***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)
Raspunsuri - Pagina 4
lbelciug spune:
Hello ladies, ce zi frumoasa e azi!
Pepsi, Lauradi, multumim pt urarile de sanatate adresate lui Bogdanel. Si azi noapte a dormit prost, dar oleaca mai bine ca in celelalte. Azi am iesit in parc numai cu Matei caci mi-a fost teama si cu B.
Ali24, desi n-am oprit lactatia, nici nu pot spune ca alaptez. B la san se alinta mai mult seara la culcare si eventual noaptea, insa eu lapte mai am f putin. Cu toate astea nici eu nu-s categorica sa-l intarc pt ca mi-e drag sa-l vad cum se linisteste la san.Sauna a fost din cea uscata si am stat doar 10 min-nu cred ca afecteaza lactatia in cazul meu.
Nu pot sa ma loghez pe mailul de yahoo. Voi puteti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
carstea spune:
Lbelciug vad ca si puiul tau e mucios.Tu folosesti batista bebelusului?De cate ori pe zi ca ziceau fetele ca de prea multe ori stimuleaza mucisoriisau am inteles aiurea?Tu ce-i dai?Al meu horcaie de-a dreptul dar cum doarme pe burta doarme bine, in schimb ziua se ineaca atunci cand mananca.Deja urla cand ma vede cu aspiratorul in mana.Sper sa nu-l mai tina mult.
Kay, mi-am dat si eu cu parerea.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
lbelciug spune:
carstea, eu folosesc Batista BBlui de cate ori este nevoie, la sfatul pediatrei de altfel. Treaba cu stimularea mucilor daca sunt des aspirati cred ca e o prostie. Copilul cu nasul necuratat va inghite secretiile si va da in complicatii gen otite, infectii ale cailor respiratorii, la plamani etc. Pe scurt, dr mi-a zis ca e mai mare riscul atunci cand nu cureti nasul decat atunci cand il cureti des (se poate irita mucoasa nasului, dar copiii mei nu s-au confruntat cu asa ceva niciodata).
Sa inteleg ca tu te-ai putut loga pe mailul de yahoo?
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Madi spune:
Buna mamici.
Manu de Poohy si Cezar Florian de Tincuta!!
Am si eu o nelamurire, si Pepsi as dori sa imi dai si tu un sfat, ca am incredere in parerea ta. E legata tot de mancarea Anei...Am vazut cum si ce i-a recomandat pediatra Gravidutei pentru cele 3 mese. Si mie, cand am fost la Palicari, mi s-a spus la fel, sa ii dau Anei 3 mese de solide. Pe de alta parte am vazut ca, in strainatate, se recomanda, ca bebe sa bea la aceasta varsta aproximativ 600-700 ml lapte. Mie mi-a fost putin teama sa ii dau Anei 3mese de solide si ii dau doar 2, in conditiile in care ea bea lapte de 3 ori (la 6.30-7 - 200 ml lapte; la 5-6 - 200 ml lapte, si la 21.30-22 - 230 ml lapte). In plus, cum ea nu mananca fructe si nici branza ar fi insemnat sa ii repet sau sa nu am ce sa ii dau la a 3-a masa. Asa ca vin si va intreb: sa o las asa doar cu 2 mese solide pe zi sau sa incerc sa ii dau 3 de solide si 2 de lapte? Mi-e teama sa o privez de laptic, dar pe de alta parte nu stiu cum e mai bine. Am incercat sa ii dau lapte in completare la masa de solide (ca sa nu reduc cantitatea de lapte), dar a vomitat, probabil ca stomacelul ei nu era obisnuit cu atat de mult.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ioana13 spune:
Grasunul Patrick pe grasunica Manu cu ocazia celor 8 lunisoare!!!
Multe lunisoare Cezar de Tincuta!!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Madi, fata ta e mai mare si cred ca ar trebui sa pape 3 mese solide si 2 de lapte. La 9 luni, 400-500 ml lapte pe zi sunt suficiente.
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Madi, fata ta e mai mare si cred ca ar trebui sa pape 3 mese solide si 2 de lapte. La 9 luni, 400-500 ml lapte pe zi sunt suficiente.
Liviana, merci!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tudorcatalin spune:
buna fetelor!
la multi ani sarbatoritilor de astazi, Patrick de ioana 13
pentru noi a fost o zi mare astazi, s-a ridicat singur in picioare.am mai invatat ceva.era pe burtica, pentru ca el inca nu merge in patru labe,s-a asezat in genunchi, s-a prins de marginea patului si s-a ridicat in picioare.dar inca nu e stabil, tb sa stai langa el pentru ca vine intr-o parte.
eu inca nu v-am dat datele despre el, poate ne treceti si pe noi in lista
17 iunie (4:40) tudorcatalin,nastere naturala, 38s,Tudor Catalin, 3kg,53cm, Apgar 10
iar eu sunt magda, in august implinesc 40 de ani.(23.08.1968)
timur,sa stii ca nu sta foarte mult singur in tarc, 1/2 e ora , max o ora ,dar eu sunt multumita ca pot sa-mi fac treaba, (sa spal vasele, mai fac ceva repede in bucatarie, ii incalzesc mancarica, ceva rapid, etc).ii pun toate jucariile lui, sunt imprastiate peste tot, inclusiv o revista(ii place sa rupa paginile) si sta potolit.
lauradi, Rif al vostru tot rottweiler este?pentru ca eu nu o dau pe fata mea la oricine.dar mai are de asteptat, pt ca e mica, de-abia are un an, mai incolo cand se face mai mare.
va pup, o zi buna fetelor
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
http://community.webshots.com/user/tudor catalin
angelabv spune:
Magda, felicitari pentru ridicarea in picioruse, nici noi nu mergem in 4 labe dar nici nu avem stare. Am vazut pozele tale, dar nu l-am zarit pe Tudor !!! Poate nu sunt facute publice...si am vazut ca implineste 40 de ani ! Cum a fost sarcina ta? Eu am implinit 36 luna trecuta...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole