LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova hai ca mi-ai amintit sa va spun: la ultima cearta cu socrosenia, i-am reprosat ca nu a venit niciodata sa ma ajute cat am fost gravida.Incepuse sa spuna ca si ea facea treaba cand era gravi, pai ea compara sarcina care a avut-o cu a mea? Eu am fost rau de tot, i-am zis de voi ca spuneati mereu ce ajutor aveti de la soacre si eu....pauza....am ramas cu oful ala ca nu a venit sa imi spele faianta din baie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

off lasa MARAKI ca e bine si cu ea decat fara...iti spun din proprie experienta ca o regret pe soacramea din tot sufletul...cand ma duc la tara vai de capul meu fac la tb de mi sar capacele si pe stef nu l pot lua decat rar ca nu are cine sta cu el ....sta gabi dar tot la mine vrea, cand traia soacrame a nu stiam nici tacamurile unde s, iar acum toate au ramas pe capul meu ...norocx ca am socru harnic ca altfel cu atattia pe cap (socru, unchiul care sta tot acolo, gabi si fata )e de treaba cateva zile cand mergem...inainte ne duceam la relaxare

Mergi la inceput

Cosmina eu cand am stat la socrosenie ( 3 luni, la inceput )faceam totul in casa. Ea doar imi dadea indicatii seara ce mancare vrea sa fac Plus ca in fiecare duminica venea neamul la masa dupa care strangeam si spalam totul singura! Plus curatenie dupa....acum m.am smecherit si eu, nu mai fac nimic cand ma duc la ea

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki eu imi doresc sa pot sa le ofer copiilor o casa sa stea singuri....ptr un cuplu cel mai mare bine pe care il poti oferii este sa i lasi singuri...de asta sunt atatea pb pptr ca oricat ai tine in sufletul tau la un moment rabufnesti

Mergi la inceput

Vaai, imi amintesc cand ma striga seara sa ma duc sa ma uit la film cu ea Pai si eu fraiera ca ma duceam Nu intelegeam nimic ca astea sant titrate in germana ma plictiseam si ma uitam la tv ca proasta Am cautat apt de inchiriat pe ascuns, ea nu ar fi fost de acord sa plecam Am anuntat-o dupa ce il platisem pe 3 luni

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

nu stiu cum sa reactionez cand oi fii soacra dar i am zis lui gabi....,,daca ma vezi ca am luat o razna sa ma tragi de maneca,,poate ceva screloza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ha-ha-ha
sunteti mortale.
eu cand merg acasa...sunt musafir la soacra.daca nu face nimic cumnata-mea, doar nu oi face eu. si cand am mers de sarbatori nu am ajutat-o cu nimic. si daca era asa, o ajutam pe mama nu pe ea.
Cumnata e una comoda, care nu face nimic. soacra si a 2=a sotie a socrului ii fac mancare, curat, socrul ii plateste facturi...boierime ce mai. mai face rar de tot cate o pasta, sau curat pe cand vine italianul. atat!!!
poate asa eram si eu daca stateam in Alba, caci erau destule care se inghesuiau. dar eu zic ca e mai bine sa fac eu, asta atata timp cat imi permite timpul.
Of Cosmi, dar chiar ca e nasol pt. tine. cu 2 barbati singuri acolo...ma gandesc ce gasesti, mai e si la tara. asa facea maica=mea la soacra-sa. nu conta ca traieste bunica si ca mai are si o fata, mama era proasta. eu asa...nu vreau sa ajung.
Noi mergem rar in Alba, si cand mergem e sarbatoare. toata lumea e bucuroasa si nu stie ce sa ne mai faca. e bine asa, nu?
Maraki nu esti normala, tot cu faianta o ti. trebuia sa-l pui pe giorgios. eu cat am fost, nu am pus mana pe aspirator. in schimb am spalat geamuri in luna 8/9. mama ce m-a certat Clau cand a auzit pe unde m-am cocotat, si mai era sa si cad.
nici mie nu mi-a facut nimeni, decat Clau. ba...cand ne-am mutat din primul ap., in celalat cu chirie...atunci au venit mamele noastre si au facut ele totul.
tin minte, ca, Clau a plecat cu mama in Alba si soacra a zis ca merge la o ruda in Tm sa plece ;la tara. cand colo a plecat a 2-a zi, eu nu stiam, Clau in schimb da. si a dormit soacra la ruda aia, in loc sa doarma la noi, acum cand ma gandesc, zic ca am fost nesimtita. eu am dormit si singura, imi era si frica, puteam sa o las cu mine, ca doar statea si fiu-su acolo. deh.....hormonii.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

eu sigur nu o sa ma bag, o sa-i las sa faca cum cred ei ca este bine. Aici in primii ani, eram obligata sa ma duc de revelion la ma.sa nu aveam nici o obligatie, copil mic sau altceva, puteam sa mergem foarte frumos undeva marfa sa petrecem...giorgos ma cara la ma-sa...frati-su avea copil mic si era normal sa vina acolo, acum a crescut fii.sa si se duc unde au chef...nici de inviere nu se mai duce cu parintii....tin minte ca intr-un an a colindat maica.sa magazinele vreo 5 ore sa caute tinuta pt nepoata.sa ( pt Paste ) Era ea si cumnata-mea....dupa ce a imbracat-o, le.a dat tzeapa in noaptea de inviere, i-a lasat ca fraierii singuri cand ei se asteptau sa se duca impreuna la biserica

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ce face socrella acum?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova ai uitat, nu puteam sa.i cer lui Giorgos ca el saracul avea 3 sv. cat am fost eu gravi Muncea numai de noapte + fiecare weekend, dupa masa se ducea la alt sv 2 ore, dimineata cand iesea de la sv lui, venea la mine la restaurant si facea ce nu mai puteam eu din cauza sarcinii Uite asa s-a imbolnavit Giorgos, a fost supra solicitat si nu a mai rezistat.

ma duc la Angelo ca am lasat-o pe socrosenie sa stea in dormitor Angelo e obisnuit sa adoarma in timp ce ma uit eu la film

noapte buna si pupici la copilasi

p.s. Anymony, ce stiti de ea???????????????????????

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput