*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Raluca8

A cumparat cineva bluzita asta ?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-cache-coeur.aspx?productid=324137640&documentid=344707&categoryid=22904516&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Ce fel de material este ?

raluca eu n-am luat bluza asta dar am luat altele din acelasi material vascoza cu elastan si vreau sa-ti zic ca unele s-au nimerit foarte subtiri mai ales unele culoare uni nu pot fi purtate singure ca se vede tot prin ele merg doar cu ceva suprapus, deci...mai gandeste-te

danadc e foarte ciudat ca ti-au luat banii de pe card si nu apare nimic in suivi...mie una nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva si din cate stiu nici altor fete...intreb si eu sigur te uiti in suivi??poate nu stii exact unde sa te uiti nu dau cu paru' sa nu te superi da ma gandesc ca nu te uiti tu unde trebuie

daca nu scrie-le un mail la aide&services pe site

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Am primit si eu un cod 57738, dar nu spune ce primesc.Cica e un cadou surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Mi-a venit coletul din 10 pe 28, dar n-am mai avut timp de forumeala, asa ca pun acum linkuri.
Succes maxim cu absolut toate articolele. Majoritatea pentru Daria si pentru nepotica mea.
In general, sunt inspirate din ce ati luat voi de-a lungul timpului..
Pana acum nu am avut timp sa caut linkuri, intr-un sfarsit am reusit. Deci:

www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-bodies-col-roule-prix-mini.aspx?productid=324122873&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> maletele astea – foarte dragute, imi plac mult.
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130531&documentid=207608&categoryid=22916642&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricourile astea , 2 seturi (1 Daria, 1 Alina) – bumbacel subtire, moale, culori frumoase.
www.laredoute.fr/vente-jupon.aspx?productid=324112035&documentid=321408&categoryid=38152154&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> fustita asta – m-a dat gata. pe alb i-am luat-o. e super. ii vine pana sub genunchi, ca in poza. abia astept sa vina vara s-o imbrac cu ea. i-as mai lua si pe alte culori.
www.laredoute.fr/vente-2-jupes-bebe-facile-a-porter.aspx?productid=324103767&documentid=346107&categoryid=38152154&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> renumitele fustite – dragute, de zi cu zi.
www.laredoute.fr/vente-poncho-bebe-okaou.aspx?productid=324104012&documentid=346107&categoryid=23112482&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> poncho pe roz foarte frumos.
Si, in sfarsit, am gasit-o:
www.laredoute.fr/vente-caban-enfant-okaou.aspx?productid=324122596&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> caban enfant – imi place foaaarte mult. de primavara. cand am cumparat-o eu, aveau si pe rosu (acum vaz ca nu mai e). parca i-as fi luat pe rosu, ca asa e cam unisex, da’ oricum e super si asa.
i-am mai luat costumasul tunica+pantaloni, da' nu-l mai gasesc pe site si geaca duodune pentru nepotica mea. nici asta nu mai e pe site.

Pt mine:
www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324112552&documentid=321408&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricoul asta pe bej cu floare rose , il am si pe cel violine/rose – asa mult imi place cum se aseaza decolteul – super, normal, ca de aia mi-am luat si culoarea asta.
si vestita fusta in 3 volane, pe alte doua culori.

am mai dat o comanda cu muuultte sutiene si muulltee camasi si maieuri la 1/2/3 euro pt mine.

Sarbatorile de iarna cu Daria!!!

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Multumesc Nushulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

A luat cineva jocul asta? se merita?
http://laredoute.fr/vente-leappad-plus-microphone.aspx?productid=324077259&documentid=452507&categoryid=38032271&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Ce jucarii ati mai luat voi inafara de microfon si de bar,si de karaoki?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Raluca8

A cumparat cineva bluzita asta ?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-cache-coeur.aspx?productid=324137640&documentid=344707&categoryid=22904516&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Ce fel de material este ?

am luat eu o rochita tot din material din asta si cu exact acelasi imprimeu. e subtirica, de vara dar eu n-am obs in poza ca albul ala dintre flori nu e alb (poza cu rochia nu e asa de clara) si ma deranjeaza; zici ca-i innecata. rochita mea nu are maneci; in bluzita s-ar putea sa nu-ti fie confortabil pe caldura mai mare.

Ajuta-i sa lupte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Nushu la comanda din 17 ian mi/au luat banii de pe un card.
Pt cele doua din 2 feb, am verificat acum si au luat si de aici banutii (alt card). Si la mine nu apare nimic in suivi. La fiecare confirmare de comanda scrie la sfarsit ca o pot urmari in suivi. Ma identific cu mail, parola, accesez suiviul si spune ca nu am nici o comanda de sase luni. E imposibil de vrmeme ce au luat banii pt 3 comenzi si mi-au confirmat prin mail comenzile. trebuia sa mai fac ceva si nu am inteles eu?
Le/am scris dar imi vor raspunde pest vreo 4 zile. Cam atat dureaza. Si, apropo, sunt la primele mele 3 comenzi...pe care le astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cristicross, eu am jocul ala cumparat din Cora, ala nu e microfon, e un pix interactiv cu care apesi pe poze ca sa executi anumite actiuni.
eu il am in engleza, l-am luat pt fi-miu care are 2 ani, jocul zace in dulap pt ca e mult prea complex pt varsta asta, va fi un excelent instrument de invatare a limbii engleze cand va incepe el, probabil pe la 4-5 ani.
carticelele se pot cumpara separat, costa vreo 40 lei una.
probabil tu vei primi unul cu o carticica in franceza.
acum depinde ce varsta are copilul pt care cumperi.....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Addya, mai ii minte cat ai dat pe el in Cora?
In capitolul 59 scriai ceva de o jucarie (o pisica am dedus eu pt ca linkul nu mai e valabil), care in Romania era 350 lei. Ai mai cumparat? Sunt Ok?
Tot in capitolul ala am vazut ca i fost f generoasa si ai dat coduri. Mai ai ceva coduri pt acum?(in afara de alea de pe prima pag)

Mergi la inceput

Fetelor, ajutati-ma putin cu sutienele. Ce inseamna AMPLIFORM ca am dat pe dictionar si nu-mi traduce. Stiti care sunt sutienele cu burete (am mare nevoie de burete ca sa par mai tat...sa)

Mergi la inceput