Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Hello si de acasa! Supa e pe foc, copilul habauc care toata seara a vrut la Tzitzi, acuma se joaca cu lego-ul, pe care l-a redescoperit cand vroiam sa plecam la impricinatul..Asa ca se duse pe apa sambetei seara mea de barfa mitzoasa.
Roxi, Miri, Feli, hi hi hi, bag si io o pentru statistica! mumoasa materie! Pace a mine!Roxi, ma ofer s ate meditez nitel!Io ma examenez peste 2 saptamani, dar e examenul la care stau cm linistita.
Miri- hmmm... cu botezul si vecina Mitza ar fi 2 impedimente: obiectul botezului, in speta copchilul nr. 2, nu-l mai fac!! Iar daca Doamne fereste, vine necazul peste mine, imi trebe musa un nas-nasa luterana, ca asa va fi sigur si plodul nr 2.Asa ca ai drum liber!
Pui odata poza aia fara par? Ca ai zis ca nu prea mai ai.Ma rog, ca e mai scurt.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Bic ,sincere condoleante!!Imi dau seama cat de greu iti e ,nu vreau sa ma gandesc ca intr-o zi am sa trec si eu prin asta ,e cumplit sa-ti pierzi parintii !Sa ai multa putere sa depasesti momentul desi cred ca e imposibil ..
Scuze ,nu am citit nimic din urma ,am avut multe lucruri de rezolvat ,treaba multa ...
Noi sintem bine ,facem progrese mari cu olita ,aproape ams capat de pampers si noaptea ,il culc fara iar la 3 parca are ceas ,se trezeste si cere olita sau plinge si stiu ca vrea pisu' apoi pina se trezeste ii pun pampers n-am vrut sa risc ,pina acum doar o data se trezeste si dupa ce face la olita doarme dus ,dimineata are ceva in pampers un pisu' ,doi
Fug la baita ,revin dupa
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Fetele-s mai bine, sa le ia exemplu si ceilalti copii bolnaviori!
leea nu-i de gluma cu megacolonul, era un subiect pe la Parintii intreaba... baga o cautare. Eu zic sa-i faci investigatii daca nu-s prea invazive, ca sa sta tu linistita.
mihaelutat esti super-simpatica tu dar... ai o fina tupeista rau de tot! Dupa ce a primit tona de hainute din Germania iti recomanda ea magazinul de unde sa cumperi pt botez
De banii aia iti luai tu super-tinuta!
leea_cv spune:
Da Lavi tb sa ma interesez ce si cum se face si am sa-l investighez.Azi iar n-a facut.Ma bucur sa aud ca zgamboaiecele e bine.
Miha vorba lui Roxi sa te stapineasca finii cu bine,ca tare esti de folos pe linga casa omului.Da la mine nu vii?Ca l-as mai boteza pe T odata.Nu de alta da am vazut in vitrina o Toyota mishtoaca....ha ha ha,Bufi...ha ha
Madutza voi cum stati cu kk?
Miri fie-ti de bine lasagna.Cu ex n-am terminat ,mai am pina in 15 martie doar.Da m-am saturat de invatat.
Roxi sanatate gripatului din familie si vezi cum faci sa ramina numai unul. La mama cu 'mnealui.
Io amu ma zgudui cu centura vibratoare.M-o slabit vo 2 kile.La creieri cred.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Gata ,am culcat puiutul ,abia astept sa ma bag si eu in patut ,sint tare obosita ...
Leea ,eu ii dau zilnic Lass Baby ,face greu dar face aproape in fiecare zi ,de cind face la olita e mult mai usor,inainte cind ii venea sa faca se incorda tot ,plingea ,stringea picioarele ,normal ca nu putea sa faca ,poate se rezolva si la voi cind o face la olita ,
Imi cer scuze din nou ca nu pot tine pasul ,am pierdut vreo 7 pagini ,sper sa recuperez maine ,acum nu's in stare ..
Sanatate multa la bolnaviori !!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
pumba spune:
ina - multumesc de intrebare.ADy face bine ,cel mai bine din casa,sotul inca se mai lupta cu raceala,eu am avut un ' stomach bug",cum se zice cu stari de greata si crampe,acum Claire e bolnava,are ce am avut eu.mie mila de ea saracuta ,cum se vaita de burtica si zice ca nici apa nu poate sa bea ,de mancat nici vorba.
miri- joi ajungem la dentist sper sa o rezolve.lasa, draga baiatu ,invata de mic ,ce place femeilor.
miha- eu as cere sacosa, as da vina pe dnu sot.si pastrezi lucrusoarele di germania pt mot,alta cheltuiala ,alta distractie. faptu'i consumat.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
pumba spune:
lavi-bafta la noul servici.ai o soacra de milioane, daca vine sa te ajute cu fetele.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Lavi, ce ma bucur ca si fetele tale sunt bine! Si Daria are o stare buna si azi nu prea au deranjat-o mucisorii, i-am scos doar acum pe seara si atat! Ea e vioaie si nu prezinta alte "simptome" datatoare de batai de cap si multumim lui Dumnezeu pemtru asta!
Miha, no comment la faza cu costumatia!
Pumba, nasol, voi ati fost bolnaviori cu totii! Sanatate infinita tuturor va dorim!
Anda, cum se simte Nic? Dar tu? Sper ca sunteti mai bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Mneatza la cafeluta!!!!
Lavi, Cami si Pumba, ma bucur ca fetele sunt mai bine.
Pumba, in cazul tau, ii dorim printesei mari insanatosire grabnica!
madutza- bravo pentru dezpampersarea aproape completa. Io nu astept deloc momentul pipiului de noapte la olita!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Multumim pentru urari de sanatate. Rianna a fost un pic mai bine azi, desi inca cu muci si maraiala cat cuprinde. M-a atins si pe mine un pic raceala asta, azi-noapte a inceput sa ma usture tare gatul. Sper s-o ducem pe picioare si sa nu ne darame.
Sanatate tuturor bolnaviorilor!