*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

CLAU,
fii pe pace, abia azi mi-a venit aviz pentru comanda din 14; maine-poimaine primesti sigur.

Feli,
exact, sa se termine, ca am dat 11 comenzi de la inceputul reducerilor; mi-e frica sa fac totalul.

si mai bag o comanda acum , ca iar au bagat pantofi numarul 38 pe care ii pandeam.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu astept comanda din 16, credeam ca e 17 dar m-am uitat pe mail si e 16 am fost la posta si nu a venit nimic

am patit si eu sambata seara sa-mi dubleze comanda am comandat pentru nepotica mea cateva lucrusoare si cand am dat comanda la ultimul pas mi-a zis ca nush ce pb tehnica au...eu ca sa nu cumva sa pierd bunatate de haine am intrat inapoi in cos se epuizasera niste chestii le-am sters si am dat iar comanda cu ce a mai ramas in cosnici prin cap nu mi-a trecut ca o baga tampitii de 2 ori

bun....ieri cand m-am uitat in suivi si am vazut 2 comenzi am zis clar din cauza "problemei" pe care au avut-o ei pe site mi-a luat-o de 2 ori...dar nu-mi mai bat capul cu redusii ca pe urma sunt in stare sa-mi baneze si contul asta nou si bun oricum prima comanda a fost de 70 euro si cea de-a 2a de vreo 50 ca se "epuizasera cateva produse" am zis ca o sa aiba sormea haine de schimb la fata si gata

parerea mea e ca in astfel de cazuri mai bine lasi treaba asa si vinzi sau dai cuiva hainele dublura ca daca te iei cu astia oricum nu pricep daca faci refuz de plata iti inchid contul...si tot tu pierzi timp si nervi din cauza lor

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, multumesc, sper sa ai dreptate!

Si eu am tot 11 comenzi...si cand ma gandesc ca inainte de reduceri sustineam ca voi da o comanda la inceputul red si una la sfarsit (aissa, mai tii minte?! )
Numai ca vin incredibil de inceeeeeeet! Astea din februarie le vom primi in martie...pe la sfarsit????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ca tot va ziceam de bluza de 2 euro, uitati-o aici cum mai arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

feli ce frumusica e printesica ta sa-ti traiasca!!!eclipseaza bluza

ingrid&noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by felicia74

feli ce frumusica e printesica ta sa-ti traiasca!!!eclipseaza bluza

ingrid&noi

multumim, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicia e ff dragutz fotomodelul
eu nu pot da comanda iar imi apare la card american expres...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

felicia, nepotica mea are 1,37 m inaltime. Ce marime sa iau bluzita 138 sau 150? Cum sunt lucrate mai mare mai mic?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibilici spune:

Am patit-o si eu o data ca nu reuseam sa aleg cardul , dar am iesit de tot de pe site si am revalidat cosul . Iesi nu-ti fie teama ca nu o sa ti se goleasca cosul.Sper!!

Mergi la inceput

alina

cristicross Ilinca are 88 cm iar bluza de pe ea e 94. E putin lunga la maneci, dar 86 i-ar fi fost mic.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput