LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)
Raspunsuri - Pagina 4
irinatunza spune:
Giova, nu prea am ce noutati sa spun despre noi, de aia intru mai rar.
de fapt ceva noutati tot am. Pe 31 ian a facut Sabina pentru prima data pipi la olita. E-adevart ca de-atunci n-a mai vrut sa stea, dar eu zic ca e un inceput si asta. mai timid, dar promitator.
In rest, sesisez o usoara maturizare la Sabina. Parca ma inteleg mai bine cu ea, e ceva mai ascultatoare si mai cumintica. Sta si deseneaza pe tabla magnetica si cite jumate de ora. Apoi trece si se uita in carti, construieste cu lego , mai se joaca cu cubul cu forme geometrice. Si in timpul asta eu fac mincare sau curatenie.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
maraki spune:
Irina felicitari pt. pishu la olita Deci Sabina deseneaza mult Angelo, daca sta vreo 2 min. si pleaca la alte jucarii Nici eu nu am noutati despre Angelo, mai scriem si despre noi nu doar de copii
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Cosmi are tinuta faina fie-ta. de fapt si ceilalti, se vede de la o posta ca sunt dansatori.
Maraki pai si asta cica, e cartier rezidential. peste drum casele bosilor din Tm, 10 m mai incolo 3 blocuri ale lui Tendre si inca vreo 4 santiere de jur imprejur.
Italienii pe ideea asta au mers cu regulamentul. ne-au interzis sa uscam haine pe sarma, sa ne inchidem balcoanele, sa punem ceva pe fatada, etc. si uite ca taman noi...care stiam de mult, am calcat regula.
Irinutza bravo sabinei. pai chiar ca ai fetitza mare. marco nu ar sta 30 min. sa deseneze nici sa-l leg. doar la tv sta asa de mult si numai daca e BE sau ceva asemanator. desenele desene, nu-i prea plac.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
noi azi am cam facut schimbari: daca tot am adunat dupa cei cu parabola, am mutat si compu. la Marco in camera. acum e mai gol livingul. musai sa iau perdele si candelabru odata, ca se schimba imediat camera.
la cat de mult l-am laudat in prima parte a zilei, atat de nastrusnic a fost dupa ce s-a trezit. era entuziast de tot ce faceam si vroia sa participe si el.
am iesit cu el in fatza blocului, macar asa a mai terminat Clau de aranjat.
cam atat despre noi.
pe maine,.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Hellooooo,
Uite draga, cand ma pregateam sa.i spun lui Giorgos sa sune la ai lui sa nu vina devreme la noi, ies din camera si dau nas in nas cu ei O sa-l duca pe Giorgos la spital dar la ora 14.00 trebuie sa fie acolo. In seara asta vine socrosenia sa doarma la mine, dimi cand plec la sv sa fie cu Angelo
Giova asa e si unde am stat inainte, nu aveai voie sa ai sarme pt rufe( eu oricum folosesc...cum se numeste? ksaplostra in greaca ) Uite draga ca a inteles socrosenia ca l-am chemat pe Angelo ca-i spunea tac.su mare " NU " Eu il las sa se joace la intrerupatoare si asta i-a spus " oxi " S-a prins ca i-am spus lui Angelo " vino la mama ca tac-tu mare numai " Nu " iti spune .
revin...ma tine de vorba....si eu scriu
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
MARAKI ai grija cu soacra pune satarul la usa ca cine stie ce i da prin cap la noapte[dual
eu invat ....adica am invatat gata mai repet diseara sper sa stiu maine...[(pcpapan este la matusa (cica sa pot invata) dar tb sa ajunga din moment in moment, bianac e la dansuri iese la 1 , sotul e la tara la tatasocru sa faca (cica ) rodajul la masina, vrajeala .....sotul meu e legat de unde a crescut ceva de n ai vazut....nu poate as stea departe mai mult de o luna ca pe urma parca nu mai e el,....asta i si 1 din motivele ptr care n am ramas in italia
maraki spune:
Cosmi pai asta si vroiam sa spun: ce ar fi facut sotul tau sa fi trait in strainatate?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
d_melli spune:
Buna ziua si de lanoi!
Fost la examen ,trecut ,descurcat,mai departe...am nevoie de programul visual basic 6 si nu il gasescdc sunteti vreuna mare "informatoare" va rog dati si la mine un buzz.
Azi ii face ziua Ioanei de Marche si nu putem mergedar ne revansam noi cand vine tati.
In rest nik ,mi-am facut unghiile de asta tastez mai bine.
Cosmi spor la invatat.
Maraki ai pus-o cu socrosenia la noapte,te haleste aia.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
MARAKI nu s cum a reszistat aproape 2 ani...adevarat ca vb toata ziua la telefon si ne vedeam la cel mult 3 luni dar cand nu a mai plecat s a linistit
DMELLI spor si tie la invatat
paula2003 spune:
Daca aveti timp sa-mi vedeti comorile la sanius.......
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)