MAMICI DE ITALIA (20)
Raspunsuri - Pagina 4
daraban spune:
Raluca cand am facut pasaportul Deliei,am mers toti 3 la pasapoarte,am completat niste hartii,i-a facut poza si gata,intr-o sapt a fost gata.
De hartia care ziceai tu,nu stiu nimic.
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
daraban spune:
Roxali
pe Delia am botezat-o in Italia la fix 6 saptamani de la nastere.
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
katiapam spune:
Multumim de complimente fetelor
mereu imi creste inima
Roxali-aparatul e kodak dar nu cine stie ce special am dat vreo 75 de euro pe el cam de un an nu mai stiu exact
Daraban-felicitari pt dintisorul Deliei
Giulia are doi deja crescuti pe jumatate e tare scumpa cind ride si i se vad,altii inca nu-i vad ca apar
Raluk-o seara frumoasa
mie mi-au spus in ambasada ca trebuie facut in tara pasaportul si mi-a recomandat sa o trec in al meu la virsta care o are dar nu e mai bine sa-i fac personal?
_
ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Roxali spune:
Neata!
E o zi de kk...ploua incontinu...si cum a gandeam cai ultima zi de "vacanta"si as fi preferat sa ma "destrabalez "mai mult pe afara....
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
micio spune:
Buna!
Katia, Petro tare scumpe fetitele...
Roxali , cand ne-o mai arati pe Sonia? Si la noi ploua, trebuia sa se tina carnaval astazi dar l-au amanat pt duminica viitoare. Sper sa nu ne uiti daca incepi lucrul si nu o sa mai ai timp de forum, servici usor!
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooooo !!! Si de la noi vreme urata si friiiiiiiggg ...
Iar eu sunt racita cobza ... abia mai stau.
Fetelor, multumim de complimente, si voua si piticutilor vostri.
dana - asta este www.ristorantelapedrera.it/" target="_blank">La Pedrera un parc mare, unde se face gratar, se face baie in Oglio, se bate mingea etc.... la Soncino. E fff populat vara si cunoscut. Noi mereu mergem acolo, aproape in fiecare sfarsit de saptamana, cu nasii nostri. Tu unde stai mai exact, chiar in Brescia?
Petronela si Silvia
katiapam spune:
Ciaooooo
si la noi ploua de zor
Roxali-buon inizio la servici
sa mai dai pe la noi
Micio-multumim
Petcost-de n-ar fi vremea asta ar merge un gratar
la mine e bine ca stam la casa cu curte si facem cind vrem
_
ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07