*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

vlada,

uite si linku la pantalonii pe care ti-i aduc maine:
http://www.laredoute.fr/vente-knickers-aws-fille.aspx?productid=324122852&documentid=281807&categoryid=22931825&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

a aparut iar acum pe site.

[url=http://www.emoticonland.net]www.emoticonland.net/smileys/Baisers/11_7_104v.gif" border="0">[/url]

Multumesc pentru pont Ella , ii voi lua si eu + bluzita la culoare
Se pare ca mai dau o comanda azi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

Madau,la care dintre Mall-uri ai fost? cel din Vitan?

La cel din Vitan, da

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici azi nu am primit coletul din 9...nu stiu de ce mai sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Fetele am si eu o mica mica intrebare: dupa ce trimit astia coletul, dispare comada din suivi?
Pup!
Edit: Madau, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by vrabiuta

bluzita asta e foarte frumoasa:
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-imprimee-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121371&documentid=281807&categoryid=22918554&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Bluza asta eu n-o mai gaseam sa pun link
Am luat-o si noi si este f. frumoasa.
Culorile o idee mai sterse ca pe site, dar f. frumoase oricum.
Si e un pic cam lunga masura 102 pt. mandra mea... Dar inca n-am spalat-o... o sa vad cum se comporta si la spalat... poate se mai strange un pic panza si nu mai e asa lunga la maneci.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

da, e f.f.frumoasa, o recomand si la pret intreg, merita banii.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Rrstuning, felicitari!!!
Am o intrebare: ai primit mail de confirmare ? Dar comanda apare in suivi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am mai dat 2 comenzi (am primit si mailuri de confirmare), vai, sa se termine soldurile astea odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Am primit si eu comanda din 14 ian pe 1 feb.;sunt multumita de ce am comandat;in general hainute de copii.Am mai pus 2 comenzi sa vedem cand vor veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Fetelor! Nu ma aude nimeni? Sunt debutanta...Am dat trei comenzi...pe 17/01 si doua pe 2/02. Am mail de confirmare, bani luati dar nu am nimic in suivi...Vi s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fericitelor, la mine nu a ajuns comanda din 14 si era cos plin, voluminoasa...offfff...

Mergi la inceput