Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox pai m-am gandit la carnita ca ar completa cu proteine masa de pranz si la fel ar face branzica. Tu insa esti trecuta prin asta si sigur stii cum e...eu cu teoria.. cum am mai spus.

Al meu papa si el niste zeama de morcov mai nou...binenteles ca apoi lapte la greu si chiar mai des...dar ce ma bucura cel mai tare e ca doarme ziua dupa masa asta, aproape 2 ore...pentru noi e o mare realizare...mai mult de juma` de ora nu le dormea ziua. Sa speram ca e de la asta...de la legumele astea vreau sa zic!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Magdazsi Sim, multumesc pt raspuns!

Yaia, mi-a placut sa va vad si pe voi, in sfarsit!

Luy, f fain filmuletul, iar melodia aceea o stabilisem si noi ca fiind a Raisei, e o declaratie de dragoste superba!

Gabriela, super pozele cu Sara! de unde i-ati luat halatul acela galben? imi place mult!

Rox, mie mi-ar placea sa vad intr-o revista de femei ultimele tendinte in moda pe sezon, cu exemple de produse din magazine de la noi si preturile, retete sanatoase, design interior, despre produse cosmetice noi aparute... cam astea... despre bb citesc in revista mami si aici, pe forum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Ce idee buna, cred ca o sa dau si eu o cana de vin fiert, dar pe gat cum spune Urmy.
Prisi, mi-ai facut pofta.

Urmy, este vorba de Bistro Phillipe de pe C.A. Rosetti. Au si site.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Buna,

aveti idee cum dau si eu in judecata firma ptr neplata salariului la nastere copil?
angajez avocat direct ? Sunt alti pasi de urmat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by prisi

Afibebe bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine cu totii

Urmybafta la slabit , da ai grija la laptic

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

prisi poetesa , sarut'mana pt galerie. Sa stii ca inainte mancam tare prost: eugenii, pateu, salam, cartofi prajiti, fripturi. Acum mananc ce e drept mai putin si mai de calitate. Dar nu mi-e foame, asa ca banuiesc ca o sa fie ok cu laptele. Mai rau e daca nu dorm. Si nu prea dorm. Aici tb sa lucrez mai mult. Ma invart toata ziua fara succes. Uneori zic ca nu mai intru pe net ca imi ocupa tot timpul. Dar imi sunteti atat de dragi si invat asa de mult de la voi. ....Iar daca intru din cand in cand, dupa ce am toate cele aranjate, mi-e imposibil sa fiu la curent cu tot ce s-a mai intamplat. Hai ca am plecat de la una si am dat-o in altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Afibebe, bine ai revenit!

Myral, multa sanatate dulcetei tale!

Urmy, succes la slabit! Iti recomand si eu un restaurant, unde noi am facut botezul:restaurant Sterling, in zona Universitatii, da un search pe google si gasestisite-ul lor, capacitate max 65, atat am avut noi la botez.

LUy, superb filmuletul si superba dulceata voastra!

Acum sa mai povestesc si eu despre dulceata mea: la 5 luni aveam 7250g si 66,5 c, luna a 5a a aluat 550g, deci e f bine. Papam numai tzizi si sper sa o tinem asa pana implinim 6 luni. Antonia e preocupata acum cu studierea picioarelor si incerac asa le bage in gura, se rasuceste, se intoarce pe toate partile. Ieri a facut baie in cada noastra cu mine si am lasat-o sa dea din picioare si manute cum a vrut ea, o tineam doar la baza gatului. ma asteptam, sa se sperie cu atatm apa in jur, dar a fost foarte entuziasmata.Deci Betty, si eu o fac campioana la inot, ca adora balaceala.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Afibebe ce voinic ai...daca ai inceput sai dai cu bibe mancarica ai grija ca nu o sai mai placa lingurita...eu cu cel mare am patimit pana la 2 ani.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Roxana, sunt de acord cu ce ai spus referitor la revista Elle, o tampenie......... de sarbatori am luat-o si eu si m-am umplut de nervi. Super fitze, super preturi.
Andreea, si a mea facea la fel cu suzeta, parca vroia sa vomite dar am insistat ca o mama nebuna si am reusit..la fel cu leganatul pe picioare, am insistat pentru ca dormea reprize de juma de ora si gata, acum doarme 1-2 ore dimineata (9,10) si 3 ore dupa amiaza si sunt tare satisfacuta de reusita mea.

Mai fetelor mi-e rusine sa si intreb dar acum o fac.........cum pot sa pun si eu poze cu fetitza mea? nu de alta dar sa ne vedeti si pe noi daca vreti .....nu suntem de aruncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Urmy, si mie imi place sunca de Praga si e indicata in curele de slabire. Eu ti-o recomand pe cea de la Aldis, e cea mai buna! Spor la slabit, sa ne mai povestesti cum e treaba, poate ne apucam si noi. Eu nu stiu cum sa fac cu dulciuerile, ca mancare chiar nu-mi trebuie, mananc doar pentru ca stiu ca e necesar, mai ales pentru ca alaptez. Altfel cred ca as manca chiar numai dulciuri!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Apropo de mancat si alaptat, nu ma intelegeti gresit, caci imi doresc sa alaptez cat mai mult....dar, cateodata cand ma trec prin fata unei oglinzi imi doresc sa termin mai repede ca sa pot sa ma apuc de o cura de slabire...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput