Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by Ank83

Anca ce mare e Maria!!! ... eu traiam cu senzatia ca alaptezi exclusiv... nu stiu de ce stiam asa....

Ank Raul 17.10.2007

Ii dau si ceai
Ank acum am observat ce semn face obraznica si am si spus-o lu' tati

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

bb maine mergem la inot nu? Mi-am luat azi de la Real 2 scutece de baie de la huggies cu 28 ron 11 buc.Cand am iesit, am intrat in magazinul DM si am gasit acolo cu 15 ron tot 11 buc...dar tarziu ca luasem deja dinauntru .De abea astept.Trebuie sa imi caut costumul de baie sa vada care mai imi e bun

Ank Raul 17.10.2007

da ankule merem!!! eu nici nu vreau sa ma gandesc cum arat in costum de baie.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

o intrebare: pana la cate luni ii mai pot fugi ochisorii la bebe???

si pt ca nu mai e nimeni pe aici, ne retragem si noi!!

noapte buna1!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Multumesc de raspuns fetelor.....sper sa reusesc sa ma abtin dar nu stiu ce o sa fie....am auzit ca prin alaptat se elimina f. mult zahar de aia avem nevoie de mult dulce....cred ca o sa ma pun sa mananc si eu dulceata ca totusi e mai sanatoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

o intrebare: pana la cate luni ii mai pot fugi ochisorii la bebe???

si pt ca nu mai e nimeni pe aici, ne retragem si noi!!

noapte buna1!!!

La Daria i-au fugit pana la o luna jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei are 2 luni si 5 zile si inca ii fug ochisorii. tare as vrea sa stiu si eu cam pana cand o sa-i mai fuga ochisorii. Fugim si noi la baita. Pupam toate mamicile si toti bebeii .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa am uitat sa va specific ca mananc ciocolata de casa si nu am pus multa cacao in ea.....poate asta nu e asa daunatoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Matei are 2 luni si 5 zile si inca ii fug ochisorii. tare as vrea sa stiu si eu cam pana cand o sa-i mai fuga ochisorii. Fugim si noi la baita. Pupam toate mamicile si toti bebeii .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

si la iasmi de cate zile am observat ca se uita de aproape tare la manute si nu nu uite "frumos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daria,Amira mea n-are nici o problema ca mananc ciocolata (nu pot renunta..is ciocoholica ) si prajituri multe multe... Pai daca tot le fac nu trebuie sa le si mananc?

BB,pana la 4 luni muschii ochilor ar trebui sa se intareasca si ochisorii sa focalizeze imaginea corect.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

va salut pe toate mamicile cu bebei!

n-am mai intrat de 10 zile ca bb a fost bolnav, a racit, a luat antibiotice etc

imaginati-va ca tot chinul meu cu invatatul cu dormitul in patutul lui s-a dus naibi. de 10 zile mananca cand vrea, mai exact la 1,5-2 ore dupa ce a terminat masa precedenta si doarme doar in bratele mele, mai exact pe pieptul meu.

si acum l-am lasat in patul nostru, nu doarme, dar n-am ce sa-i fac.
am ajuns nici sa nu mai incerc sa-l pun in patutul lui de teama ca se trezeste si nu mai doarme.

inainte dormea 5 re legate pe noapte, adika de la 12 la 5. acum se trezeste la 2, la 5 si apoi la 8...

mai avem o saptaman si facem 2 luni.

ati mai patit vreuna asa ceva: bb sa doarma din ce in ce mai putin noaptea si sa pape mai des si sa regurgiteze foarte mult si apoi sa vrea sa manance din nou si apoi iarasi sa regurgiteze si asa mai departe?

nu se zicea ca spre 2 luni elimina o masa din timpul noptii si doarme legat mai multe nopti?

sunt usor demolata, caci numai eu am stat cu el in tot acest timp (nu ca altfel sta altcineva) nu ma mai odihnesc deloc, dorm 4-5 ore pe noapte si ziua el nu mai doarme decat furate 30 min o ora pentru ca nu mai iesim afara...

daca aveti vreo idee ce as putea sa fac va rog sa-mi spuneti ca nu mai pot, nici fizic nici psihic...

Mergi la inceput