Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Mai stau si eu putin cu voi, am doftoricit copilul, sper sa se trezeasca mai bine si sa-l lase raceala.
Roxa, e super masina, ce mai! Chiar ma gandeam ca tu inca ii gatesti separat lui Cata, asa ca te cred cu vasele...cateodata nici eu nu le mai fac fata...
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Roxana Claudia spune:
Alina - e super adevarata pt cine s-a saturat de spalat de vase. Pt cine ii place langa chiuveta...sa stea acolo
De cate ori spal vase il am pe pici numai pe langa mine urland sa ma duc cu el. Si in timpul asta al meu sot sta bine mersi la tv. Da' io ce eram nene, sclava sau ce? Strainii o folosesc din anii '50 dar la noie considerata fita. Ei bine sunt fitoasa!
Prefer sa fiu fitoasa si sa-mi petrec alea 20 minute x de 3 ori pe zi(cat stateam eu la spalat, sters, pus la loc) uitandu-ma la copil cum se joaca sau odihnindu-mi sufletul.
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
ursuleata spune:
super tare...acum ma apuc sa caut si eu si imi cumpar.
Si eu as vrea sa nu mai fac nimic,,,daca se poate sa existe si masina de calcat, de intins rufe si de sters praful.
Si restul as face eu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alina
27+
Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Roxana Claudia spune:
Alina - m-ai rapus..la toate masinarile m-am gandit dar la una care sa stearga praful ba 

Ce mai face Carmen? E bine? Cum e cu sarcina? Mihnea?
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
ursuleata spune:
Cat este de mare?
Alina
27+
Vlad Alexandru
ursuleata spune:
Sunt bine toti 3. [:d].
Mihnea este demential, sunt moarta dupa el.
Alina
27+
Vlad Alexandru
mami_papatot spune:
underqueen, felicitari pentru bebe grasunel!
zozelino, ia mai bine te potoleste tu , ca bebe mai are de stat...trebuie sa se rumeneasca turtitza...ia vezi ca o iei pe cojita!
nicol conte , tare ma bucur ca incet incet am inceput sa-i iau si eu una alta...deh, superstitiile astea! faina masinutza...uite sa stii ca si eu tot asa, n-am facut poze la masinutza de rusinea lumii,am zis ca sa nu rada de mine...da ma gandeam , cum vad acum poze la mama, uite, asta era masina d-lui Stelian...un vecin de-ai ei, D-zeu sa-l ierte, fost artist de circ...tinea pe frunte o bara din aia interminabila si in varful ei o acrobata...si mi se parea sa fain...zic uite mai, de acum nu stiu cati ani...
bubule, pupici! ce bine,ca imi parea rau sa o supar pe bulinutza cu hainutze nepotrivite..cred ca maine bag niste practiker si niste metro si fara creveti nu ma returnez!
sovicule, acasa am parchet wenge in dormitor si ce ai vazut tu este gresie care imita perfect dudumeaua, pe maro inchis...parchetul l-am luat pt la biroul pe care in sfarsit reusesc sa-l termin de amenjat...anul trecut am investit f mult intr-un depozit si nu mi-a mai ajuns...dar acum e musai sa termin pt ca nu ma mai pot deplasa asa usor la intalniri...cat despre incre, are mama o vba...sa stii ca erau stricate...cat despre faza cu daca Doamne Feri se intampla ceva si nu pot naste la Medlife (sa vina bebe mai repede, ca in rst chit ca mananc iaurt pt restul vietii si tot ma duc), ce ma fac? ca eu nu sunt salariata si in indolenta mea nesfarsita, nu m-am ingrijit nici sa-mi platesc asigurarile medicale...cu amr-ul, cam asa este...doar ca nu-mi vine sa chiu nimic acolo...la capitolul bericioaica, eu le-am tras la masea rau de tot...cu bere fara alcool..si tare buna este...
kitzy, felicitari pentru bebelina si pt sosetelele ei pufoase...ai incredere in doctoresa ta ca totul e ok! mie dr. la ultimul control mi-a spus ca bebe e deja intors cu caputzul in jos...asta era pe la 28 de saptamani...
cris, pupici si felicitari pentru achizitii...intre timp imi spune sora-mea,ca mi-a luat si ea o salopetica mov cu albinutza din cora dar nu mi-a zis (decat dupa ce i-am zis eu , dude) ca a vrut sa-mi faca surpriza...nu-i bai, o sa avem 2 la fel...bafta la recoltari! cat despre medlife, don’t look back! sunt sigura ca ai luat o decizie f buna! tu i-ai spus lui Tutunaru ca nu mai nasti acolo?cum a reactionat? si pe mine ma enerveaza babele astea cu superstitiile lor, si mai si insista dupa ce tu deja ai luat...ca si cum,mgata, acum asta o sa se intampale, ce gandesc ele cu mintea lor aia proasta...ca daca Doamne Fereste a patit cineva asa ceva, ele gata, pai da, ca ....aoleu...
clau, bafta la recoltari pentru maine dimineata!
ramo cata, ce fata harnicutza...cu cartofii prajiti, iti vand un pont...taie-i ca pentru fiert, cuburi potrivite, prajeste-i si vei vedea, nu stiu de ce, ca au acelasi gust cu cartofii noi...si daca iti place toaca si niste marar peste, exact asa ca la cartofii noi...yummi!
ariel, spor la treaba si ai mare grija...sa nu stai in mirosurile de diverse ca nu e bine pt bebe! super tare glumitza cu emailurile...probabil as fi gustat-o mai din plin daca nu o citeam cu mana pe mouse...e, gravidia asta!
luny, bine zici...Nadia Comaneci la Montreal scrie pe gagicutzele noastre movulii!
roxana claudia, savureaza leneveala..mai ai asa putin....abia astept sa ne dai vesti nascatoare...de bucurii...ca ai vazut ce texte meseriase avem in noi! tu doar sa nasti, si pe urma ne ocupam noi de restul! esti cea mai tare cu cucoana noua-n casa...eu nu am loc unde s-o mai pun si aia , dar mi se pare cea mai tare invente ever...la noua casutza, cand i- veni randul, nici nu ma gandesc sa nu-mi iau...cat despre calcat...sa nu mai deschidem rani dureroase...
adriutza, mercic! cred ca doar tu ai vazut pozicile alea ca le-am pus dupa hainitze si burtica...si mie imi place tare mult...cea cu ... oare...? adriutza, eu am fost internata cand m-au operat de apendicita...si earm asa super fan, mi-am luat pijamale noi, papuci si halat asortate la prosop, asteptam musterii cu flori si baloane...copil tampit, ce sa mai...si pe urma nu stiam cum sa plec mai repede...de asta nici nu vreau taietura, ca atunci am dormit o saptamana la o matusa care statea la parter, doar sa nu urc scarile pana la 2 cum stateau ai mei intr-un bloc cu 4 etaje, deci fara lift...faine filmuletzele, atat ca nu le-am putut vedea pe toate...mai incerc maine ca acus e tarziu..
pupici clabucelule si de la mine! cu paturica cum stai ? ca eu am lucrat ceva la ea...
kya, felicitari pentru semnatura!
violeta, felicitari pentru vestile bune de la control...si sa vezi cum o sa fie cu bebelul personal in bratzuca...ca si mie imi era drag de bebe IOan si ma gandeam...si inca nu-i al meu...atunci sa vezi dragaleala!cat despre tinuta, stiu ca e recomandat sa avem camasa pentru ca este mult mai usor de imbracat decat sa-ti ridici picioarele sa-ti pui pantalonii..plus ca se aeriseste si fofo mai bine asa...
numeioana, yupppppppppppppppppi! inca o nastere la rand...mai e asa putin...vreau pozici cu bebei pufosi de randunici!
luny, ce tampiti...pana cand si aia de la emisiunea cu mizeria aia incredibila, platesc 500 de euro...tot de la Prima...si stiu din sursa sigura....e ceva gen nasteri neobisnuite, de pe zone reality, dar vei, abia cand esti expus tu iti dai seama ca nu e tocmai o treba usoara...dar oricum, nu cred ca medlif-ul ar accepta asa ceva...ce zic eu, nu cred ca exista spital care sa accepte asa ceva...eu m-am legat de asta ca stiu ca acolo vei naste si tu...ce tampiti...
adela, pupici! tare frumoase asternuturile...eu le-am vazut si pe babyconfort...pacat ca nu au si cu albinutze, dar gasesc eu ceva pe acolo...
gata, fug la somnic ca e tarziu rau!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mihutza11 spune:
Buna fetele!!
ce tari vestile de la ZOZEEE
!!! yuppyyy!! Naty si Iulia sunt bine!! 
Doamne ajuta!!
Mami super poze! 
Simo felicitari pt masinuta! 
Delphin ff frumoase pozicile cu Seb! 
maria bv de bb sanatos! 
Bubu mersi... s-a notat! 
Ela spor si tie la zugraveala! 
Adriutza 
Violeta si Ioana bv pt bebelasi grasunei! 
Roxana felicitari pt noua prietena ![]()
in rest ce sa va zic... am fost azi in identificare de spital (Good Sam-Adriutza
).. arata f bine din ce am vazut, dar mai am un pana o sa ajung afectiv acolo (adik sa imi faca si turul de onoare cum se obisnuieste pe aici).. chiar sper sa nu se grabeasca donsorica sa am timp sa pun la punct toate detaliile..
Va pup acum si scriu si eu un banc!
Sotul intra seara in dormitor cu doua aspirine si un pahar cu apa. Sotia intreaba: - Asta pentru ce mai e ?
- Pentru durerea ta de cap! - Dar nu ma doare capul ! -Te-am prins!!
Mihaela
32+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
nicol_conte spune:
Neata stol!
Ma inscriu si eu in clubul randunicilor insomniace, de la ora 4 stau cu ochii pe pereti si-l pazesc pe randunoi sa nu mi-l fure careva de langa mine; si mi-am luat inima-n dinti si m-am infiintat in fata claculatorului cu o cana de lapte cu nesquic si 2 eugenii, sa vad ce-ati mai scris aseara..
Sovi gata m-am trezit si raportez ca NU sunt cu fundu-n sus, bine-asa? 
Mami_papatot [pu] ce-mi place cum povestesti tu acolo, e o adevarata delectare sa citesc mesajele tale;mi te si inchipui vorbind, desi nu te cunosc..
Mihutza multi pupici peste ocean 

. Fain banc!
Fetelor,la ora asta matinala va marturisesc si eu ceva, ca tot vorbeati despre mai devreme: eu niciodata nu am putut sa dragalasesc copii altcuiva ca si cum ar fi ai mei, oare de ce?Oi fi rea? E drept ca nici nu am avut o ruda sau o prietena foarte apropiata care sa aiba bebe mic si sa ma topesc dupa el; Dar mi-e greu sa cred ca as putea, mai ales acum cand ii am pe ai mei, bine, deocamdata am numai 1, dar cu ajutorul Lui DD vor fi 2....
Hai ca bat campii asa cu noaptea-n cap..mi-am terminat cana cu lapte,ma duc sa ma strecor la loc langa randunoi, poate ma mai ia somnul un pic,macar pana la 8-9.
De intrat mai intru dupa-amiaza, ca am uitat sa va zic, Alexuta e invitata la petrecere de pitici azi la ora 11, la ziua unui baietel care implineste 2 anisori.Abia astept sa vad ce-o fi de capul ei acolo cu atatia pitici,ca e primul evenimant de genul asta la care ea si ea parte; o vrea sa-i dea cadoul baietelului?sau...se lasa urlete? 'om vedea..
Aaaa,sa nu uit..vedeti ca zi e sarbatoare mare ,cu cruce rosie , sa nu cumva sa faceti treaba, sa va odihniti ,da?Ca d-aia e weekend ![]()
Poop intreg stolul 
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
28+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
Monica9 spune:
Buna dimineata randunici! Nu am mai scris de o vesnicie, asa ca probabil m-ati si uitat, dar o sa recuperez eu cand voi fi in concediu. Din pacate ma mai duc la lucru si o sa merg inca vreo 3 saptamani.
Vreau sa spun felicitari lui Naty, sa dea Dumnezeu sa fie bine si Iulia si mamica.
Nastere usoara la randunici care urmeaza in februarie, asta pt cazul in care nu voi mai putea citi ce se intampla pana cand intru in concediu.
Eu ma simt binisor, bebelusa e cam mare, mai mare cu vreo 10 zile si eu sunt cam obosita si cu picioarele umflate seara, dar nu e chiar foarte grav. Deci cam asta e cu noi pe aici peste ocean.
Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burtici si odihniti-va cat de mult aveti posibilitatea.
Monica
34+ cu 
AMR 6 SAPTAMANI