Copiluti de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Acuma cand am aduc aminte imi vine si mie sa rad ...dar atunci daca aveam pistolul la mine ii aratam eu miscare aluia dus-intors...
Na sa vezi belea ca Delia a inceput sa se dea ma mine...tipam la ea ca nu vrea sa stinga lumina prin camerele pe unde trecea...si-mi zice " nu mai shipa a mine"...s-a democratizat Gizel
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen, esti fenomenala cu pisica. Iar democratia D-rei nu suna a bine. La noi deja s-a ajuns la trantit usa in nas.
Gabitza, ai un bb superb. Atat de dulce cum sta cu nasucul lipit de burtica ta. Ce senzatie minunata sa vezi un pui de om. Sa fie sanatos.
Loreen, un buchet mare de trandafiri pentru tine ca esti mereu atenta. si faci niste comentarii superbe la poze.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
NewMami spune:
quote:
Originally posted by gtexro
Anca, as mai vrea eu scoliri...sunt la munca. Dar -30 nu e ceva chiar rar intalnit pe aici (chiar si -45 o data pe iarna cel putin).
Deci vopseaua colorata se intinde mai greu sau ce? Eu am cumparat casa complet renovata si gata vopsita (culori "pasnice"), dar daca imi vin alte idei mai bine imi cumpar ce-mi trebuie si m-apuc sa vad daca am talent decat sa le dau lor 3000 de dolari. Habar nu am sa vopsesc ca n-am incercat niciodata (decat gardul) dar cred ca asta ar fi primul impuls.
Gabitza, ce frumos sa ai filmulet!!! As fi vrut si eu unul, dar aici nici macar ecografii mai multe nu fac astia (max 2, normale). Maaama, si ce-am mai insistat sa-mi spuna daca e baiat sau fetita; se feresc sa dea verdicte de-astea din doua motive: daca gresesc sexul copilului pot fi dati in judecata si apoi cica asiaticele avorteaza daca nu au baieti. In fine, hai ca am devenit nostalgica.
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
Dana, intr-adevar e mai multa munca la vopsitul in culori diferite, ptr. ca noi am vopsit si frame-urile la usi, la geamuri, tot ce s-a putut vopsi. Daca e in diferite culori trebuie mascat f.f.f bine orice coltisor, ca sa nu arate sau sa se vada diferenta de culoare, la trecerea dintr-una in alta.
Intra-devar a fost destul de piperat zugravitul, dar au si lasat dupa ei o curatenie incat puteai linge de pe jos, nu pic de strop de vopsea sau altceva. Apoi ei au lucrat full time 5 zile, pe cand daca ne apucam noi ne prindea Anul Nou si ce mizerie s-ar fi facut - cat sunt de nepriceputa as mai fi curatat inca o jumatate de an.
Si totusi au avut de facut 2 nivele (ca am facut si in basement) fiecare cu o suprafata de 1850sq ft.
Gardul l-am lasat de vopsit la primavara - acolo il facem sef de brigada pe tata ca sa nu se mai plictiseasca :).
Lasa nostalgia si apuca-te de treaba, ce mai astepti. Cica acum se fac mai multe ecografe daca treci de 35 de ani
Hai ca incepe sa ma mustre constiinta ca ma platesc astia degeaba azi
Danelutza spune:
NewMami cica daca iarna e grea, vara o sa fie la fel, dar calduroasa. Astept cu emotie caldurile . Adresa mea danielamircea67@yahoo.com
Multumesc anticipat
Gabitza m-am prins ca i-ai lasat la capitolul trecut si mai stiam ca in ultima perioada mai gresesti din cauza de bebe . Celalalt rezultat cind ti-l dau ?
Laura m-ai facut sa rid cu lacrimi , dar si doctorul idiot sa-ti spuna sa rezolvi sexual mita , probabil el asa facea la propria creatura sau o rezolva altfel
Monu si noi am trecut prin faza cu trintitul usilor, asta era acum vreo doua luni, acum sintem in etapa de spus minciuni la greu. Daca nu vrea sa pape, spune "doale butica", daca nu vrea sa-si ia paharul cu apa "doale minuta", iar dimineata mi-a spus ca vrea "medicina doale capu'" . Deci sa te astepti si la altele.
Aaa, Isabella acum daca tip eu la ea, tipa si ea la mine
Dana iti dau eu lectii de vopsit, ca-s experta si-mi si place. Cind m-am maritat, m-am apucat de vopsit balcoanele in galben si marginile de la ferestre, de m-au vazut toti vecinii, asa m-au cunoscut cocotata pe scara si cu pensonul in mina
gtexro spune:
Anca, hai ca te-am facut sa dai tot din casa... Eu in gandul meu vopsesc tot :)) ca asa e cand nu te pricepi, zici ca e usor...
Fac anii aia peste vreo doua saptamani (nu cred ca stiai ca n-aveai de unde). Astept sa dai tu un exemplu :))
Hai ca m-am distrat azi pentru toata saptamana (care a trecut, bineinteles).
NewMami spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
NewMami cica daca iarna e grea, vara o sa fie la fel, dar calduroasa. Astept cu emotie caldurile . Adresa mea danielamircea67@yahoo.com
Multumesc anticipat
[
Danelutza, trimis invitatie la ultimele 3 albume publicate. Cand mai postez, am adaugat adresa in lista si iti voi trimite invitatie si tie.
NewMami spune:
quote:
Originally posted by gtexro
Anca, hai ca te-am facut sa dai tot din casa... Eu in gandul meu vopsesc tot :)) ca asa e cand nu te pricepi, zici ca e usor...
Fac anii aia peste vreo doua saptamani (nu cred ca stiai ca n-aveai de unde). Astept sa dai tu un exemplu :))
Hai ca m-am distrat azi pentru toata saptamana (care a trecut, bineinteles).
Dana, uite asa aveam eu un feeling ca te apropriai de 35 de primaveri ... si un altul ca in curand vedem si pictures de la ecograf
Care exemplu - apoi daca astepti dupa mine, s-ar putea sa vrei si sa nu mai poti
Chiar asa cand ne luna asta? Si eu am doi sarbatoriti in familie luna asta unul 35 si celalalt 70 !!!
NewMami spune:
quote:
Originally posted by loreen
Na sa vezi belea ca Delia a inceput sa se dea ma mine...tipam la ea ca nu vrea sa stinga lumina prin camerele pe unde trecea...si-mi zice " nu mai shipa a mine"...s-a democratizat Gizel[/maroon][/font=Comic Sans MS]
Laura, era timpul ca doar are si Delia peste 2 ani jumatate. Patrick iti raspunde inapoi laconic, doar cu NUUUUUUUUUUUUUUU lung si din toti plamanii ca sa fie sigur ca ai auzit si inteles - laconic si la obiect .
gtexro spune:
Anca si eu vreau, ca nici eu nu am parolaaaa, pleaseee!
Danelutza, multumesc de oferta, stiu ca tu esti harnicuta, mereu gospodaresti cate ceva prin casa sau prin gradina.
Florentina G spune:
Neata'!
Tot dau refresh si nu imi vine sa cred ca nu a postat nimeni pe ziua de astazi!
Mai, ieri a fost ziua Ioanei si n-am bagat de seama!
La Multi Ani Ioana, sa fi sanatoasa, sa ai parte de fericire, noroc si impliniri pe toate planurile! Si poate anul asta te hotarasti la bb2, cine stie !
Laura, unde l-ai gasit pe doctorul ala?! Auzi si tu... sa ii invarti pixul!!!... pana una alta trebuia sa-i bagi lui un morcov sa-l pui sa si-l invarta singur...
Cu Delia pregateste-te temeinic ca e tauroaica si asta e doar inceputul !
Si inca ceva..... am inteles eu bine sau te-ai apucat de fumat? Nu vreau sa ma gandesc ce te-a adus sa faci asta... sper totusi sa fi inteles eu gresit, sa fi fost doar o exprimare plastica ce imi aduc aminte ca am citit...
Newmami, arata grozav casa voastra... Din mesajele tale se simte entuziasmul ala pe care il ai cand ti se intampla o schimbare in bine! Parintii tai cat au dreptul sa stea in tzara? S-au acomodat cu stilul de viatza de acolo?
Gtexro, am vazut pozele voastre si mi-au placut mult. Ati mai exersat mersul pe schiuri?
Adriana, e cumplit ce se intampla cu nepotica ta. Imi inchipui cata durere au indurat parintii pana acum. Sper sa se intample un miracol sa le usureze suferinta!
Azi vroiam sa merg la teatrul de papusi cu Maya, se juca Mica Sirena. Din pacate mi-a venit ideea pe la 10.00 si aveam o ora sa ne pregatim si sa si ajungem... ceea ce nu ne iesea oricat ne-am fi chinuit. Sambata viitoare se joaca Cenusareasa, la Sala Lahovari, as vrea sa merg...mai este cineva amator?
Va pup... sa aveti un week-end frumos!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson