LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de la noi.
Cosmina, sa stapaniti sanatosi masina, am tot uitat sa-ti spun, scuze. Si fara evenimente. Felicitari pt. examen.
Madame Melli, felicitari si tie! Tre' sa dai o bere.
Gio, bine ca ai rezolvat-o cu firele alea. Si eu ma gandesc sa-mi iau o "palarie" la balcon, tu ai Dolce, spune cum este, cat costa, cate programe, cate pt. copii etc?
Maraki, fii fata si tu mai indulgenta cu soacra-ta, ca doar ai ajutor de la ei. Nu ma pune toate fleacurile la suflet, stii ca-i in binele tau si-al lui Giorgos. Sanatate si sa fie bine Giorgos!

Noi bine, azi n-am mai iesit pt. ca a cam batut vantul, ieri am avut o escapada cu masina si apoi plimbarica pe jos, doar eu si puiul, apoi iar masina si iar pe jos. Palpitant, de-a dreptul, pot spune. N-am avut probleme, l-am dat in leagan in parc. Progresam, progresam... nu dau detalii, dar asta facem.
Am mai pus niste poze in asteryaro1.
Pup you all si suntem pe aici.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

in primul rand:
Peter de Diana!!! sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor.(as fi deschis subiect la Evenimente, dar respect decizia Dianei).

Noi suntem ok, pe acasa si in oras cu moto. a fost o vreme superba, acum erau afara 12 grade, asa ca nu merita sa stam in casa.
Marco a inceput sa ne zica exact ce-i zic eu. azi de ex., m-am urcat pe mobila sa ud o floare. el de acolo a inceput sa tipe:"mami pici, nu sus, mami jos!". sau ieri la tat-su care era pe balcon:"tati ig, ai casa"(tati e frig, hai in casa). e mortal!!!!
dimineata am fost in Selgros de am luat scaun pt. biroul din camera lui. pe cand sa-l monteze Clau, a vazut ca e crapata o bucata, asa ca maine tre sa merg inapoi cu el.
acum in oras am gasit si cadoul pt. ziua lui Clau, grosul l-am luat din Austria dar trebuia ceva si pt. ziua lui.
azi a fost ziua soacrei, tre sa-i cumpar un cadou, sa vedem ce.
cam atat despre noi, citesc din urma si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Maraki sper sa nu te cu soacra la noapte. doamne ajuta sa fie totul in regula la controlul lui Giorgios.
Hainele si eu tot pe uscator dintr-ala le tin, in balcon.
Irina, Cosmi felicitari pt. examene.
Cosmi al meu nu e asa cu radacinile....noi cam odata pe luna mergem in Alba, dar a trecut si mai mult, in unele dati.
Irina pai de ce nu ati mers la ioana? cum mai esti cu alergia? mario ce mai face?
eu tastez asa de bine, mi-am taiat unghiile azi, erau prea mari si nu le mai suportam. ce bine e cu ele scurte!!!
Astery ma bucur ca progresati, asta e cel mai important. cand vine tati acasa?
uite aici despre Dolce:
http://www.dolce.ro/ro/configurator.html
noi avem cam 60 de programe. pe langa pachetul baza(variety), am mai luat maxpak si Kids.
am luat 2 receivere acelasi pachet pt. amandoua, pe luna ar veni 15,45 euro+TVA. contractul este pe 2 ani, al 2-lea receiver se plateste.
daca te uiti pe site-ul lor, iti poti cofigura tu ce programe vrei si afli cat ai de plata.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA e bine ca al tau sot s a rupt....al meu nu, el viseaza sa ne retragem acolo intr o buna zi
off am invatat de numai pot...parca vad ca o dau in bara(adica nu iau 10)dar eu sper inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery stiu ca ne ajuta cand il i-a pe Angelo afara, in rest cand vine aici....isi numara fl-cii ca nu face absolut nimic. Am pus sa fac supa cu galusti, Angelo e la ei pana pe la 20.30 ( la 18.00 l-au luat ) Giorgos daca il gaseste bine maine, vine marti acasa. Aici e friiig, a nins, maine dimineata iar stau sa curat gheata de pe geamuri

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, vreau doar sa te calmez cu privire la soacra. Sa-ti spun ceva: mama mea nu l-a vazut pe R de cand avea 11 luni . Mama, nu soacra!!!!!!!! Si pe mine din aprilie 2007. Ce spui de asta? Este ffff suparata pe noi.... deci ioc ajutor, o vorba buna, un umar pe care sa ma sprijin cand sunt in cadere libera...... zi ca ea si fa ca tine, e bun si asa!
Edit: si pot sa pariez ca nu ti-ar conveni: cum iti spala vasele, cum face curat etc... etc...... daca ar pune mana sa faca ceva, in loc sa-si numere... ce ziceai tu.... mai bine musafir. asa stiu unele soacre sa faca, nah. comode, ce sa mai vorbim. sa fii tu sanatoasa, sa le faci singura cum iti place, nu?
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Pai Astery cine stie ce relatii ati avut....sant si mame din astea....esti singura la parinti? Sa stii ca daca ea nu te iubeste cat trebuie, nici de copilul tau nu prea-i pasa ( banuiesc, nu este o regula )
Giova, bravo lui Marcolino Cred ca nu mai poti cand il auzi
Irina felicitari pt. examen!
Cosmina lasa draga, adopta si tu metoda " copiat "
revin, am mancat varza calita si trebuie sa pun mana la pulpa de pui

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ASTERY ce sa zic ...nasoala situatie, si eu ma cert cu mama si am ajuns la concluzia ca ne certam ptr ca suntem la fel
MARAKIfata io nu pot sa copii as vrea dar ...parca am impresia ca ma vede toata lumea , imi tremura tanga pe mine

Mergi la inceput

Ce chestie cu visele mele Visam dimineata ca m-am intalnit cu o vecina de la vechiul apt. ( o austriaca ) si-i aratam cum sa impacheteze tricourile ( stiti metoda aia rapida care era pe net ) Dimineata cand ma duceam la masina sa plec acasa, o vad pe ea si sotul ei si am stat putin la taifas De cand am plecat de acolo, o vad mereu dimi cand pleaca la sv pt. ca trece prin fatza rest. si ne facêm cu mana Culmea ca azi am reusit sa stam si face-to-face

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Astery naspa situatie....imi dau seama cum te simti. totusi ti-e mama, cum naiba nu ii poate trece supararea.
si eu ma cert cu mama, nu pot sta cu ea mai mult de cateva ore sa nu incep. chestia e ca ei ii zic in fatza, spre deosebire de soacra, cand nu zic, tin in mine, sau ii zic lui Clau.
Nici mie nu imi convenea sa-mi faca nimeni nimic in casa, dar de cand eram , le-am lasat pe toate. ce le pica mainile ca spalau vasele? mama cand vine face curatenie generala. soacra nu a venit inca aici, dar o pun si pe ea, adica nu voi mai refuza cand imi va propune. normal ca eu fac mai bine decat ele, dar nici nu mor ca las asa si cand se murdareste fac cum imi place. sunt si eu om si nu le pot face pe toate, asa ca-mi convine putin ajutor din an in pasti.
Inainte nici mancare nu vroiam sa-mi puna soacra. stiu ca dupa nunta, cand m-am certat cu ea, i-am interzis. dar pe urma am inceput sa accept, chiar daca nu-mi place, macar mananca gurmandul de Clau si macar am pe 2 zile de mancare pt. el.
Vad ca si ea s-a dat mult pe brazda, a fost constructiva cu ea de atunci. am spus lucrurilor pe fata si vad ca am devenit mai lasatoare, nu mai pun totul la inima si ma gandesc cum sa fac sa ne fie noua bine. asa ca am lasat garda jos, nu sunt pupincurista, dar nici nu comentez.

_

Mergi la inceput