*** LA REDOUTE *** (75)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Fetelor, am si eu o problema...daca stiti voi sa ma lamuriti sau daca i s-a intamplat cuiva...
Am pus o comanda in 1 februarie, am primit mail de confirmare, apare "en preparation" in Suivi, am verificat la banca si banii au fost luati...pana aici ok si acum apare problema, produsele au ramas in cos, nu mi-a golit cosul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Raluca8 spune:
salutari tuturor , sunt noua pe acest forum am venit in cautatare de raspunsuri.Sper ca ma puteti ajuta
Am citit cele 75 topicuri pe subiectul "La Redoute"
Am facut pe 10 ianuarie o comanda platita cu card .
Am primit confirmare de comanda tot pe 10 ianuarie, pe 13 ianuarie banii au aparut ca si tranzactionati in extrasul de cont al cardului, ce mai totul parea perfect, eram cea mai fericita
asteptand comanda.
O mai astept si acum, si am ramas fara rabdare. Au trecut aproape 25 de zile si nu a ajuns comanda.
Pe site apare ca fiind "en préparation" , insa stiu ca asa va ramane chiar si cand o voi primi.
A mai asteptat cineva asa de mult ? Sa mai astept sau sa ii atentionez
ca nu am primit comanda si sa ne
.
vlada spune:
Elaa merci ! si da-mi te rog niste date pe PM cum ne-am putea intalni si cat sunt pantalonii...
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Raluca8
salutari tuturor , sunt noua pe acest forum am venit in cautatare de raspunsuri.Sper ca ma puteti ajuta
Am citit cele 75 topicuri pe subiectul "La Redoute"
Am facut pe 10 ianuarie o comanda platita cu card .
Am primit confirmare de comanda tot pe 10 ianuarie, pe 13 ianuarie banii au aparut ca si tranzactionati in extrasul de cont al cardului, ce mai totul parea perfect, eram cea mai fericitaasteptand comanda.
O mai astept si acum, si am ramas fara rabdare. Au trecut aproape 25 de zile si nu a ajuns comanda.
Pe site apare ca fiind "en préparation" , insa stiu ca asa va ramane chiar si cand o voi primi.
A mai asteptat cineva asa de mult ? Sa mai astept sau sa ii atentionezca nu am primit comanda si sa ne
.
Sperante ar mai fii.Mai asteapta sa treaca o luna in cap si pe urma poti sa le scrii sa vezi cand ti-au trimis coletul.Posibil sa-l fii trimis mai tarziu din Franta.
Raluca8 spune:
Multumesc pentru raspuns .
Astpt sa treaca saptamana asta, daca nu apare le voi scrie.
Intre timp am mai adunat de o comanda 
aissa spune:
Si eu m-am decis sa le scriu vinerea viitoare daca pana atunci nu va aparea comanda din 9. Speram sa nu ajung din nou la conversatii pe mail...dar n-am eu norocul asta, din cate vad.

Ioana13 spune:
Hallo
Stie cineva un site de pe care se pot comanda parfumuri adevarate?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
karfe spune:
Pe 30ian. mi-a venit comanda din 10,iar pe 31 ian cand m-am dus s-o iau ajunsese si comanda din 17 ianuarie
Eli30 spune:
Ioana, e situl strawberrynet.com, eu am comandat anul trecut si-am fost multumita, uita-te ca e deschis si aici un subiect, citeste-l sa vezi ce-au mai zis fetele despre asta...
Editez...ti-am cautat linkul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766