Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Dany, asa e si caruciorul meu, greu, cica are 9.5 kile dar eu cred ca are mai multe, si stau la etajul 3, intr-un bloc fara lift. Ne coboara tati si ne urca tot el, cand nu este acasa ies cu marsupiul.
Daria, a mea are peste 6 kile la 2 luni jumate, daca nu ar fi fost alaptata m-as fi ingrijorat, dar cica bebelusii alaptati nu au risc de supraponderabilitate.
Fetelor vreti sa va uitati putin la poza asta?http://good-times.webshots.com/photo/2224960530101682984SnFXJi. Bebelushii vostri adopta pozitia asta? Aici se uita la un afis din spatele ei, de pe perete, problema e ca oriunde o pun gaseste ceva sa se uite peste cap.E normal? de ieri face asa... (ignorati bulanele va rog, dar cand am vazut-o ca se pune iar in pozitia asta m-am repezit dupa aparat si nu am mai apucat sa-i trag pantalonii pe ea)

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

hehe, asa face si a mea, mai ales daca aude pe cineva...mai nasol e cand se intoarce asa cu tzatza mea in gura...

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Aaaaaa, vroiam sa va spun ca am vazut cred toti bebeii, si sunt care mai de care mai dulci si dragalasi!
Este evident insa ca a mea e cea mai frumoasa. Clar, daaaa?
Si poate apuc si eu azi maine sa mai uploadez poze si sa mi pun la semnatura, ca sunt invidioasa!

Adra, acum m-am uitat mai atent la Eva, are un par luuuung! Asa s-a nascut sau i-a mai crescut?
Da chiar, cand incepe sa le creasca parul?
Ca a mea s-a nascut cu un puf fin si scurt si acum are si cheliuta la spate de cum isi tot freaca capshorul in patut...
Vreau sa-i creasca parul lung, sa-i fac codite!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aralia
Fetelor,multumesc pentru raspunsuri, deci nu ma ingrijorez...

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by dany26
fetelor care stati la bloc cum va descurcati cu iesitul cu bb si cu caruciorul????eu nu reusesc...caruciorul e f greu 10-12 kg cred, si nici nu are loc in lift decat pliat....iar jos la intrarea in bloc am cam 16 trepte de coborat....si nu reusesc sa fac toate astea cu bb in brate

Cand e tati prin zona ne ajuta el,daca nu ma descurc si eu cum pot...Cobor mai intai caruciorul si pe Robert si apoi urc si dupa Amira.Sau o pun pe Amira in carut si cobor asa cu Robert pe langa mine.E cea mai grea varianta dar uneori din lenea de a urca de cateva ori cele 2 etaje o adopt,ma gandesc ca face bine la silueta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Asa s-a nascut.Are cu cine semana, eu am avut o frumusete de par, am ramas cu jumatate, dar tot e ceva, ta-su are si el carlionti desi. Asteptam poze cu frumoasa Alexia

Inimioara mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by dany26
fetelor care stati la bloc cum va descurcati cu iesitul cu bb si cu caruciorul????eu nu reusesc...caruciorul e f greu 10-12 kg cred, si nici nu are loc in lift decat pliat....iar jos la intrarea in bloc am cam 16 trepte de coborat....si nu reusesc sa fac toate astea cu bb in brate

Cand e tati prin zona ne ajuta el,daca nu ma descurc si eu cum pot...Cobor mai intai caruciorul si pe Robert si apoi urc si dupa Amira.Sau o pun pe Amira in carut si cobor asa cu Robert pe langa mine.E cea mai grea varianta dar uneori din lenea de a urca de cateva ori cele 2 etaje o adopt,ma gandesc ca face bine la silueta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Si lasi copilul in fata blocului in carucior?

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu am mai ajuns la nani....

aceasta pozitie o prefera fiica mia cand e vb de nani, atata se chinuie pana ajunge singura pe o parte si cu gatul lungit spre spate... apoi baga nani!!!

in leg cu carucioarele,al meu are vreo 13-15 kg cred!! dar eu stau la parter in schimb in casa scarii e plin de carucioare!! cine sta la etaj lasa caruciorul jos. si eu cand merg la mami meu care sta la etajul 4 , fara lift las caruciorul jos in scara. sa nu av spun ca acusi e cu tel park si la carucioare cate sunt....

acuma chiar merg la nani!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si Matei prefera pozitia asta cand sta in patul mare si ne jucam. Ca sa nu mai spun ca eu il pun tot timpul cu spatele la televizor iar el adopta aceasta pozitie ca sa se uite totusi . E scumpic rau cand intoarce capul asa. O alta pozitie preferata este cand il pun pe burtica in patut si sta cu capsorul ca o broscuta. Il roteste dintr-o parte in alta ca sa vada toate jucariile si il ridica mult in sus ca sa vada si caruselul.
Baiatul meu a vizitat deja toate rudele (si credeti-ma ca sunt multe ). Se pare ca-i place in masina. Saptamana asta a fost tati in concediu si am umblat toti trei ca niste nebuni. Maine vrem sa mergem in Herastrau si sa stam vreo 2-3 ore.
Oare am vreo sansa ca Matei sa ramana cu ochi albastri? Noi avem ochii caprui si bunicii la fel. Singura persoana cu ochi albastri a fost strabunica mea. Ii sta atat de bine cand ii pun hainute albastre si verzi. Am inteles ca pana pe la 6 luni se definitiveaza culoarea la ochi. Ai vostri bebei si-au schimbat culoarea pana acum?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Initial, ochisorii bateau in verde, acum merg mai mult spre caprui.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi fetelor de raspunsuri...intradevar sa il las jos la intrarea in bloc mi se pare singura solutie dar de acolo s-a furat o bicicleta acum 2-3 luni si era legata cu lant....
ok deci nu sunt chiar asa de "fara fortza'.....in leg cu caruciorul si bb deodata...

adra deja il pui in marsupiu?cat timp stai asa afara???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput