt la capatul puterilor! Cel mai tare ma tem sa nu ma port eu gresit cumva, fara sa-mi dau seama, si sa-l indepartez de mine, sau sa-l fac sa sufere...Nu stiu ce sa mai fac...

Irina, mami de
Ileana si
Tudor
Ada_S spune:
CamiM, frumos nume ati ales, felicitari.
mada_mxm, felicitari si voua pt fetita, bine ca e sanatoasa. Acum s-a rezolvat si problema camerei, poti sa zugravesti intr-o culoare. Si foarte bine faceti.....sa cautati si nume de baiat cine stie.....noi asa am patit la nasterea lui Alvin aveam doar nume de baiat, cel de fata nu era hotarat pt ca noi eram 100% ca e baiat si cand am semnat actele inainte sa nasc a trebuit sa dam si nume de baiat dar si de fata pt orice eventualitate.......asa ca am avut ceva emotii sa nu fie fata caci numele era spus doar asa ca sa umplem rubrica.
danybv, ma bucur ca nu a avut Maria colici, mai nou se pare ca o zi are o zi nu, incet incet o sa ii treaca de tot.
vela si eu am cosmaruri noapte de noapte dar nu le dau importanta caci stiu ca e din cauza sarcinii.......daca e prea urat visul ma ridic si stau cateva minute in sezut pana uit ce am visat apoi ma culc la loc.......sper sa functioneze si in ultimele zile de sarcina
.
Acum ma gandesc ca ai DPN de ziua indragostitilor........ce frumos

Pupic si la restul mamicilor, sunt curioasa cine v-a sparge randul carucioarelor roz........am o vaga presimtire ca eu voi acea![]()
Ada
15+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
vela spune:
Buna fetelor, sunteti niste dragute.Am intrat doar sa va salut si sa va zic ca totul e ok, aseara n-am dormit deloc in schimb spre dimineata am adormit si cred ca nici nu am mai visat de obosita ce aram.Citesc imediat sa vad ce ati scris, nu stiu daca mai revin astazi dar sa stiti ca sunt alaturi de voi.
vela
39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)