Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Androix spune:
Scuzeeeeee
Ioana, La multi ani! Sa ai parte de fericire, noroc si tot ce-ti mai doresti!
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
Despteptareaaaaaaaaaaaaa
o cafeluta dulce poate va reveniti
una amara si neagra ca sa va treziti
si un suculet pentru burtici si mamici care alapteaza
NewMami inca n-am primit invitatia sa vad pozicile , dar eu mai astept, poate poate apare
Dana daca-s casnicuta cu diploma , dau si eu cu var, vopsesc, trebaluiesc prin gradina, iar acum ma cert cu soata, ca iar s-a apucat sa faca ziduri-zidurele de piatra colorata prin gradina si a aruncat niste bucati de granit peste floricele mele , i-am comunicat sa dispara alea, ca vreau sa-mi aranjez bucata de gradina din fata usii, sa-mi clatesc ochii si cu flori, ca prea m-am uitat toata iarna la lac si munti, mai schimb si eu peisajul .
Aaa, am uitat sa ma laud, au inceput sa iasa lalele si narcisele sint de citiva centimetri buni. Abia astept sa am floricele in gradina.
Va doresc o zi buna si.... despteptarea
Androix spune:
Am intrat sa-mi modific ticker-ul meu am ajuns la greutatea pe care o aveam inainte de Georgia!!! Slabesc, slabesc si nu ma opresc!!! Nu-mi incap in pene de mandrie ce e pe capul meu! Frate, e bine sa nu mananci resturi din castroanele copiilor si sa nu gatesti!
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
La multi ani, Ioana !
Sanatate, fericire, bucurii, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca !
gtexro spune:
La Multi Ani Ioana!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
gtexro spune:
Florentina din pacate nu am mai ajuns la partie decat o data si pe Diana nu am luat-o ca erau -20. Nici noi nu am rezistat mai mult de trei ore. Dar nu e timpul pierdut, poate se mai incalzeste un pic intr-un week-end ca de nins a nins si ieri.
Danelutza te invidiez! Intr-o zona cu munti si lacuri as vrea sa locuiesc. Prin preeria asta cele mai inalte forme de relief sunt niste delusoare; au si niste glume astia, cica pe aici nu poti sa-ti pierzi cainele (e asa de plat ca nu are unde sa se ascunda).
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
monu spune:
Ola
Ioana cu intarziere si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI!!! La multi bani, fericire, sanatate, copii cati vrei, multe bucurii si o viata lipsita de stres.
Noi am fost in plimbari, dorm bustean fetele si la mine in blacon iar miroase a meniul zilei de la vecina. incepe sa ma enerveze faza asta.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ChrisDun spune:
Salutare si de la noi !
Ai mei dorm amandoi, iar eu profit... vorba vine.
LA MULTI ANI, Ioana ! Multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu!
Babygirl, sorry ca n-am raspuns, noi inca nu ne-am revenit complet dupa episoadele virusate de saptamana trecuta : sotul si cu mine inca tusim ca niste rapciugosi, iar Carina din cand in cand.
Florentina, dupa cum iti ziceam, m-am imbolnavit cand am vazut link-ul de la tine, cu hainute de copii. Asa ca l-am executat scurt pe sotz, si astept acum cu nerabdare pachetul
Loreen, ca de obicei, ma termini de ras.
NewMami, imi place casuta voastra. Chiar vroiam sa te intreb daca dormitorul lui Patrick este dintre cele pe care ni le-ai aratat anul trecut - nu stiai atunci pe care sa-l alegi - toate unul si unul ... pe noi ne batea gandul sa ii cumparam pat semi-suspendat + birou, dar inca n-am gasit in Romaia...
Copila mea se situeaza cam la aceleasi dimensiuni ca Isabella: 12-13 kg cu 93 de cm... Mai are de crescut un centimetru ca sa aiba ok-ul pentru locul de joaca de la Ikea...
Apropo de locuri de joaca: am fost sambata trecuta la un loc de joaca vizavi de ProTV (nu mai tin minte cum se numeste) si mi-a placut. Dar dupa 11.30 incepuse sa se aglomereze bine de tot...
Azi am fost la Zoo, dupa o pauza indelunga, in care fata mea a dezvoltat frica de leu Asa ca acum am evitat cusca leului - si mai mult ne-am jucat in zapada, decat sa admiram animalutele...
Oricum, azi a fost o zi superba, m-a bucurat nespus, pentru ca si noi, bucurestenii, am avut o iarna de-a dreptul tampita, cu atata ceata cat n-am vazut eu in toata viata mea Cred ca incep s-o inteleg pe Oana englezoaica.
Monule, culmea e ca mie imi intra in casa mirosurile vecinei de la etajul 1 (eu stau la 3) de sub mine - dar imi intra pe geamul de la sufra si dormitorul Carinei . E nasol la bloc.
Va doresc un week-end placut.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ioana!
Multa sanatate celor mici si celor mari!
Pupici de la noi!
Cornelia