Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Vai ma fetelor asa ma bucur ca v-amgasit aici. am atatea sa intreb dar toate pe rand. Imi cer scuze daca scriu prea mult sau prea des dar asa de mult am simtit lipsa la niste prietene. Chiar si virtual e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Asa e Adriana, va pup pi toateeeee

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Adriana iti zic si eu ,,bine ai venit printre noi,,

Ramyteo eu te-as mai sfatui sa ii pun comprese reci la incheeturile manutelor si la picioruse.
Si eu ma speriu tare cand are Delia febra ,offff ce bine ar fi sa nu sufere astia mici ,deloc.

va pupam,multa,multa sanatate

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da i-am tot pus. Apa otet si spirt.
Mersi oricum. Te pup

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

asa am patit si noi o data cu razvan, am fost cica la urgenta si aia nu ne-a spus ca are rosu sau nu stia, ci ca are doar o afta.si in 2 zile a facut puroi in gat si am ajuns la branula.4 zile a zacut si vomitat.eu stiu imediat cand face razvan febra ca are rosu in gat.nu prea mananca cand are rosu dar dupa aia rupe.si asa e mancacios ca are 4 mese la cresa si mananca intr-una cand vine de la cresa si pana la culcare.dar e slab.
adriana,la mine e mai greu.nu am nici un ajutor.sotul lucreaza in ture si nu am asigurat dusul si luatul de la cresa al lui razvan.mi-ar fi greu cu un bb2 mic dupa mine si cu razvan sa-l duc pe el la cresa.si el vrea un bebe, dar cand ii spun ca trebuie sa faca liniste (la noi spatiul e mic, un ap obisnuit de 2 camere) nu ii prea convine.nu stiu cum e la voi, dar la noi razvan e argint viu desi primul an a fost cuminte.dar acum cateodata imi scoate peri albi.ma gandesc sa o iau iar de la capat cu biberoane, scutece, urlete, diversificari sau mersul in picioare.la razvan m-a omorat perioada aia.simteam ca nu mai merge o data singur.turbam.mi-ar fi foarte greu, desi ma repet mi-l doresc.dar sunt niste chestii pe acre oricum le-as roti nu au rezolvare.unele lucruri mi-ar fi imposibile de una singura.
om vedea ce o mai fi.
katy,nici eu daca as ramane nu l-as da.l-as pastra.dar cum iau pastile.......nu prea e cazul.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Aici sunt niste oameni tare rai si nu am curaj sa-mi las fata cu ei. Sper ca sa nu dureze asa mult.

eu

Multumesc

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Sunt si eu prin zona.
Ramy-"cacialmaua" mea nu a dat rezultate cu "puputza"?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ella10 refacere rapida mamico si sa te bucuri de printesa BIANCA.
si aveti grija de voi.
19+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

n-am mai intrat de mult...ne mai primiti..?

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lulule intre timp ...ai aparut si tu pe aici...eu te faceam mai baba...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput