Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Voi ati dat calciu la beblusi? Am inteles ca pe la o luna si jumatate trebuie dat calciu cam 10 zile si reluat la 4 luni.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Georgiana,am partcipat si eu la acel concurs .Acum s-a reglat cantitatea de lapte si nu mai curge,decat fff rar.
Chestia asta cu mancatul la un anumit nr de ore cred ca e ca vb aia cu cate bordeie atatea obiceie.Un dr zice intr-un fel,altul in alt fel...Pai daca imi cere la ora ce fac cu el pana se fac cele 3 ore?Il las sa tipe de foame?Ii pacalesc foamea cu ceai?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Miha, mersi. Pana la urma ajungeam si la varianta asta, pana reuseam.

Eu pompa o foloseam mai des la inceput, cam la 2-3 zile. Acum daca Lucas suge atat de mult o folosesc rar, doar cand simt ca-mi pleznesc sanii de lapte.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Voi ati dat calciu la beblusi? Am inteles ca pe la o luna si jumatate trebuie dat calciu cam 10 zile si reluat la 4 luni.

Asa ne-a spus si noua dr dar dupa ce-i dadeam voma,asa ca am renuntat.I-am dat numai Vigantolul.Si la controlul de 2 luni era bine. Vom vedea la cel de 4 cum stam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Eu ii dau ceai de la 2 saptamani. la inceput i-am dat Baby drink, iar acum ii dau Baby calm, cam 40-50 de ml pe zi.

quote:
Originally posted by bb_yasmi

le dati ceai bebeilor alimentati cu formula???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

si eu ii dau tot de la 2 sapt!!! am avut 2 pediatre pana acuma , una a zis sa ii dau iar asta de acuma ()ultima) a zis ca nu are nevoie. eu oricum ii dau.

multumesc de raspunsuri

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

si eu am intrebarea asta...deoarece mi-a spus doctorita ca are fontanela mare sa-i dau vigantol 4 pic. ...da eu m-am gandit sa-i dau si calciu ca aia mai accelereaza inchiderea fontanelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Georgiana,am partcipat si eu la acel concurs .Acum s-a reglat cantitatea de lapte si nu mai curge,decat fff rar.
Chestia asta cu mancatul la un anumit nr de ore cred ca e ca vb aia cu cate bordeie atatea obiceie.Un dr zice intr-un fel,altul in alt fel...Pai daca imi cere la ora ce fac cu el pana se fac cele 3 ore?Il las sa tipe de foame?Ii pacalesc foamea cu ceai?

Georgiana, asta cu hranitul la 3 ore e valabil pt cei hraniti cu formula. Laptele de mama se digera mult mai repede decat cel de vaca ce intra in compozitia formulei. Si cum zice Miha, daca as incerca sa-l alptez pe Lucas o data la 3 ore nu ar plange ci ar urla efectiv de foame... Iar despre ceai... eu i-am dat lui bebe ceai anticolici vreo 2 zile pana mi-a zis moasa sa nu-i mai dau fiindca interfereaza cu alaptatul exclusiv si stric totul. De atunci nu i-am mai dat nici un fel de ceai.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daca ar fi sa alimentezi bebele la 3 ore atunci nu s-ar mai numi la "cerere", nu??? sau nu asta incearca sa "promoveze" marii specializti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Jasmin, am vazut pozele. Mi-a placut asa de mult poza in care sunteti toti 3!! . Lucas e un frumusel si tu arati super! Si sa stii ca esti o mamica grozava.

Noi intram la o curatenie in forta. Sper sa terminam in 2 ore. Am plimbat-o pe Maria mult pe-afara azi si doarme. Sper sa nu se trezeasca de la galagie. A, si azi a mancat la ora cat timp nu am fost pe-afara.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Jasmin am vazut poze cu bebicul tau....e foarte dulcic

Mergi la inceput