Mamici fericite cu mai multi copilasi (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari, Mamacapra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mamacapra, felicitari!!!! sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos!!!!refacere rapida!!!!
noi nu am inceput gradi de astazi, mai stam o zi doua acasa pe motiv de scarlatina la gradi(nu in grupa noastra, in vecini).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

felicitari mama capra! multa sanatate , refacere rapida, mult laptic si bebe mancacios!

eu am dus-o pe denisa azi la gradinita si in timp ce plecam era un copil care tusea de-si dadea sufletul pe-acolo!
la noi mucii s-au mai potolit , iar tusea, multumesc lui Dumnezeu, a plecat!!!! cred totusi ca au tusit de la muci! sau e asa de bun siropul de muguri de pin??!!!

miha am vazut si eu pozele! imi place ca la zilele de nastere sunteti adunati cat mai multi! daca nu reusesti cu pozele uite aici un subiect despre asta!(primul raspuns e gresit, sa citesti mai jos, ca este explicat destul de bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Mamacapra!!! multa sanatate, refacere rapida, iar bb sa fie norocos, sanatos si sa aiba o viata minunata.

Copiii mei? Au luat-o de la capat baietii... ELena inca nu... nici n-am mai dus-o la gradi... nu am curaj
Azi ne prezentam iar la dr. ca sa ii vada si sa ne spuna cu ce continuam...
Mai nou fac si febra... ei, care nu faceau...si vomita la cea mai mica tuse.... tooot

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

off, eliana, pe toate le adunati si voi!!! multa sanatate la trupa, sa scapati cit mai repede si mai usor!

Mergi la inceput

eliana multa sanatate, sa le treaca repede si sa nu se mai prinda iar de ei virusii astia! rau e cand vomita! eu una ma stiu pe mine, cand vomit mai vomit o data ca am vomitat...

de hannen nu mai stie nimeni nimic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Mamacapra.Refacere rapida si mult laptic pentru voinicelul Mateias.

Noi asteptam..poate poate vine

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt suparata ne-am intors de la dr. cu diagnostic de: pneumonie interstitiala
Cum or fi reusit... numai ei stiu... Elena inca nu da semne... am fost doar cu baietii, pt. ca ei au facut febra...
Joi ne prezentam iar, sa vada cum raspund la tratament... Si o iau si pe Elena la verificat, daca nu da semne intretimp.
Sper sa fie mai bine... ca nu vreau sa ajungem pe la spital.
Dr. nostru oricum evita cat se poate sa ne trimita la spital... daca avem cum sa tratam acasa...
Cel mai greu este ca vomita la cel mai mic semn de tuse... si atunci mi-e tare teama ca vomita si medicamentele... si nici nu pot sa le dau din nou, pt. ca nici nu stiu daca sigur au vomat si medicamentele...
Le dau cam cu jumatate de ora inainte de masa... ca daca le vine vreo idee... sa nu dea afara si medicamentele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

offf eliana... sanatate multa multa! off micutii de ei! poate nu o sa mai vomite atat de des! si intr-adevar mai bine acasa decat la spital! inca o data sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mamacapra felicitari pentru Mateias, sa va traiasca, sa fie sanatos si voi pe langa el. Asteptam vesti. Oare o fi nascut natural asa bebe mare?
Elyanne imi pare tare rau sa aud ca aveti asa probleme, se pare ca atunci cand vin nu se mai termina. Daca vomita des s-ar putea sa ajungeti si la tratament injectabil. Dr. ce spune, de ce vomita? Multa sanatate si asteptam vesti mai bune de la voi.
Addiana m-ai ajutat tare mult cu acel subiect si am reusit pana la urma. Sa sti ca si mie mi se pare ca este tare bun siropul de muguri de pin. Acum eu am nevoie de unul pt. tuse uscata si iritativa, am probleme cu Vlad. Aveti idee de vre-un sirop?
Ai intrebat de Hannen, i-am trimis un mesaj sa o intreb ce mai face si imi spunea ca fetele sunt tot bolnavioare, ca ea este ceva mai bine, dar nu s-a refacut inca, mai are ceva probleme. Era destul de necajita, dar tot puternica si pozitiva mi s-a parut. Spunea ca vor sa se mute si ca nu prea mai are timp de net cu atatea pe cap.
Katice mai sti de gradi? Noi nu mergem nici maine, Vlad tot tuseste, maine merg cu el la medic si apoi voi suna la gradi. Mephala 30 multumesc pt. ajutor, dar am reusit altfel pana la urma. Multumim pentru aprecieri. Ti-am admirat pozele, ce copii frumosi, aveti toti niste ochi superbi, sotul tau tot ochi albastri are? Eu ii am verzi-albastrii si doar Bogdan a iesit cu ochii albastrii. Iti dai seama ca le vor da gata pe fete cand vor creste mari, numai cand le vor trage cate o privire.
Va las ca este noapte si cine stie cum o fi noaptea asta, ca azi noapte nu a fost asa de bine. Doresc multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput