Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
soanso spune:
neata,
Azi e ziua lui Hilde,mamica de scump Stefan,LA MULTI ANI,VERONICA! sanatate,fericire, sa ramai mereu cu zambetul pe buze si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta.
Maria Alexia,zici ca seamana Sorana cu mine????vai ce ma bucur ,de doi ani aud intruna ca e leita tatsu si vroiam sa semene si cu mine macarrr un pic.
sanatate copilasilor bolnaviori,
de doua zile Sorana se rusineaza cand face kk si nu mai face la olita ,se ascunde dupa coltar ,hmmm pe cand ma bucuram ca am facut progrese!
SOSO (20 dec 2005)
camelia_daniela spune:
Veronica LA MULTI ANI ! Sa iti dea Dumnezu multa sanatate, sa iti implineasca toate dorintele si sa fii fericita alaturi de familia ta!!!
Meems, sanatate infinita si tie si Riannei!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
La multi ani, HILDE!!!!! Sa fii sanatoasa, voioasa si iubita!!! Deci azi papam tort buuuun.....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
La multi ani, Hilde, sanatate si numai bucurii!
Nu ma pot abtine sa nu te desconspir: ia uitati www.veronicascakes.blogspot.com/" target="_blank">tortul, o nebunie de trandafiri !!
Siminaf spune:
Mai, am murit! Doamne, aia erau trandafiri din zahar??? Hilde, m-ai innebunit aici! Incredibila esti!
Si La Multi Ani!!!
madau spune:
Hilde la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!
Meems sanatate, ai grija cu gatul, ia ceva "buline"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Hello si buna dimineata sunt motorizata, sa traiasca prietenii ca in speranta sotului vrnram cu trenul galben tras de cai la serviciu. Prima care sa traiasca e Noki care m-a pescuit ieri si al doilea un prieten care mi-a luat ieri roata a dus-o la vulcanizare a facut-o si mi-a a dus masina acasa. In frumoasa roata aveam o frumusete de holsurub, nu stiu cum se scrie, pescuit probabil de pe marile artere pe care le modernizeaza dragul nostru primar videanu, aka Calea Floreasca si adiacente.
Acum cu finii principalul responsabil de incurcatura este George in primul rand ca s-a bagat el sa ia haine copilului, aici e si vina mea ca i-am taiat din fasa aceste ganduri creatoare, a doua ca a dat punga, care e plina de toale de copil de 3-6 luni, deci la mot nu pot sa le folosesc decat pe post de bavetica, si a treia ca el cu finul au cazut de acord ca mai bine ma duc eu cu fina la magazinul de care vorbeam, de unde au luat si ei haine cand au fost nasi, si deci sa mergem acolo. Numai ca nu mai aveau costumatii foarte multe, se vandusera, aveau numai ce ara mai scump.Asa ca am luat ce am gasit, acum nu mai are rost sa ne plangem, ce e facut e bun facut, sa fie copilul sanatos ca de restul mai vedem.
acum am si o mare realizare. azi-noapte a fost prima noapte din viata copilului meu cand a adormit si dormit fara suzeta. Totul se datoreaza glicerinei pe care eu o puneam pe suzeta pentru stomatita si altfel nu puteam sa il dau in gura cu solutia, asa ca de 2 zile ii puneam pe suzeta, si deci dupa 2 zile nu mai vrea suzeta. sa fi scapat de ea asa de usor? Vom vedea....
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Am uitat sa urez ce ara de urat pentru maestra in arta culinara Hilde deci draga mea iti urez o viata frumoasa si dulce ca si prajiturile tale, sa ai un copil, doi, trei, cati doresti sanataosi si frumosi si un sot care sa iti seta alaturi pana la adanci batraneti.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Sa cantam prohodul: aleluuuuuuuiaaaaa: au murit ochelarii mei. Urmeaza o "insignifianta" gaura bugetara de circa de 10 milioane de lei. Ma duc sa ma sinucid sa nu mai sufar.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Am tinut un luuung moment de reculegere dupa ochelarii lui Noki (vad ca te-ai descurcat sa-i "rezolvi" si singurica, fara Sarah in preajma ), dar acum mai spuneti si voi cate ceva!