MAMICI DE ITALIA (20)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Petcost-de n-ar fi vremea asta ar merge un gratar
la mine e bine ca stam la casa cu curte si facem cind vrem[/black]
Fericito !!!! Nu atat pt. gratar, cat pt. curte, ca nu stai inchisa intre 4 pereti !!!!
Daca vom veni pe la Roma (pe unde exact stai??), iti dau de stire ...
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
daraban spune:
ciao fetelor
Noi am fost azi un pic pe-afara,ne-am plimbat pe la niste magazine,apoi am trecut sa salutam niste prieteni si acum acasa,Delia doarme.
Roxali botezul l-am facut la Biserica Ortodoxa,cu 2 perechi de nasi,italieni-catolici si romani-ortodocsi.
Petro noi locuim la 4 km de Brescia, Cellatica se numeste.
Inca tot nu stim pe unde e parcul,nu ai poze mai multe cu el sa mai vedem?
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
katiapam spune:
Hei Daraban mi sa ca esti norocoasa ca am auzit pe careva dintre fete ca sta la Cellatica nu sint sigura dar mie f cunoscuta localitatea
noi am fost aseara in vizita la priteni au si ei un baietel de 1 an jumate si apoi la kebab
acum stam pe acasa ca e urit ploua tare si piccina doarme
Petcost-asa e,e frumos la curte dar singura problema e ca curat intr-una nu tine curatenie ca intr-un apartament
mai exact locuiesc la Fiumicino
_
ticker
mamicąde
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
dana - n-am auzit de Cellatica, nu cunosc zona. Iar poze cu Parcul La Pedrera sunt aici .... Sunt cam www.viamichelin.it/viamichelin/ita/dyn/controller/ItiWGPerformPage?ie=utf-8&reinit=1&strStartCityCountry=612&strStartAddress=&strStartMerged=cellatica&strDestCityCountry=612&strDestAddress=la pedrera&strDestMerged=soncino&image2.x=0&image2.y=0#" target="_blank">40 de km de la voi pana la Pedrera, am cautat acum ...
************************* Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
raluca - ce mai face burtica??? Ti manca poco ... cand ai termenul?
Silvia
daraban spune:
petro ms de informatii si de site-ul viamichelin,nu stiam de el,dar ne va fi de folos cu siguranta
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele,a mai inceput o saptamana!
Noi am avut un we foarte activ;ne-am si plimbarit,dar am si organizat lucrurile prin casa,in asa fel incat sa fie totul ok cand soseste AnaisVremea a fost in schimb cam aiurea..
Am vazut ca ati pove de gratare...offfff...noi pana acum n-am gasit vreo locatie de genul parcului amintit de Petro,unde sa putem face gratarSi nici vreuna dintre voi nu sta asa aproape sa ne putem intalni
Katia,nici eu nu stiu cum sa fac cu pasaportul...s-o trec pe al meu sau sa-i fac personal..dar daca ii faci personal,mi se pare ca trebuie sa-l schimbi destul de des pana creste mai marisoara..
Petro,ce sa faca burtica,creste vazand cu ochii..daca merg mai mult de o ora,simt cum mi se rupe spatele (14 kg am luat pana acum);termenul e 14 martie,dar am senzatia ca se va intampla pe la sfarsitul lui februarie
De Cristina cine ce mai stie?!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
pet.cost2005 spune:
De ce poarta fetele tinere bluze decoltate? Sa li se vada sanii. De ce poarta babele fuste mini? Tot de aia ....
Silvia
micio spune:
Petro . Pai ce numai babele, dupa alaptat un dezastru cu sanii...ufff ce boboc de fata am fost...
Raluca eu o sa-l trec in pasaportul meu pe Eduard, ca cel individual este valabil 3 ani. Ii trebuie individual in ideea ca poate calatoreste cu o alta persoana. Prin martie cred ca mergem la Roma sa-mi fac pasaportul ca-mi expira si-l trec direct in cel nou pe Eduard, in august vreau sa mergem in ro. Initial am zis ca o sa-i fac in tara actele, dar tot trebuie sa ajung in ambasada sa-i fac titlu de calatorie si declaratie din partea tatalui (ca nu o sa mearga cu noi).
Eduard s-a obisnuit la gradinita, astazi nu a mai refuzat sa cobore din carut, a scancit putin cand a vazut ca plec, nu a vrut sa manace (nici acasa nu manaca de cand a fost bolnav si i-am dat antibiotic, doar lapte, iaurt , cereale si fructe). Mi-au zis ca a mancat 4 felii de paine, caand am intrat sa-l iau toti piticii erau asezati si mancau, el se plimba prin sala cu painea in mana, inca nu reusesc sa-l faca sa se aseze pe scaunel. A inceput sa spuna diverse si eu nu stiu ce zice, probabil isi aminteste de la gradinita cate ceva...si nu tace pana nu-i spui cuvantul corect pe care vrea sa-l spuna, m-a inebunit cuu "bu", se uita la fereastra si zice "bu"...iar eu habar n am ce vrea sa exprime, ii spun si eu "bu", dar nu e bine, incepe iar"buuu".
katiapam spune:
Salut fetelor
Raluk-cit de putin mai ai
abia astept s-o vad pe micuta ta
ai inceput dosarul pt epidurala?
Micio-ma bucur ca incepe acomodarea
ai sa vezi ca vine si ziua cind abia asteapta sa mearga la cresa
am o intrebare,e normal sa faca de 3-4 ori pe zi kk? eu ma gindesc ca e de la diversificare si ca ii tot introduc cite un gust nou
de mincat maninca bine mereu e vesela jucausa si nu cred ca are ceva ma gindeam daca e normal plus ca sintem in perioada dintisorilor
abia in 8 avem vizita la pediatru luata cu o luna in urma de nu mai mult ca e tare aglomerat
Daraban-tu ziceai ca incepi lucrul in mai?
ai gasit vreo solutie?
cum e Deliuta maninca tot ce-i dai?
Petcost-te ti de bancuri?
_
ticker
mamicąde
GIULIA-20/06/07
mai dire mai