Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la ochisori. Nu se intampla zilnic, insa din cand in cand ii mai scapa ochisorul stang.

Laura, e clar ca raceala l-a dat peste cap. Incearca totusi daca stii ca a mancat o cantitate mai mare si a regurgitat dupa sa nu-i mai dai iar laptic o perioada mai mare. Stiu ca e greu (pt ca probabil urla), insa poate suzeta te va ajuta. Isi va reveni incetul cu incetul la programul lui. Vezi sa nu aiba rosu in gat. Va pupam si iti doresc multa rabdare! Stiu cum e sa nu te odihnesti suficient! Mie imi afecteaza groaznic lipsa somnului, dar acum suntem baiati mari si dormim mult mai mult .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Lumi cred ca sunt colici ca din cate am citit asa se manifesta,noi nu am avut.
Azi facem 3 luni!!!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Multe lunite si ani inainte!
Super pozele, e super Maria in cea in care e in cadita!
Nu stiu daca sunt colici, ca nici noi n-am avut pana acum, si nu mi-as dori sa dea norocul peste noi acum

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

mneatza, si eu ca milogul la cafeaua voastra, ca n-am apucat sa-mi fac...

Anca, la multe luni si ulti ani pentru Maria ! Si felicitari pentru tinutul biberonului, si Sophia tine sanul, ba chiar il mai si ciupeste, sa fie sigura ca nu pleaca.

Eni, ori ti-a scazut productia de lapte si atunci trebuie sa o tii la san cat vrea, ori are o perioada de crestere accentuata si atunci eu in locul tau i-as completa cu vreo 60 ml de formula (daca plange). Stiu ca e contraindicat, dar mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori, plangea de somn si de frustrare (si Sophia nu prea plange de fel) si tragea de san de zici ca-l rupea. Dupa vreo ora de lupta, i-am dat un pic de formula, a papat s-a culcat si dupa am continuat tot cu alaptatul. Asa ca n-au aparut repercursiuni, dar fiecare bebe este altfel, sunt unii care de la un singur biberon pot face greva sanului. La mine limita e la plans. N-as suporta sa-mi las copilul sa planga de foame.

Lumi_b, teoretic n-ar trebui sa apara colici (abdominali )la 8 sapatamani, decat daca prin colici intelegi plans neconsolabil de cateva ore pe zi in cateva zile pe saptamana. Nici nu stiu ce sa zic, am auzit ca zgomotele albe (gen aspirator sau paraitul de la radio fara canal) ar calma bebelusii. Multa rabdare !

Laura si a mea era mare regurgitatoare, stiu ca trebuie sa sa il ragai cat mai des cand papa, si sa-l tii cu capul in sus mnacar 15 -20 de minute dupa ce mananca. La mine s-a mai atenuat fenomenul de cand papa doar san, ca mamanca putin si des. Si probabil s-a mai maturizat si aparatul digestiv.

Sa va povestesc si eu ce am facut noi: sambata si duminica i-am facut baie pe la 7 , dupa care a papat si a dormit bustean vreo ora si, apoi de pe la 9 la 11 a stat treaza si s-a distrat cu ta-su , pana reusea sa o adoarme in patutul ei. In primea seara am adus-o in patul nostru pe la 3 dimineata (cand s-a trezit sa pape), pe motiv ca avea piciorusele reci ca se dezvelise, iar azi noapte i-am dat sa pape pe la 5, am lasat-o in patut si stateam si asteptam sa faca vreu zgomot sa ma duc sa o iau. Am verificat de vreo 2 ori dar inca dormea, a verificat si ta-su de vreo 2 ori, dupa care la un scancet m-am ridicat din pat sa aduc copilul si se aude si ta-su din pat ”adu-o in pat, nu vezi ca ne e dor de ea ?” Si uite asa, am ajuns la concluzia ca nu suntem noi pregatiti sa dormim singuri, nu ea

Pentru mine e important sa stiu ca poate sa doarma in patut cateodata, in rest poate sa doarma cu noi

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Daria23

Ankule am auzit ca mergi la innot... cu bebe asa mic???????cum faci???
ca m-as duce si eu .....ca tare mult ne place in apa

Poze Daria

Azi mergem la inot cu Iasminica.Eu l-am mai bagat in cada cu mine, am pus apa mai mare si i-am sustinut capul si gatul si facea pluta.Dadea din maini si din picioare.. se distra super.Cand il scoteam plangea de mama focului.Urlete nu alta.
Am mai citit pe net de bazinul la care mergem si de experientele altor mamici , am inteles ca e cald si bazinul e nou si in conditii foarte bune.
de abea astept

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Mihuta eu cred ca Sophia ar trebui sa va mai verifice din patut daca dormiti sau nu .... Atata timp cat nu va mutati voi la ea in patut e bine

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

la noi tati lucreaza mai mult de noapte si adevarul e ca si mie mi-a fost tare greu cand l-am mutat pe Raul in patut .. ma simteam atat de singura ... si ma gandeam eu in sinea mea uitandu-ma la bebe cum sta in patut .."Uite saracutul ...cred ca se simte abandonat ".. si el domea de nu avea treaba

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, fetele.Ce faceti?

Ancutza, sa-ti traiasca Mariuca, la multe lunite si multi anisori sanatoasa!

Puiuta mea da semne ca si-ar face un program, nu e batut in cuie, dar papa la 3-4 ore (daca stau sa ma joc cu ea, sa o alint, sa ne giugiulim intre mese, ziua).

Laura, si fata mea regurgiteaza mult,mai ales ziua, cand e mai agitata!

Daria, si eu mananc cioco si praji, si pitica mea nu are nimic, asa ca pap in continuare!

Eni, am vazut ca ai probleme cu alaptatul...nu te lasa, pune copilul sa pape cat de des doreste, si se va regla din nou secretia lactata.Nu-i bai daca ii dai de 2-3 ori pe saptamana formula,dar e bine sa o tii cat poti la piept.Bafta multa!

Fetelor, v-am vazut pozicile cu bebeii, sunt niste scumpici cu totii, nu va mai enumar, ca poate uit pe cineva...doar pt. Roxxy am un mesaj, ca l-a vazut sotul meu pe Matei in body-ul acela cu "sunt dinamovist" si mi-a zis sa-ti spun ca-i place de el, dar si de voi, ca-l educati bine.

Mihuta, cam asa patesc si eu cu fata mea si patutul ei...doar ca eu inca nu sunt pregatita sa-l primesc si pe tati!

Avem pozici noi la semnatura!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata! Mai este cafea?

Anca,la cat mai multe lunite inainte!

La Robert n-am avut probleme cu limba incarcata,dar la Amira...are limba alba... Am luat de la farmacie niste glicerina cu stamicin,dar e amara de-ti vine sa fugi in lume.Amira nu fuge dar vomita de fiecare data.Am incercat de vreo 2-3 oro pana acum si de fiecare data a vomat...Nu stiu cum sa procedez. Oare daca o las asa ce se intampla?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetel;or va multumim ptr felicitari si drept rasplata v-am facut capitol nou aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Buna dimineata! Mai este cafea?

Anca,la cat mai multe lunite inainte!

La Robert n-am avut probleme cu limba incarcata,dar la Amira...are limba alba... Am luat de la farmacie niste glicerina cu stamicin,dar e amara de-ti vine sa fugi in lume.Amira nu fuge dar vomita de fiecare data.Am incercat de vreo 2-3 oro pana acum si de fiecare data a vomat...Nu stiu cum sa procedez. Oare daca o las asa ce se intampla?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mi-e mi-a zis pediatra ca daca il lasam asa se ducea ciuperca pe gat in jos si dupa ar fi aparut problemele.Eu ii puneam pe sfarc tot timpul inainte sa pape ca nu puteam sa ii bag degetul in gurita ca nu ma lasa...plus ca ma confunda cu suzeta

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput