Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, intr-un moment de furtuna am decretat joi intre 22-24 avem voie sa ne "vaitam"

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gabitzam, ma bucur ca au sosit rezultatele de la amnio bune.

Ptr. fetele pe care le intereseaza papuci de copii (baieti & fetite) la preturi mult mai bune decat zappos (50% - 60% mai ieftini), aici: http://www.6pm.com/

Laura, mai poti? Te mai tragic cu chin cu vai? Cum mai esti cu spatele, caci stomacul am inteles ca l-ai rezolvat aseara.

OlgaM, luna asta suntem super prinsi, e ziua lui tata, una bucata sot. Tot asa numai prin martie mai avem weekend-uri libere. Odata ce se mai incalzeste, vom incepe drumetiile la Detroit Zoo, care e cam la jumatatea distantei dintre noi.
La noi avem ce face si peste iarna – Patrick e afara la playground in ograda si daca ninge si daca e soare. Plus ca au loc de joaca si de alergat unul pe altul, pana pica de oboseala.

Aseara m-a sunat Simona (sim76) , ma bucur mult de tot ca s-au hotarat sa vina la noi peste 2 weekend-uri. uhuu, imi sunt atat de dragi alea mici , Patrick se intelege bine cu Thea, se vor juca frumos, vor avea fun. Si sotul ei are ziua tot in februarie, fiind de aceiasi varsta cu Petrut, amandoi adunat fac cat tata .

Elisor, m-au topit cu totul ochisorii Biancai, eu n-am mai vazut un albastru atat de “albastru” (nu rade de mine), in viata mea. Sunt superbi .

Ioana, am stiu eu ce-ti doresti de ziua ta , shopping la patrat.

Florentina, are Maya un par superb si mi se pare matura ptr. varsta ei. Ai doi copii tare frumosi, ai ptr. ce sa fi mandra mami.

Blackpanttero, imi pare tare rau ptr. micuta Elena , sa dea Domnul sa se faca bine, atat cat mai exista speranta, e bine, au de ce se agata. Imi dau seama cat poate sa sufere saracuta, si mai ales mama ei cand o vede. Nici nu-mi pot imagina cat de puternic trebuie sa fi sa treci peste asa ceva, peste asa o grea incercare.
Din pacate nu o poti ajuta pe micuta, deci daca ar fi sa vi in State, ai face-o pentru mama ei, sa-I fi alaturi in aceste momente grele. Americanii sunt mult mai reci decat noi, sunt diferiti, daca poti intinde o mana sau un umar pe care sa planga –fa-o si nu te uita in urma. Nu stiu cat sunteti voi de apropiate, ca intr-adevar sa poata cumnata ta sa se descarce in fata ta.
Daca vi in State, parerea mea e ca fara Aidan (cu el dupa tine iti va fi foarte greu sa stai la spital, sa faci fata emotiilor, sa fi able ptr. suportul necesar, etc. Tati nu se descurca cu el ptr. o saptamana? Nu gasesti pe cineva sa stea cu el in timpul zilei?

Dana, esti in sfarsit libera ca pasarea cerului, pe acasa? Ai promis ca intri mai des .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc fetelor pt suport. Credeti-ma ca daca nu ar trebui sa merg cu Aidan as merge dar e mult prea greu sa merg cu el si e si foarte scump iar noi acum nu ne permitem sa mergem...
Cu sotul nu pot sa il las pt ca face scoala full time pe langa servici si chiar daca si-ar lua concediu ar trebui sa isi faca temele si sa invete pt scoala.
E tare nasol ca altii din afara pot vedea egoism in actiunile noastre dar chiar nu e un bun moment de calatorit....eu si cumnata nu am fost si nu suntem apropiate, vorbim acum datorita Elenei dar inainte aproape niciodata, nu vad ce ajutor as putea eu sa ii dau...nici soacra mea nu o poate ajuta pt ca refuza orice ajutor si ea ar avea nevoie de ajutor de specialitate si un tratament pt depresie....stiu ce nasol e si cum poate aduce un om in pragul nebuniei, dar ea refuza tot...Oricum eu inca sper ca Elena sa treaca si peste hopul asta...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Gabitza, tot uit sa iti zic felicitari pt rezultatele bune!!! O sa ai un bebe frumos si sanatos, ai sa vezi :)

Olga si Anca, dar ce preturi mari pt zugravit casa! Wow! De ce nu o zugraviti voi? Soacra-mea schimba culorile in camerele fetelor o data la 2 luni(le zugraveste ea cu socrul) ca mereu vor altceva.Intr-o zi e gata o camera si mereu le face roz, mov, cu tot felul de borduri cu animale, flori ce mai, de cate ori vedem poze casa arata altfel.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

NewMami, multam mult de site, e super, chiar azi ma uitam pe zappos la sandalele alea de la Teva pt vara si erau $49.95 si aici am gasit intre $16 si $25, multam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Adriana, acum am inteles mai clar situatia...nu stiu ce as face in locul tau. Exact acum o luna am avut si eu o problema oarecum asemanatoare, mama era in spital bolnava rau si in perioada aia a murit tatal ei, am fiert ingrozitor o zi intreaga si pana la urma m-am dus, cu bani imprumutati si pitika abandonata acasa cu sotul. Mi-a fost foarte greu sa plec dar toti ma asteptau si, desi ma intelegeau, m-ar fi condamnat daca nu eram acolo. Mi-a parut rau de bunicul saracu, nici nu era batran...oricum, nu mi-a parut rau ca m-am dus, mi-a prins si mie bine umpic de pauza de acasa.

Elisor, am admirat-o si eu pe Albastritza, doamne ce frumoasa e! Imi place tare mult si poza cu amandoi la comp, ai niste copii superbi!

Gusta, si voi sunteti niste frumosi!!! Mara e superba din toate punctele de vedere! Cum s-a adaptat la gradi? Cand e operatia, pe 7?

Loreen, cum te mai simti? Ai idee cat dureaza caldurile la mitze, a mea urla deja de o saptamana si imi vine sa-mi fac harakiri cu dinztii la ea in beregata.

Ioana, te inteleg perfect, si eu sunt una bucata mama denaturata cum povestesti tu...am gasit si explicatia: hormonii!

Astept cu nerabdare joi seara, nu ca sa ma vait (sper!) ci pentru ca se face tragerea la sorti la gradinita statala...sa ne tineti pumnii!

Gata bucuria, s-a trezit neimblanita atomica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Hai ca s ava raspund cand inca mai sunt normala la cap.Operatia e pe 8 februarie vineri la 7:30 suntem asteptati la spital.Si de aici incepe distractia.Poate nu am fost inteleasa dar Marei o sa ii faca anestezie generala si dupa va fi dusa pe reanimare fara mami fara tati iar de acolo va fi adusa la noi pe salon.Daca totul decurge normal vineri dupa amiaza o sa fim acasa.Eu am sa o duc la sala de operatie si am sa stau acolo pana o vor anestezia si dupa numai am ce cauta acolo.V-am zis stiu ca e o operatie usoara dar ce e in sufletul meu nu vreau sa zic nimanui.

Adriana nici nu stiu ce sfat sa iti dau ca sincer sunt total depasita de situatie dar eu vreau sa ii urez nepotitii numai sanatate si o inteleg pe cumnata ta ca eu nici nu vreau sa zic de cate ori am tinut-o pe Mara la analize si e saracuta vanata la maini de cat sange i-au luat.Apai la un pui asa de mic nici nu vreau sa ma gandesc

Va doresc multa santate la copii si am sa incerc sa intru vineri dupa operatie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- sa va ajute d-zeu sa scapati repede si bine si sa fiti din nou acasa toti trei.
Si imi permit sa ti mai spun ceva fara sa te superi sper -schimbati titulatura de miss piggy ca nu te caracterizeaza, ti-am vazut pozele arati fain si tu fiica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi- ce chestie cu tragerea la sorti, sunt locuri putine si de asta se face aceasta tragere sau de ce? iti urez bafta sa primiti un loc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor sa nu va suparati de cuvantul folosit "vaitam" ca nu mai stiu cum era exact termenul folosit.

azi e prima zi de gradinita. Adica Alexia e acum la gradi. am emotii. pe cat ma vaitam ca e haos pe atat mi se pare casa goala si linistita fara ea. Antonia o cauta prin toata casa si striga ALAAAAAA. Abia astept sa vina acasa.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput