Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!
Maama ce bine e sa nu ai calc.in dormitooor!!M-am trezit de la 6 dar am zis sa mai stau putin in pat langa randunic-rau am facut,pt ca s-a trezit si bebele si a inceput sa-l impunga..si-am zis ca decat sa-l trezeasca si pe el,mai bine ma ridic!Asadar-va invit la o decof.!
Simo(27) eu nu mi-am pus AMR!!Cred ca m-ai confundat!
Ahh..Cred ca despre Kya era vorba!
Felicitari Ioana pntru bebelul sanatos tun si pentru lichidul in cantitate normala!!Imediat te trec si in listuta!Io zic sa numai simti tu nimic-mai bine-tre'sa stai cu gogosica pana pe 20!
Luny peste ce nashpeti ai dat!!Deh..Nu vrem deloc sa ne aliniem cu civilizatia!
Vio bunica o sa se bucure de cadou!..Mamaaa..voi triti in alta lume!!Parca vorbiti din carti-despre spitale,medici..
Sarutmana Adela!O sa am mare grija!Azi vine nenea si se si apuca de treaba!Vreau sa termine pana diseara,ca maine sa putem face curatenie!Sunt optimista-nu?!
Sa stapaneasca sanatos BB Stefan-noile achizitii!!Sunt superbe lenjeriile Feretti!!
Sovi ai grija cu bericica aia-sa nu pui oamenii sa darame iar-zidul!!
Felicitari Rox pentru noua achizitie!!O sa-ti usureze cu mult munca-o sa vezi!
Clau la ora asta esti deja la Dr.!!Tin pumnii straansi!!Abia astept sa ne spui cum fu!
Mami ce m-ai prins la coolt!!Mai tin turtita,o mai tin putin!
Maaai..eu acum vazui pozicile dinaintea lui bebica!!
Sarutmana Miha!Sa inteleg ca te-ai decis si asupra spitalului?!Bravo!Felicitari!Acum Andrutza ta poa' sa stea linistita ca are cazarea asigurata!
'neata Nicole..si..somnic pufos!!
Monica!Ai grija de tine!Felicitari pentru bebelusa durdulie!!
Ce sarbatoare este mai azi?!Fug sa googlesc nitel!
Pupiceei!!
Edit:Gata-am aflat!!E Intāmpinarea Domnului. Sf. Mc. Iordan si Gavriil!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!!!

Mai primiti la loc pe ramurica randunici ratacitoare ? Daca va mai si spun ca v-am citit cu sarguinta!?! Se pune?? Si a mai venit si Laly inapoi si pe ea ati primit-o?!?

Promit sa nu mai lipsesc, ca doar ieri a fost ultima zi de serviciu pentru urmatoarele 5 luni . Eh, pot? Pot in stol?

mamicile frumoase si un bebe Iulia de nota 20 !!!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, randunici!
Ati vazut cum a inceput sa se lungeasca listutza de pe prima pagina? Ma apuca emotiile cand ma uit la ea...Multumim Ela
Felicitari Ioana pentru bebe grasunel. Iti doresc sa mearga totul conform planificarii.
Rox, felicitari pentru achizitie. Si eu abia astept sa ne mutam in casuta noua in iunie si prima achizitie asta va fi.
Oana, sanatate multa lui Vladutz. La gradi la Alexica a inceput epidemia de scarlatina si stau cu emotii cateva zile pana ne vom da seama daca a luat-o sau a scapat. Asta mi-ar mai trebui acum...
Alina, vreau si eu masina de sters praful...
Mami, super hainutele lui Honey! Albinutele sunt bestiale!
Eu nu am unpersonaj favorit pt lucrusoarele lui bebe Luca, in schimb sunt disperata dupa orice este verde-fistic. Saracul copil va fi prazuliu rau...
Luny, cred ca trebuiau smotocite putin creaturile cu care ati stat voi de vorba. Ce tupeu...
Clau, bafta la control.
Bafta la amenajari Sovi, Simo, Ariel, dar incercati sa nu va implicati activ prea mult.
Va pup pe toate si va doresc un weekend linistit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Mamicel, asistenta medicala pentru gravide este GRATUITA!!! Asa ca uita de partea in care nu ai platit asigurarile de sanatate, ca nu conteaza .

Roxana, sa stapanesti sanatoasa mashinoaka de spalat! E o super-investitie, pe mine ma dor shalele de moooor in alea 10 minute cat stau aplecata deasupra chiuvetei sa spal vasele ( unul din dezavantajele faptului de a fi inalta... ).Dar am o bucatarie atat de mica, incat in configuratia actuala, nu incape niciunde. Deci raman cu invidia .

Fetelor, mai dor mainile pe cineva? Nu am degetele umflate, dar ma dor falangele ( primul rand de falange ) si palmele chiar sub degete ( metacarpienele, parca, Zoze ? ). Nu am carat nimic, sa zici ca am facut febra musculara la palme ( oricum nu am mai auzit vreodata )...dar ma doooooooooor .

Succes dirigintelor de santier !

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Neata tuturor. Asa devreme demult nu ne-am trezit, dar am avut o noapte foarte odihnitoare chiar daca am adormit la 24.
Ieri am crezut ca mergem dupa Naty asa rau ni-am simtit, am sunat si moasa ni-a spus daca nu trec contractiile vine si ne ridica la maternitate , dar am doftorit noi si au trecut , acuma suntem bine si calmi.
Am vrut sa intrebam---- unde sunt afisate preturile la produsele de pe feretti???????????, ori eu inca dorm ori nu sunt afisate.
Speram astazi sa vina si Stela fara contractii si bine dispusa.
va uram o zi usoara si daca e sarbatoare stati si odihnitiva.
va pupacim pe toate.

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, randunici! M-am culcat prima, m-am trezit tot prima! Va multumesc din suflet pentru urari, sa dea Domnul sa fie bine pt noi toate! Nu stiu sigur daca pe 20 o sa-mi induca nasterea, nu mi-a zis. Eu cred ca da... Vom vedea. Sunt fericita ca bebe e bine si ca are mai mult loc in burtica acum.

Va pup pe toate si ne auzim mine dimineata. Week-end placut!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ela,dau din nou cu bata in balta,pentru a doua oara...iertare!nu stiu ce am...
Roxana ,felicitari pentru noul ajutor in casa...ce mi-as dori si eu..ca asa de mult imi place sa spal vasele
Ioana,ce bine ca ati programat nasterea...sigur bebelusul e un grasan(ca noi aici numai bebelusi grasi avem)...dar,pe hartia ce ti-a dat-o de la ecografie nu scria si cat are bebele?ca pe hartiile ce le primesc eu de cate ori imi face o ecografie scrie totul despre bebelus...
Luny,m-am distrat cand am citit...auzi,astia de la Prima se cred Zone Reality...mai mult ca sigur ca o sa vedem tot felul de mamici...vai de noi!
Olga,bine ai revenit!
Stela ,te asteptam vi,ca ai stat destul acolo

Simo,mamica lui DAVID,,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza, randunici!!!...hai ca povestea cu vedetismul la Prima m-a epuizat asa misto, ca am dormit si eu lemn!!!
Va multumesc pt sustinere, deci nu suntem noi chiar asa fitzosi si cu capul!...
Mi-au mutat topicul, daca va intereseaza evolutia discutiei, il gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464
fug sa pap ceva si sa fac cofeee, si revin!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

buna dimineata dragele mele randunici cele mai luptatoare si cele mai curajoase.Cu toate ca trec prin suferinta cea mai grea sa stiti ca v-am citit tot timpul si am trait in sufletul meu aceleasi emotii pe care le-at avut si voi si m-am bucurat pentru fiecare.Dar pentru Naty am avut o bucurie enorma si o traire intensa a emotiilor parca eram chiar eu in locul ei(aveam acelasi um si dpn).
VREau sa ii urez si lui Naty cele mai sincere felicitari pentru curajul de care a dat dovada , multa sanatate ei si FRUMOASEI iULIA CARE CRED CA ESTE UN INGER DE BEBELUS si le doresc sa fie o familie fericita cu multe impliniri pe toate planurile pentru ca merita din plin.
VA PUP DULCE !

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput

Eve, tot respectul!!! Fii puternica! Eu iti multumesc mult pentru faptul ca ai ramas alaturi de noi si sunt sigura ca si ingerasul tau ii poarta de grija Iuliei .

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput