Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- te inteleg si eu o voi da pe a mea mandra peste cateva zile. Spune mi o lasi la programul prelungit adica pana la 16 sau mai mult sau pana la pranz? la grupa mica ai inscris o?sunt multi copilasi in grupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Gusta iti doresc multa sanatate si succes cu operatia!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, Alexia e la grupa mica si e la program scurt.
E la grupa mica pt ca nu are 3 ani dar in opinia mea e o mare tampenie impartirea aleatorie. Adica grupa mica e formata de copii intre 1 an si 6-7 luni si copii pana in 3 ani. Diferenta de varsta si dezoltare mie mi se pare mare. Sunt la ea in grupa copii cu suzeta si care nu vorbesc. Poate ma trezesc ca Alexia mea incepe sa vorbeasca iar bebelusisme. Si asa cica directoarea a zis sotului ca nu o poate transfera inca pe alexia la grupa urmatoare (eu am cerut sa i se faca evaluarea) pt ca are bebelusisme. ce naiba inseamna nu stiu. alexia vorbeste, mananca singura, nu are pampers, ce inseamna bebelusisme nu stiu.

si desi sotul ma va bombani ca sunt eu ciudata si o fac intentionat sa caut defecte nu mi se pare normal ca ajutorul de educatoare de la grupa mica de fata cu mine sa vorbeasca urat. ma rog. faza e ca a venit soferul cu copiii si doamna nu si-a putut misca fundul sa isi ia geanta din masina. soferl vb cu mine si era pe punctul sa se duca sa o vada pe alexia ca sa stie pe cine aduce acasa. eu cu antonia in brate si madam se repede la sofer tipand mie sa imi aduci geanta ca doamna nu are decat sa astepte.

na acum ziceti si voi! sunt eu ciudata ca nu mi se pare normal? eu o platesc pe madam asta!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

beatrice: scuze am inteles ca l-ati cumparat.E bine si inchiriat desi si noi tindem sa cumparam unul.Noi tot un apartament cu un dormitor avem dar dormitorul cei drept mult mai mic si abia asteptam sa ne mutam intr-o casa cu 2 dormitoare ca simt ca nu mai pot respira noaptea ca parca suntem prea multi in el ...adica 3.Pifosul sta considerabil departe de patul vostru pe cand Alex al meu...avem 50 cm intre paturi...in fine nu ne permitem sa ne mutam intr-o casa mai mare nici cu chirie si nici sa cumparam.Hei, hei...vise nene sa cumparam.

Azi l-am dus pe Alex la o clasa de gimnastica unde s-au jucat fiecare pe aparate in voia lui iar la sfarsit 10 minute au facut exercitii si au cantat organizat.Spre surprinderea mea Alex a avut rabdare sa faca tot fara sa alerge ca zapacitul prin alte colturi.Am fost foarte mandra de el...stiindu-l ca nu sta locului ca faca ceva organizat.I-am promis ca il duc.

Apropos pe mine ma cheama:Mamy Jipa si pe tata lui il cheama Taty Jipa.

Maine avem program de piscina si vineri mergem ca niste "cultzi" la biblioteca(story time....sunt curioasa daca acolo sta pe fundului sa asculte).Ha ha...

Cuvantul care ma dispera pe mine si care il aud de zeci de mii de ori....este....VREAU...!!!Eu la asta fac urticarie!!!Cand aud vreau, imi vine sa imi pun , era sa zic streangul de gat, dar hai sa nu exageram!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

[red]Saryta, La multi ani![/red] Ai o familie minunata, iar tu arati excelent!!!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-bravo!! Eram sigura ca totul va fi bine.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- daca ti ar muta fetita acum in gr mijlocie sau ma rog din toamna ar tb sa faca cel putin o grupa de doua ori daca se adopta legea care e in dezbatere publica. Ar fi asa 3 grupe la gradi(mica, mijlocie si mare).Eu de ex am inscriso pana la urma din martie in gr. mica iar din toamna tot in gr mica va fi, om vedea.Sa stii ca nu toti copilasii care de ex. acum sunt in gr. mica vor merge din toamna in mijlocie depinde de educatoare dar si de parinti( din cate stiu eu aceste evaluari s-au facut deja pt. a cunoaste cu exactitate cate locuri raman disponibile pentru la toamna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna ziua mamici!
Monu, mie imi place cuvantul cu pricina...cred ca l-ai nimerit perfect!
Mercedes, da, se face tragere la sorti pentru ca au putine locuri si multi pretendenti...numai in 2005 pe raza comunei s-au nascut 105 copilasi care ar trebui sa intre anul asta la gradi, in plus mai sunt doritori din zona, toti astia pe doar 44 de locuri! In realitate sunt si mai putine deoarece au prioritate cei care au deja frati/surori in gradinita aia si cei care au implinit 4 sau 5 ani si n-au avut loc anul trecut...in plus ma indoiesc sincer sa nu puna careva de vreo pilutza...totusi io sper sa intre si pitika mea! M-as bucura sa intre acolo, e super si sunt foarte bine
organizati.
Mamy Jipa, simpatic foc Alex al tau!...si cuminte vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes eu stiam ca la gradi asta au deja 3 grupe dar sa edem pana la primavara si inplus sa vedem ce zice si educatoarea.

Alexia a venit deja acasa si face nani. A adus-o nenea cu masina. A facut si karate. A fost cuminte, a cooperat, a vorbit si a mancat felul1,2 si desert + 2 felii de paine si un mar. Poftim la ea! Eu ma bucur. Ea zice ca ii place. Soferul zice (el transmite mai departe info ca daca nu ma duc sa o iau eu el zice ce vede si ce zice educatoarea sa imi zica - daca ma intelegeti) ca Alexia a fost cuminte, ca le-a placut la doamne de ea si ca toata lumea s-a minuntat ce bine coopereaza. Toate au crezut ca vine de la alta gradi sau cresa nu ca vine de acasa de la mami.

Acum doarme ca diseara avem scoala. La Fastrack.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monu, ai dreptate, ar trebui sa o mute la o grupa mai avansata, nu se poate sa lasi un copil de aproape 3 ani cu copii de 1 an ca nu are ce sa invete de la ei, in schimb daca e cu copii mai mari mai invata una alta.

Numai ce am citit chat-ul sotului cu cumnata mea(sotul mi-a dat voie :) eu nu spionez) si este asa cum am banuit, ii spunea cat e de invidioasa(in sensul bun al cuvantului) pe el si pe cumnatul meu ca avem copii sanatosi ceea ce ma face sa ma simt si mai prost...
Plus ca se pare ca si casnicia ei merge pe apa sambetei pt ca se pare ca sotul ei o invinuieste pt starea Elenei.Acum nici nu mai vine acasa decat tarziu de tot, isi face de lucru la cabinet(e dentist) numai sa nu vina acasa sa dea fata cu problemele....

Fetelor sa imi spuneti daca va deranjeaza ca va povestesc si voua treburile astea, nu vreau sa deprim pe nimeni, dar asa ma mai descarc si eu de tot ce se intampla in jurul nostru....

PS Va vine sa credeti ca pana acum tratamentul Elenei a costat 1,3 milioane de dolari?? Oare daca nu aveau asigurare privata cum era?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput