*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Buna dimineata,

In "suivi" vor ramane mult timp dupa ce vei primi coletul :-)))
Astept si eu comanda din 21, trebuie sa-mi soseasca pilota cu vacute, de-abia astept... O zi buna si multe, multe colete sa aveti la posta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Vad ca nu va lasati, tot mai comandati la reduceri . Eu reusesc sa ma abtin. Inca...

Nusu, chestia cu comanda dublata din cauza problemei tehnice am patit-o si eu tot vineri, exact ca tine. Deci a fost o problema la ei, e clar! Numai ca ne-au tzepuit pe noi cu asta . Eu le-am scris luni seara si am postat aici ieri mesajul de raspuns, cred ca l-ai citit. Iti voi asculta sfatul si voi incerca sa vand produsele dublate, aici pe forum sau pe unde oi putea - in mare sunt jucarii:
-microfonul (6 euro)
-un leagan pentru papusi Fisher Price (10 euro)
-o papusa de 30 cm stil bebe (vreo 4 euro)
Daca refuz coletul probabil ma costa din nou transportul si nu se merita. Daca nu reusesc sa le vand le pastrez de cadou si tot scutesc niste bani alta data, nu?

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Buna fetele,

Vad ca nu va lasati, tot mai comandati la reduceri . Eu reusesc sa ma abtin. Inca...

Nusu, chestia cu comanda dublata din cauza problemei tehnice am patit-o si eu tot vineri, exact ca tine. Deci a fost o problema la ei, e clar! Numai ca ne-au tzepuit pe noi cu asta . Eu le-am scris luni seara si am postat aici ieri mesajul de raspuns, cred ca l-ai citit. Iti voi asculta sfatul si voi incerca sa vand produsele dublate, aici pe forum sau pe unde oi putea - in mare sunt jucarii:
-microfonul (6 euro)
-un leagan pentru papusi Fisher Price (10 euro)
-o papusa de 30 cm stil bebe (vreo 4 euro)
Daca refuz coletul probabil ma costa din nou transportul si nu se merita. Daca nu reusesc sa le vand le pastrez de cadou si tot scutesc niste bani alta data, nu?

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

exact ...si eu la fel voi proceda pentru ca mai tare te incurci cu ei refuzand coletul...pana iti trimit ei cecul(asta daca nu "uita"sa-l trimita)pe urma ca sa-l incasezi de la banca dureaza vreo 2 luni si dai si comision iar ca sa faci comanda si sa platesti cu cecul trebuie sa te mailuiesti cu sabine

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata, vad ca se primesc deja colete din 16, 17, eu inca astept un colet din 11. Sper sa apara in cele din urma si mai sper sa se termine mai repede reducerile astea ca am depasit orice limita la cumparaturi, parca-as fi baba aia de care zicea Nushu

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

CAPITOL NOU LR

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nushu si eu am vazut emisiunea si numai la comandatul asta de pe LR m-am gandit.Doamne dar cate stransese femeia aia intr-o casa asa faina....chiar nu credeam ca e posibil.in weekand fac revizia sifonierului
ubita va scrie in curs de preparare si la o luna dupa ce le primesti.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Confesiunea mea pentru ziua de azi

Apropo de dependenta de shopping, vreau sa declar ca au trecut deja 5 zile de la ultima mea comanda.

Nu am mai intrat pe site....decat pe linkurile postate de voi...nu sunt sigura daca se pune sau nu , dar ma prefac ca nu se pune.

Am promis oarescum ca nu mai cumpar pana nu vine bebe, asta se intampla la inceputul lui mai. Am pus totusi conditia "daca nu apar niste lucruri super dragute la un pret mic"sau daca am nevoie de ceva si gasesc mai ieftin decat la noi. Eu zic ca m-am acoperit.

Incerc sa fiu rabdatoare si sa nu ma uit cu prea multa speranta in cutia postala, comanda fiind din 28 ianuarie stiu ca mai trebuie sa astept.

Spor la cumparaturi si mult curaj pentru cine vrea sa se abtina. Astept sa imi spuneti ca incep sa soseasca coletele cu produse comandate dupa 20 ianuarie.

Mergi la inceput