Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Laura,nu ai pe nimeni sa te ajute macar cateva ore? Atat cat sa te pui pe picioare nitel?
In mod normal,asa este,dupa 2 luni ar trebui sa-si formeze un program de somn pentru noapte,dar nu este o regula universal valabila.
Regurgitatiile sunt perfect normale,nu te ingrijora.Daca totusi ti se pare ca e ceva in neregula intreaba pediatrul.Am inteles ca se pot confunda cu refluxul si pt asta trebuie tratament.Sper sa nu fie cazul.
Sanatate multa la pui mic!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Neata... vrea cineva o ...
Noi suntem treji dela 7 si nu ne mai tace gura
Ank Raul
17.10.2007
Daria23 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Neata... vrea cineva o...
Noi suntem treji dela 7 si nu ne mai tace gura
AnkRaul
17.10.2007
Neata...eventual o cioco ,....cafeaua nu ne place....noi ne-am trezit la 8:34 de aseara de la 22:00.
Pupici si sa aveti o zi buna
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
lumi_b spune:
Neata!
Vreau eu o cafea! Sar mana!
Suntem treziti de la 4 asa ca abia ma mai tin pe picioare!
Fetelor noi avem 8 saptamani si pana acum nu am avut colici, e posibil sa faca acum pentru ca seara de pe la 7 pana pe la 11, plange aproape continuu, nu stiu ce sa ii mai fac??? Apoi brusc adoarme, doarme pana la 3-4 cand se scoala definitiv, nu mai plange este atent si are niste ochi mari, nu da nici un semn de oboseala!
Luminita si Stefan(10.12.2007)
Poze Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Vrem si noi cafeau ca desi o am facuta de la 8 nu am reusit nici acum sa o beau.
Ce mai fac fetele?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
adelamaria spune:
Neata si de la noi! Multumim de cafea, tare bine ne prinde! Asaaaa..acum sa vad cat apuc sa raspund si cui ca sunt cam uituca si zapacita!
Eni, eu cred ca micutza ta incearca sa creasca productia ta de laptic. Chiar daca a scazut pt ca ai fost obo/stresata, ea te poate readuce pe linia de plutire daca o lasi. Depinde cat rezisti si tu, ca nu suntem super-oameni! Adica atat cat poti si cat mai rezisti, pune-o la san de cate ori cere, las-o sa suga, sa-si faca singura program! E chinul naibii, eu stiu, mai ales cand simti ca bebe nu se satura, dar daca insisti suficient de mult si ai psihicul tare, vei reusi sa alaptezi exclusiv din nou! Uite, Mihuta cata vointa a avut!!...Si mai sunt exemple! Eu asa zic: sa nu renunti inca, mai rezista cateva zile! Hai ca poti, stiu sigur!
In alta ordine de idei fetita ta a luat super bine in greutate! A mea a avut 2.500 la nastere si acum abia are 4.300 Chiar asa???!!!??/Sa ramanem noi codasele grupei????
Yasmi, si eu stiam ca pana la 4 luni bebeii mai scapa ochisorii...parca asa scrie in Capraru...
Daria, si eu pap dulciuri, din pacate! Eu stiu ca o cantitate rezonabila ajuta la productia de laptic. Bine, eu cred ca orice ne face sa ne simtim bine psihic ne ajuta f. mult! Dar, atentie! Nu cumva sa pui kg si asta sa nu mai faca bine la psihic!...Adica atata vreme cat tu esti ok, eu zic ca poti sa papi...Mai ales daca ai obs. ca nu-o agita pe micutza!...
Anca, felicitari pentru noua performanta! Ai fetitza mare de acum!
Uffff! Nu mai stiu cine era bebe bolnavior cu antibiotic!! Tare sunt
...A, da, Laura: e doar o perioada acum, sa stii! O sa-si revina la program singurel! Stiu ca e greu, dar acum el are nevoie de caldura mamicii si de alintul ei! Hai, curaj, o sa vina si vremuri mai bune!
A, sa stii ca si fata mea mai regurgiteaza si apoi vrea din nou papa! Nu te ingrijora! Incearca sa-l tii cat mai linistit dupa ce papa...Si da-i cand cere! Stie el ce stie!
Lumi, si a mea a modificat putin programul. Adica se scoala la 4 si nu mai adoarme pana la 5!!! Asta e, au perioade si ei! Si a mea are vreo 2 ore seara cand e f. agitata! Am citit ca nu e neaparat de la colici! Mai plang si ei fara motive fizice! Trebuie iubiti si dragaliti cu multa rabdare! O sa treaca!...
Gata, inchei aici! Va pup cu drag!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Lumi cred ca sunt colici ca din cate am citit asa se manifesta,noi nu am avut.
Azi facem 3 luni!!!!!!!!!!!!!!
anca de
poze
povestea nasterii
Daria23 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
ancade
poze
povestea nasterii
La multe lunite si ani !
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Va ajungem si noi din urma ca noi avem 2 luni si jumate ...decim mai avem un pic si va ajungem
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
ancade
poze
povestea nasterii
Multe lunite si anisori in continoare !!!!!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Daria23 spune:
Ankule am auzit ca mergi la innot... cu bebe asa mic???????cum faci???
ca m-as duce si eu .....ca tare mult ne place in apa