Mamici ce asteapta al doilea copil (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Vela

Oana 22+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burtici!!

Acusica am terminat de citit din urma dar vreau mai intai sa va spun ca sunt tare fericita: am fost ieri la ecografie si totul pare ok: bebelina saltareata foc nevoie mare.. a dat un spectacol de ne-am prapadit de ras, are deja 1080gr si partea cea mai buna este ca placenta s-a ridicat, yupii am scapat de stres!!!

Oana felicitari pentru printesa.. si aveti grija cu fetele alea multe care se tin dupa "ginerica" nu de alta dar Soficu e geloasa..

Dany uff afurisite colicile astea.. pentru bebe mica si speram sa treaca repede.

Vela , nu mai zici nimic? Noi suntem pe pozitie cu galeria!!

Mada super pozele de la plimbare( si mai ales protagonista in roz..); sper ca a trecut deja durerea de cap.
Cat despre vorbit si Sofia cand are ambele variante ale unui cuvant romana si engleza alege .. pe cel mai scurt de obicei..)

Claudia foarte faine pozicile !! Sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii ca este un copil tare reusit!!

Oana_G bine ai venit!!

Nu stiu ce voiam sa mai zic dar imi aduc eu aminte mai incolo, o zi super si pe mai tarziu!!

Cami 27+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

OanaRusu, felicitari pt fetita, cred ca sunteti foarte fericiti. Aveti deja nume pt fetita, sau de acum o sa cautati?

mada_mxm si eu am dureri de cap, la mine in special dimineata dar trec de la sine. Cred ca sunt din cauza sarcinii, am citit undeva dar nu mai stiu unde. Am vazut pozele sunt superbe.......la voi a venit deja primavara, ce frumos. Arianna s-a simtit tare bine la plimbare, ii sclipeau ochii albastrii de fericire.

Fetelor, vela nu a intrat de cateva zile........o fi mers sa nasca si nu a apucat sa ne anunte? Oricum galeria e prezenta la datorie

Ada 15+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Claudia, ce flacau mare ai!!!
Imi place tare mult poza de dupa gard ... aceea mai de aproape....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salutare!
Claudia, ti-am vazut pozele si te felicit pentru baietelul care-ti seamana perfect!Sper ca acum esti mai bine.
Oana, felicitari inca o data pentru fetita!Sa fie sanatoasa si frumoasa ca si fartiorul ei si ca parintii!
Mada, Cami,Dany, Julax, Onyx, va pup pe toate.
Oana_G, bun venit in club!
Nazdravanul meu are buzele cam rosii...dar febra nu are! O fi altceva si nu-mi dau seama?

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dragi mamici cu burtici!

Mariaanna, merci pentru felicitari! Da, sunt mai bine, am scapat de gripa.
OanaRusu, o sacosa de felicitari sid e la mine pentru fetita din burtica! Sa creasca mare si sanatoasa si mai departe!
CamiM, aplauze si de la mine pentru spectacolul oferit de cea mica.
Danybv, imi pare rau ca inca va mai chinuiti cu colicile! Lasa ca trec acusica.
Julax, toata lumea zice ca seamana cu mine puiutul meu dar mie parca nu-mi vine a crede caci eu nu sunt asa draguta. Imi place sa cred ca el e varianta imbunatatita a amanduror parintii.
Mada, imi pare rau ca te necajesc durerile de cap! Sper sa te lase cat mai curand. Am vazut pozele; offf, tare mi-ar placea si mie o dulceata de fetita ca a ta! Sper sa fie in burtica una si sa fie sanatoasa. Pupici pentru fluturasul roz!
Onyxg, ma bucur ca v-ati distrat in week-end! Abia astept sa ma refac si eu cu sanatatea sa mai plecam si noi pe ici pe colo acu' cat inca nu-i mare si grea burtica. Ah, si apropos de burtica, mama mi-a zis ca la a doua sarcina burtica de obicei creste mai mare, de fapt se vede mai mare din cauza ca muschii abdomenului nu mai sunt asa elastici si tari ca prima data. Si la mine deja incepe sa se vada burtica si am doar 11 sapt. in timp ce la prima sarcina aveam 15 si nu se cunostea nimic. Dar.. sa fim noi si ai nostri copii sanatosi ca ne-am tarai noi cumva burtile pana la sfarsit!

Va urez o zi frumoasa! Pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
11+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Noi iar am stat pe baricade toata noaptea treze ,Maria a urlat tot timpul din cauza colicilor, deci inca o seara adaugata la nesomn, asta este doar inceputul .
Oana Rusu sa va ajute DD sa fie totul bine si sa ai parte de o nastere usoara cand o sa vina timpul , felicitari pentru fetita..
Vela nastere usoara tinem galeria prezenta pentru tine .
CamiMmultumesc de pupic.
Mariaannatin pumnii pentru nazdravanul Alex sa nu se imbolnaveasca , iar tie iti dau un si sa ai grija de tine .
ClaudiaH

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna fetelor.Noi tot 2in 1 suntem, dar daca se schimba ceva va anuntam.Nu am mai intrat pentru nu sunt intr-o stare psihica foarte buna.Am niste cosmaruri noaptea ca a doua zi sunt intoarsa pe dos toata ziua si n-am vrut sa va molipsesc cu indispozitia mea. Am citit ca e normal sa ai insomnie sau cosmaruri inainte de a naste, dar nu credeam ca sunt atat de oribile si toate aproape o includ pe Alexia, asa ca ma intelegeti de ce ma afecteaza atat de mult.
Va multumesc pentru sustinere si sa auzim numai de bine.

O sa intru mai rar, dar oricum o sa va tin la curent cu ce mi se intampla.
Pup pe toata lumea.

vela39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

DanyInca ster ca se vor rari noptile astea grele
Vela,stii de aseamenea ca se intampla ca viitoare le mamici sa aiba cosmaruri ,mai ales cu cat se apropie momentul venirii pe lume a copilului dorit.inceraca sa nu -ti mai faci griji,stai mai mult de vorba cu persoanele dragi,eventual cu alte mamici(ma refer si la noi),roaga-te mai mult si ai sa vezi ca va fi bine.Sunt alaturi de tineIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Multumim la de mamici pentru gandurile bune bebelina va saluta

Vela, DD va are in paza lui Doar grijile din subconstient nasc visele astea - si daca suntem mamici suntem pline de griji

Dany, imi pare rau pt noptile grele, uite pe burtica Mariei de la Paul! Asa pupici buni are feciorul meu ca sunt leac

Cami, o fi Soficu' geloasa, da' sa vezi pe mama ce-o sa se zburleasca peste vreo 14-15 ani dc e coada prea mare la usa
(... ca vorbesc si eu asa, in doru'lelii iubire sa avem in viata si sa ne putem bucura de ea )

Mergi la inceput