Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamici cu pb la sani, am inteles ca ffff buna e mierea naturala!!! nasa mea a avut rani mari la san si se dadea cu miere si treceau de la o zi la alta!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

le dati ceai bebeilor alimentati cu formula???

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

eu alaptez la san dar si eu ii dau ceai si alimentati cu formula cu atat mai mul trebuie dat ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Daria23

Stefania la galbenele le zice calendula in italiana....am stat si eu 4 ani in Italia....m-am intors in vara sa nasc aici
Yasmin si eu alaptez exclusiv dar numai de cateva ori s-a intamplat sa vrea sa mananca la 2,5 ore in rest peste 3 chiar 4,5 sau 5 ore cateodata si noaptea nu se trezeste deloc ....asta de la 2 saptamani....mananca pe la 20,21 si somn pana dimineata la 7:30 sau 8 si chiar si 9 de cateva ori....dar eu alaptez si mult timp....dureaza aprox. 40 min cu tot cu ragaitul...eu fac asa: ii dau sa manance pana oboseste...vreo 10 min ...o tin la ragait..ii dau iar vreo 10 min....o scimb de pampers si iar ii dau vreo 10 minute....la mine asa functioneaza cel mai bine

Poze Daria

Daria, esti norocoasa... si Lucas sugea la inceput mai mult. Acum suge 10-20 minute. Problema este ca el adoarme la san si daca apuca sa adoarma nu/l mai pot trezi oricat as incerca eu sa-l fac sa suga mai mult.

Da, Stefi, poate asta e problema, cu sfarcul mic. Imi pare rau pt tine. Eu le am foarte mari de cand am nascut.

BB, de cand am nascut mi-am dat seama ca nu poti sa-ti cresti bebelusul dupa carti. Lucas nu este deloc un bebelus ideal, ca cei descrisi acolo, nu-l pot hrani o data la 3 ore oricat as vrea... ar urla de m-ar sti tot cartierul. Si ce am mai observat este ca oricat am crede ca un bebe e o fiinta simpla, care nu prea are nimic de zis, nu este deloc asa. Fiecare bebe cu nevoile lui... nu tu ca parinte il inveti pe el, ci el te invata cum vrea si cum trebuie sa-l cresti. Ce-ti face printesa Yasmina?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

http://www.flickr.com/photos/23373490@N02/]poze cu mogaldeatza[/url]

Mergi la inceput

Stefania, asa cum zice Daria, Bepanthenul e bun aproape pt orice fel de rani. S-ar putea sa existe o mica diferenta de nume fata de Rpmania. In Spania se numeste Bepanthol, vezi poate ii coincide numele cu asta.

Incerc sa pun niste poze, sper sa reusesc. Sunt doua pagini.

[url="http://www.flickr.com/photos/23373490@N02/]poze cu mogaldeatza[/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu ii dau ceai de la 2 saptamani. la inceput i-am dat Baby drink, iar acum ii dau Baby calm, cam 40-50 de ml pe zi.

quote:
Originally posted by bb_yasmi

le dati ceai bebeilor alimentati cu formula???

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am renuntat la baby Drink pt ca avea sucroza. Baby Calm are aceleasi ingrediente (mai putin sucroza) si este cu 80.000 mai ieftin.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Ah, vad ca nu reusesc...

[url="http://www.flickr.com/photos/23373490@N02"/]poze cu mogaldeatza[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Si eu ii dau bebelinei mele, care are maine 40 de zile, numai san. Mi-a spus azi cineva ca nu e bine sa manance la o ora, o ora si jumatate ci sa ii fac program sa manance la 3 ore pentru ca din cauza asta vomita des si ca nu e bine ptr stomacelul ei ...si intre mese sa ii dau ceai, o lingurita doua. Dar nu stiu exact ce ceai...poate baby drink, dar sa fac un plic o data si sa ii dau din acei 50ml de mai multe ori. Precizez ca si bebelina mea mananca des...mai ales noaptea ma termina la 2 la 4 , la 6, la 8 cateodata si mai des...
Voi folositi pompa dupa ce alaptati? Ca eu uneori pana ii dau sa manance mi se uda tricoul rau de tot, parca as fi la un concurs de tricouri ude...

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Si eu ii dau bebelinei mele, care are maine 40 de zile, numai san. Mi-a spus azi cineva ca nu e bine sa manance la o ora, o ora si jumatate ci sa ii fac program sa manance la 3 ore pentru ca din cauza asta vomita des si ca nu e bine ptr stomacelul ei ...si intre mese sa ii dau ceai, o lingurita doua. Dar nu stiu exact ce ceai...poate baby drink, dar sa fac un plic o data si sa ii dau din acei 50ml de mai multe ori. Precizez ca si bebelina mea mananca des...mai ales noaptea ma termina la 2 la 4 , la 6, la 8 cateodata si mai des...
Voi folositi pompa dupa ce alaptati? Ca eu uneori pana ii dau sa manance mi se uda tricoul rau de tot, parca as fi la un concurs de tricouri ude...

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

si mie mi se uda dar nu folosescpompa ca e mai sanatos sa isi faca ei un program si un gramaj care trebuie sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ah, vad ca nu reusesc...

http://www.flickr.com/photos/23373490@N02"/]poze cu mogaldeatza[/url]

Pune ghilimelele dupa bara. adica asa: www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput