Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Isabeluta, multumesc mult de pont. Posibil sa fie de aceea. Oricum fie-mea nu a pus gura pe branzica aia, asa ca nu cred ca aia e vitala. Dar carnita posibil. Desi sa stii ca papa un borcanel care contine si cartof si conopida, ar trebui sa il umfle. Ei bine exact dupa legumele astea e scandalul mai mare. De ex acum la 4 a papat borcanelul si la 4 jumatate nu l-am mai putut tine si a baut 200 ml lapte.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
am mai venit si eu pe la voi, am bagat un PAG [program administrativ-gospodaresc], avem musafiri pe seara si maine mergem la parastas si nu aveam timp sa fac
asa ca pe seara dau o cana de vin fiert, acum cat mai merge ca dupa ce se incalzeste afara nu mai are acelasi gust
Sim , Andreea drum bun, la noi vin maine rudele de la Alexandria, se compenseaza, sa nu se aglomereze prea tare zona
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Afibebe, bine ai revenit. Ce se mai aude, ce mai faceti voi?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
afibebe spune:
Isabeluta am procedat asa la sfatul medicului.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Simona, Andreea, drum bun.
Roxana .
suntem bine.incerc sa recuperez ce ati scris.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Urmy cate caciulite vroiai sai pui baiatului??una +gluga e deja prea mult
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
pai era o caciulita subtire de casa. Si azi am iesit si i-am pus una pt exterior si tot imi faceam probleme. Poate ca si eu sunt friguroasa si de asta ma ingrijorez atat.
Mai scrisem un mesaj dar s-a pierdut.
Andreea - poti sa imi spui de restaurant. Daca nu vad, nu ma pot pronunta.
Piciulika - pozele voastre sunt exceptionale atat ca si calitate, idei si protagonisti.
Intrebare pt cunoscatori:
Eu am un aparat Sony (http://www.popstore.ro/shop/id/10187/n/Camera_Foto_Sony_Cybershot_DSC-H9B/description/index.html). Este suficient de bun sa scot poze ca ale tale sau ca ale Sabinei si nu stiu eu sa reglez sau tb ceva mai bun?
Am iesit si azi afara, am stat cam 1h si un pic.
Mai scrisem eu cateva chestii dar le-am uitat. Imi este f somn dar fac o salata. SI nu mai are rost sa ma culc acum caci mi se trezeste baiatul in curand si mai rau imi fac.
De azi ne-am apucat de regim. Si eu si sotul. Nu stiu ce a mancat el, dar eu am mancat asa: putina branza proaspata, 2 felii sunca de Praga, salata verde, masline si 2 chifle. Pt prima zi cred ca e ok. In timp, poate mai reduc si apoi renunt la paine. Sa imi faceti galerie sa slabesc. Pe 1 Martie mergem la o nunta si tb sa incap in costumul pe care il am. Trebuie sa slabesc cam 5-7 kg.
Mi-e tare somn!
andreea1002 spune:
Roxali, Prisi, Afibebe, multumesc.
Cecilia, din acelea am luat si eu, dar am zis sa nu ii dau de la inceput asa, sa vad daca le tolereaza. De aceea le-am amestecat cu mai mult lapte la inceput. Multumesc.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by prisi
asa ca pe seara dau o cana de vin fiert, acum cat mai merge ca dupa ce se incalzeste afara nu mai are acelasi gust
poze
o dai sau o dai pe gat?:)
prisi spune:
Afibebe bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine cu totii
Urmybafta la slabit , da ai grija la laptic
poze
prisi spune:
quote:
Originally posted by urmychancequote:
Originally posted by prisi
poze
o dai sau o dai pe gat?:)
si si
poze