*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by adeea_ro

quote:
Originally posted by Lorreddana

eu am primit azi aviz pt coletul din 14 si l-am si ridicat, bineinteles...
Cel mai mult, din toata gramada de haine si hainute imi place acest sacou care merge purtat si ca hainuta pentru ca e grosut... Eu l-am laut pe negru si este de 215456 mai frumos decat in poza de pe site.

http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324103541&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16.

Mi-am luat si mai toate camasile acelea la 1 euro... culorile sunt frumoase, sunt lucrate bine... materialul nu e de cea mai buna calitate... dar cand o da caldura sunt foarte bune. In schimb camasa asta este super
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye-femme.aspx?productid=324121304&documentid=534707&categoryid=41303269&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

AMR coletele din 14, 21 si 25...

am luat si eu camasuta aceasta. intr-adevar e suuuper faina. se aseaza f bine

Spuneti-mi si mie ce nr v-ati luat voi la camasuta fata de cat purtati de obicei, adica se potrivesc numerele? Ca eu am luat 36 cat port de obicei si ma gandesc: mi-o fi mare, mica? La alta am luat 38 ca nu mai avea 36...mare loterie ...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ayla fusta eu am luat-o pe 2 culori marimea 38 fix cat port si vine bine

ella misto adidasii pacat ca nu i-am vazut mai din timp acum nu mai au disponibile marimi

abia astept sa se faca luni poate mai primesc vreun colet

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushu, imi pare rau de adidasi... parca porti 38, cred ca poti lua 39 dar nu stiu exact pe ce culoare mai sunt...

dar pantofii astia la care au disparut marimile si au aparut acum ii stii? sau poate deja i-ai comandat...(pe negru):
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4880382&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
m-am garbit sa-i pun in cos si ma chinui sa validez comanda ca maine iar nu mai sunt disponibili decat aia aurii care mie mi se par mai degraba cacanii...

iar pantalonii aia 3/4 sport pe care eu i-am luat de la juniori, tu ai spus ca i-ai luat de la adulti, ce numar ai luat? cum iti vin? atia de la junioare la fund zici c-am facut caca pe mine o tona, anyway, imi sunt mari peste tot

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella linkul la pantaloni nu l-ai pus bine apare pagina intreaga plina de produse si nu stiu la care te referi cumva sunt cei de la adidas sau aws?

ingrid&noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

ella linkul la pantaloni nu l-ai pus bine apare pagina intreaga plina de produse si nu stiu la care te referi cumva sunt cei de la adidas sau aws?

ingrid&noi

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-aws.aspx?productid=324121985&documentid=281807&categoryid=22914411&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
astia ar fi trebuit sa fie...dar mie imi sunt atat de mari incat banda de jos, care-i face sa stea ridicati pe pulpa piciorului, imi aluneca si nu sunt nici pantaloni lungi dar nici 3/4, zici ca mi-au intrat la apa, da' doar la lungime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata,fetelor.
Am trecut doar sa va salut.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata !
Ella ce numar si ce culoare sunt pantalonii ? ca tare m-ar tenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna fetelor.

Grea boala, reduteala asta. Am patru comenzi pe drum, dar mi-am promis solemn ca nu mai cumpar nimic - deocamdata. Sper sa nu fi luat prea multe tepe. Astept urmatoarea transa de reduceri. Cand va fi?

Am primit si eu pe mail codul pentru FDP 0 la colectia noua - 75647, dar mie nu a vrut sa-mi reduca nimic. E adevarat ca din colectia noua am ales articolele cu prix mini.

Am mai incercat din codurile de pe prima pagina - la 43079 si 43109, imi baga in cos cadoul, dar imi da mesaj ca nu exista acest cod. Nu stiu cum o fi pana la urma, ca am folosit COLIS cand am validat comanda.

Spor la cumparaturi si sa vina coletele cat mai repede.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Neata !
ce numar si ce culoare sunt pantalonii ? ca tare m-ar tenta !

Andreea

pantalonii sunt culoarea violine , marimea 168 cm, eu am 171 si m-am gandit ca abia voi intra in ei...

incerc sa le fac o poza si o urc pe picasa, iti dau link ca sa vezi despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, comenzi din 16 au aparut cumva?Sau mai am de asteptat?

Am primit seturile de prosoape si sunt ok.Multe sunt micute dar...merg pt bucatarie.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput