Mamici fericite cu mai multi copilasi (6)
Raspunsuri - Pagina 14
marimar spune:
Ce faceti fetelor ??
Ce mai fac bolnaviorii? Acum daca a venit primavara sa speram ca ne vor ocoli si bolile, e asa de placut afara !!
Babee, iti spun si aici FELICITARI pt bebe Luca, sa va aduca numai bucurii impreuna cu cei 2 fratiori !

Fetelor,am gasit o alta meotda de prezicere a sexului bebeului, daca vreti sa va amuzati. Luati virsta mamei la conceperea bebeului si anul in care l-ati conceput. Daca din cele 2 numere amindoua sint pare sau impare bebe este fetita. Daca numerele sint : unul par altul impar, bebe este baiat ! Culmea e ca mie mi-a iesit corect la amindoi copiii iar acum, la bebe 3 imi iese fetita 
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
adriana spune:
Marimar,
.. sa fie cu fundita roz atunci, daca asa iti doresti..
La mine ar fi trebuit sa fie 3 fetite...
Chiar voiam sa te intreb de metoda ta(ziceai ca nu da gresh
), aia cu conceptia in perioada ovulatiei pentru B si in rest pentru F, cum se face ca la fetele care fac fertilizare, nu ies numai baieti? Ca implantarea are loc in mometul ovulatiei, nici dupa, nici inainte?
Asta am scos-o dupa multa gandire
, ca asa am incercat ultimele dati, si vad ca am dat gres.. hihi.. nu-i bai ca-s dragute si fetele... Data viitoare il las pe Doamne Doamne sa decida, ce-o fi o fi...
Babee, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si mancacios![]()
Katik, spune-mi si mie daca Robert vorbeste.. vad ca e mai mic decat Cornelia mea cu 2 luni, dar fiica-mea nu vorbeste
, decat pe limba ei...
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
katik spune:
adriana, robi vorbeste toata ziua: mama, tata, papa, titi(asta fiind kriszti), tzitzi(adica pisica) si in rest numai pe limba lui, dar nu-i tace gura o clipa![]()
![]()
.
krisztina a inceput sa vorbeasca bine la doua saptamini dupa ce am dus-o la cresa (2 ani), asa ca nu imi fac griji. iar acum nici ei nu-i pot inchide gura, nici macar cu mincare![]()
![]()
![]()
![]()
episodul II din serialul mamici ramolite... ieri m-am intepenit de spate
, a fost groaznic, pur si simplu n-am putut sa ma indrept. evident eram acasa singura cu robi, imi curgeau lacrimile de durere ca la robinet. noroc ca a venit sotul acasa val-virtej si mi-a facut un masaj, am putut sa stau in pat la caldurica vreo 2 ore si un pic, un pic m-am reparat. azi e mai bine dar nu de tot. sper sa n-o iau de la capa

elyanne spune:
Marimar pai la mine ies fete ambele dati? Sau io nu ma pun... ca la runda doi au fost 2 
Si dupa calendarul chinezesc imi iasea fata runda doi.......
addiana ma bucur ca e bine pitica 
Sa stii ca nu ma gandisem la partea cu fertilizarea... ai dreptate... ar trebui sa iasa numa baieti...
katik muuuuuulti
sa treaca, sa te faci bine...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
Katik nu era nevoie sa ma imiti,zau,glumesc evident ,ai mare grija de tine si uite de la mine
sa-ti treaca.
Daca tot vreti sa va amuzati uite si metoda mea de calcul al sexului copilului:
anii impliniti de mama+luna conceptiei=impar(e baiat)daca e par e fetitza
Spor la socoteli![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Nu merge Andra... da exact pe dos 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by marimar
Fetelor,am gasit o alta meotda de prezicere a sexului bebeului, daca vreti sa va amuzati. Luati virsta mamei la conceperea bebeului si anul in care l-ati conceput. Daca din cele 2 numere amindoua sint pare sau impare bebe este fetita. Daca numerele sint : unul par altul impar, bebe este baiat ! Culmea e ca mie mi-a iesit corect la amindoi copiii iar acum, la bebe 3 imi iese fetita
...eu am avut o revista cumparat din Ro pe vremea cadn eram gravida cu primul unde era tot un calendar chienzesc....dar numai pe cativa ani. La mine sa- potrivit la toti 3 si cam la toate prietene mele la fel.
Marimar pai sper sa aiba calendarul ala dreptate, atunci!........cum te simti, v-ati intrat in ritm, Romana merge is ea la gradinita? , cu germana cum merge?
Mariana
pentru copilasii tai cei mici Markus si Magda...........daca nu ma insel va sarbatoriti zilele astea, si inca de doua ori!! (duminca trecuta si azi??)Katik cum mai e Robi cu manuta?.si cu vaccinul? a facut ceva reactii?.........si noi trebuie sa mergem la vacinul si controlul de 2 ani, dar vad ca al meu sot nu se grabeste inca nu a facut programare la medic.
.........mai, intru si eu in club!!! ma dor toate..........cred ca m-a prins si pe mine raceala. Ma dor toate oasele si gatul pe desupra

Va doresc multa sanatae si un weekend minunat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
addiana spune:
buna! kati la doctor ai fost cu spatele? multa sanatate! si sa nu mai faci "crize" din-astea ca intr-adevar sunt groaznice!
cu calendarele... la primul imi iese ca ar fi trebuit sa am doi baieti, iar la al doilea la raisa e bine dar denisa ar fi trebuit sa fie baiat!
... mai este un calendar chinezesc- un tabel- care calculeaza varsta mamei in functie de zona unde s-a nascut..etc etc...si acolo mi-a iesit corect... pentru ca la chinezi varsta e socotita altfel, daca mai tin bine minte ar trebui sa adaugam 9 luni la varsta noastra....
iar la partea cu ovulatia, se spune ca atunci sunt sansele mai mari sa iasa baiat, nu ca e % sigur.
eliana multumim!
adriana nu-ti fa griji cu vorbitul. fiecare copil are ritmul lui. baiatul nasei mele pana la 3 ani a spus doar mama, tata, kaka, apa, papa si pa!
vremea asta ne pacaleste prea tare, o zi ninge, o zi e cald, in alta zi e chiar prea cald...si apoi iar frig, si ger, si vant...si urat!!!!!![]()
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Kati cum sunteti cu manuta? Si vaccinul? La noi, cand facem vaccinul stiu ca ne mai spune ca pot avea reactii dupa 7-10 zile. Cum te simti tu?
Marimar iti doresc sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!
Noi suntem bine, ne chinuim cu scoala, avem teme toata ziua si merg tare, tare greu, nu reusesc sa-l fac sa se concentreze doar la teme. Saptamana asta voi studia metode de concentrare la copii.
Hai sa va povestesc ce surpriza mi-a facut sotul meu de sf. Valentines, doar ca am aflat de ea cu 2 zile inainte. Se tot invartea pe langa mine, ca imi va face o surpriza de sf. V si era tare ofuscat ca eu nu intreb ce supriza. Ca daca era surpriza... atunci am luat-o ca atare si nu am mai intrebat nimic. Doar ca el tot insista sa-mi spuna si atunci mi-a spus ca vom merge intr-o excursie in Spania peste o saptamana. Va dati seama ce bucurie, chiar nu m-am asteptat la asa ceva, deja vorbise cu soacra mea sa vina sa stea cu copii. Si uite asa am plecat joi in Spania si am stat pana duminica. A fost tare frumos, in afara faptului ca mi-a fost tare dor de copii, dar ne-am plimbat, am mai vizitat si am fost si prin magazine, si cel mai important este ca ne-am odihnit. A fost tare frumos, acum ma gandeam cine stie cand mai pup eu asa ceva.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!