*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Cautand sa reduc pretul unui articol cu prix vert am dat peste site-ul asta...poate il stiti, nu era listat in ghid si eu am vazut ca la mine au mers foarte multe coduri...

www.yealo.net este link-ul.Poate ii va folosi cuiva.

In asteptarea comenzii din 16...

"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, din ce material e geanta asta? ( la mine nu merge zoom-ul de nici o culoare ) a luat-o cineva? ma tenteaza tare..http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5523290&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1#DescDetail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by brianna

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, din ce material e geanta asta? ( la mine nu merge zoom-ul de nici o culoare ) a luat-o cineva? ma tenteaza tare..http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5523290&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1#DescDetail

46 % nylon, 43 % polyuréthanne, 11 % polyester.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am mai dat o comanda acum mica dar jur ca-mi mai trebbuia ceva si acush se termina reducerile deci nu puteam lasa treaba neterminata

doamne ajuta sa vina toate cred ca am vreo 14-15 pe drum

apropo ati vazut in aseara si in seara asta la oprah cazul americancei dependenta de shopping??ajunsese sa fie ingropata in propria casa de atatea si atatea lucruri pe care le cumpara zilnic(asa de nasol ajunsese) si pe multe din ele nici nu le scotea din sacosa cand ajungea acasami-a fost mila de ea....aaaa...ce m-a facut sa rad a fost ca a zis femeia ca daca isi lua o bluza pe rosu si-i placea tare a2a zi lua si pe verde si alb si negruaici am regasit multe postari de ale noastre pe forumbineinteles ca si eu

oricum nu-i deloc de ras saraca femeie a ajuns rau de tot nici copiii nu o mai vizitau intr-o casa de 280mp(cam atat e si a mea) sa nu ai loc decat sa dormi si sa mananci

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

cat de mare este barul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

incape intr-o cutie de pantofi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

multumesc, Felicia, am comandat 150.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrstuning spune:

Danadc mie mi-a venit mailul si apare si in suivi.. Acum nu stiu, sper sa nu fie nici o problema in continuare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

Fetileeeeeeeeeeee...am 3 comenzi din 20,23 ian si 1 feb apar in suivi IN COURS DE PREPARATION de a doua -treia zi de cand au fost lansate .de atunci tot in aceiasi stare...E DE BINE SAU E DE SEMNUL INTREBARII???Cat timp raman asa?Va mai apare o alta notificare ca de ex>>IN CURS DE LIVRARE.?M-am chinuit sa inteleg pe site-ul lor la explicatiile de SUIVI dar cam greut pt franceza mea actuala...
Rog una din fetele dragute sa-mi raspunda..puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Chestia asta cu suivi-ul ne da batai de cap. Se pare ca nimeni n-a patit ca mine si am trei comenzi pe acelasi cont. In suivi-ul meu apare ca nu am postat nici o comanda de 6 luni, desi am primit de fiecare data mail de confirmare a comenzii. Macar la voi apare in curs de preparare...Ce-i drept eu mi-am facut cont la ei in perioada reducerilor...Astept raspuns de la ei, fiindca le-am scris. De la alte prietene de-ale mele care nu scriu pe forum stiu ca au venit comenzile care au aparut foarte mult timp dupa aceea in curs de pregatire...Se pare ca nu conteaza prea mult ce scrie acaolo...
Astept cu nerabdarea coletele....

Mergi la inceput