Mamici ce asteapta al doilea copil (4)
Raspunsuri - Pagina 10
khrisu spune:
am gasit...
www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf" target="_blank">http://www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf
KHRISU
5+, mamik lui Matei (21 ian 2007) 
vela spune:
Buna mamici si gravidute.
Multumesc de galerie, dar eu zic sa mai asteptati, sa nu obositi pana ce nasc eu, ca nu e nici un semnal.
Sa va zic cum sta treaba, poate am gresit si eu dar asa mi-a zis doctorita: la fiecare ecograf Alexia era si este dezvoltata cu 2 saptamani in avans, asa ca eu am considerat ca o sa nasc cu 2 saptamani mai devreme decat DPN-ul calculat in functie de ultima menstruatie, dar cine stie s-ar putea ca ea sa astepte pana in ultimul moment.Doctorita asa a zis ca pana pe 14 o sa fiu nascuta, dar acum cand am fost la ea si-a schimbat parerea a zis ca e posibil sa nu se intample nimic pana pe 20 si ma asteapta atunci sa vedem ce facem.
V-am zis eu sper sa scap mai repede pentru ca e destul de mare dar........
Oricum
pentru toate si va multumesc ca ma sustineti, chiar imi face bine sa stiu ca va ganditi la mine.
Sa nu uit, bun venit Sanziana si Ignatica, sa va traiasca copilasii.
vela
39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
vela spune:
quote:
Originally posted by Ada_S
Vela, ce face Alexia?
Ada14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Alexia creste si-i place la caldurica, nu se grabeste sa iasa.
vela
39+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
onyxg1998 spune:
onyxg, ai avut probleme cu glicemia, sau de ce trebuie sa faci testul?
Buna la toate mamicile,
Cum va simtiti azi? Noi bine, cu arsurile o ducem cam rau si mai ales cu durerile de abdomen cand in dreapta cand in stanga, dar asta este, ce putem face!?!
Ada, la testul O’Sullivan mi-a iesit glicemia putin peste limita, nu mult, dar cum nu este ceva normal, mi-au spus sa repet testul, de fapt se face o curba de zahar (cel putin asa o numesc aici) si astept sa-mi dea rezultatele joi. Sper ca de data asta sa-mi iasa bine.
Pupik de la Onyx si Vlad
28+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
onyxg1998 spune:
onyxg, ai avut probleme cu glicemia, sau de ce trebuie sa faci testul?
Buna la toate mamicile,
Cum va simtiti azi? Noi bine, cu arsurile o ducem cam rau si mai ales cu durerile de abdomen cand in dreapta cand in stanga, dar asta este, ce putem face!?!
Ada, la testul O’Sullivan mi-a iesit glicemia putin peste limita, nu mult, dar cum nu este ceva normal, mi-au spus sa repet testul, de fapt se face o curba de zahar (cel putin asa o numesc aici) si astept sa-mi dea rezultatele joi. Sper ca de data asta sa-mi iasa bine.
Pupik de la Onyx si Vlad
28+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Ada_S spune:
Bun venit noilor colege Sanziana si Ignatica.
onyxg, tinem pumnii sa iasa bine testul.
Bravo khrisu, ma bucur ca ai reusit sa il inveti pe Matei.
Mai aveam cate ceva de adaugat dar sunt cam obosita, azi am avut musafiri si trebuie sa adun dupa ei. Poate reusesc sa scriu deseara.
Pt toate mamicile
Ada
14+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Claudia nu innebunesti pe nimeni povestind de baietelul tau.
subiectul este de mamici ce asteapta al doilea copil si putem vb si de primul si de al doilea. Pe mine ma intereseaza toate.
Si aici de la 3 ani fac pre school cate doua ore jumate pe zi apoi nursery tot asa si abia de la 5 ani incep scoala propriu zisa full time adik de la 9 la 15 e clasa 1 al lor. la gradi unde am inscris-o noi o ia mai devreme de la 2 ani jumate dar pana face 3 ani tre sa platesc ca gratis de la stat sunt orele de la 3 al 5 ani, cate 12,5 ore pe sapt.
Sunt copii care nu zic multe cuvinte cat sunt mici da si cand incep efectiv sa vorbeasca vb f bine ambele limbi.
Khrisu stiu despre metoda asta, sunt persoane care aplica chestia asta de la nastere nu pun pampers la copil si etc. Metode sunt multe depinde care se potriveste familiei si copilului respectiv.
Chiar a fost aici o emisiune, o serie de fapt de emisiuni despre cea mai buna metoda de a creste copii, cateva familii au fost de acord sa participe la proiect asta dinainte de a naste si au fost aplicate trei metode metoda anilor 50 cu copilul care tre sa stie sa doarma singur si care are un program de masa si nani si etc, apoi metoda anilor 60 dupa cartea lui spock si cea a anilor 70 the continuum project care este inspirata din viata triburilor aborigene, adik copilul pana la 6 luni doarme cu parintii in pat eset hranit la cerere si carat toata ziua non stop intr-un sling sa fie contact permanent cu parintii. Si fiecare familie a ales o metoda care au considerat ei ca li se potriveste si dupa 6 luni s-a tras linia si fiecare familie a zis ce a fost bine si ce nu ce a mers conform planului si ce nu si cat de bucurosi sunt cu metoda aleasa. Din cele mai multe familii cei care aplicasera metoda anilor 50 au avut cele mai bune rezultate. Si aceste metode au fost aplicate sub stricta observatie a trei guru fiecare dintre ele fiind adepta metodei respective. Si cea care se ocupa de meotda anilor 50 era si asistenta si ma rog avea experienta vasta in asa ceva, castiga f multi bani acuma ajutand familiile sa creasac copii dupa metoda asta.
Noi la Arianna am aplicat un fel de amestec de metode are program este si independenta dar si respectam si ritmul ei si ii oferim cat mai mult dragoste si momente de alintaturi si managaieturi si etc.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ignatica spune:
Fetelor va multumesc mult pentru primire. Deocamdata nu am nici un simptom de sarcina si sunt putin stresata pana voi vedea daca bebe e unde trebuie si se dezvolta normal.
Despre olitza, noi am inceput pe la 11 luni, inca nu cere singur, eu depistez cand vrea kk si mergem de manutza la oala.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
sanziana27 spune:
Eu sunt tare incantata ca vorbiti si de primul copil si de sarcina!
De Dragos v-am zis in ce etape de dezvoltare suntem, cu sarcina nu sunt cine stie ce simptome, gustul metalic care apare de mai multe ori pe zi si ceva dureri de burta, dar vagi.
Pe 22 februarie m-am programat si eu la prima consultatie. Abia astept sa vad cum e sarcina!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
camidoaga spune:
Buna mamici. Noi am aflat de cateva zile de al doilea bebe si sincera sa fiu inca nu imi trece disperarea. Primul, Lucas are doar 1 an si 4 luni si prevad un viitor dificil_ cum le voi impaca in primul rand programul, asa incat sa se odihneasca si Luki si bebitza(presimt ca este fata, dupa cat de rau ma simt). Eu cu siguranta nu voi reusi sa pun geana peste geana cel putin 9 luni dupa ce se va naste.
Incerc sa ma incurajez,dar e greu.
Deocamdata ma chinui sa caut pediatru bun pentru ei ca ne-am mutat de curand in Cluj.pa