Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
flore26 spune:
Am sunat ginecologul, am sunat medicul de familie, amandoi acelasi lucru...ia brocriptin...bun...an cumparat, am luat o pastila, dupa jumatate de ora un rau...si acum mi/e f rau...am vomitat tot ce am mancat, am frisoane...ma pun in pat...va pup
Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaana spune:
of flore, prin ce treci
aici ninge de abia se vede blocul de peste drum, iar astia dcu meteo au pe site 'light snow'...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
nu cred ca e vreo problema almo cu cresterea dintilor
Ana,
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Nu mai stiu unde am citit ca bb2, pt bb1 e ca si cum sotul ar veni cu o a 2a nevasta acasa... si te va asigura ca va va iubi la fel de mult pe amandoua... cum te-ai simti?
Si eu cred..poate dupa 10 ani sa fie mai intelegatori....nu stiu
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
serios totusi, e o comparatie extrema. bb1 il va iubi pe bb2, incontestabil. nevestele intre ele ever
![](hailabataie.gif)
![](hippi.gif)
si 10 ani diferenta e confortabil doar pt mama. oarecum... intre sotul meu si fratele lui sunt chiar 10 ani diferenta. si ne vedem de max 5 ori/an (desi stam in acelasi oras...) si nu au fost niciodata prieteni.
sunt f.f.multe aspecte de luat in calcul. trebuie gasit un echilibru. astfel incat toata lumea implicata sa fie multumita. si daca acest echilibru esti capabil sa-l oferi/asiguri pe termen lung, indiferent ca bb1 are 1 an sau 5 ani, atunci asta e tot ce conteaza de fapt.
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danita spune:
salutare
am urmarit( cu scuzele de rigoare ca eu citesc pe diagonala ) subiectul cu bb2 , frumoase raspunsuri .
la noi situatia e complet diferita ......dar daca P va vrea sa aiba o surioara sau vreun fratior .....vom face o cerere si daca ne incadram in toate canoanele ;) ... vom adopta un copil ... dar asta depinde numai de P !
ziggy spune:
Sunt foarte suparata, dupa doua saptamani de boala, azi iar febra. Am mers la spital, am facut radiografie pulmonara si ... pneumonia interstitiala acuta.
Spuneam ca ma lasa nervii, acu' chiar ca m-au lasat rau de tot. Mai ales ca marti incep munca, saptamana viitoare vine soacra, apoi o prietena pana gasesc o bona, cu gradi o mai las pana la vara.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am sunat ginecologul, am sunat medicul de familie, amandoi acelasi lucru...ia brocriptin...bun...an cumparat, am luat o pastila, dupa jumatate de ora un rau...si acum mi/e f rau...am vomitat tot ce am mancat, am frisoane...ma pun in pat...va pup
Flore![]()
Alessia Liane (16-12-2006)
vai de mine... n-am stiut ce inseamna 'efecte secundare' la asa ceva... offf, cat dureaza? putere sa treci repede peste asta...
![](pupic.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
mamaana spune:
gata, plec acasa ca ne-au dat liber (weather alert)
sa aveti un week end placut
Ana,
daphna spune:
FLORE,un sfat ......ia dostinex...aceeasi subst.activa ,numai k e facuta prin alte tari.....eu stiu k e mult mai bine tolerat.intreaba-ti si doctorii.
ruxandra_sb spune:
Gata, m-am intors temporar in oraselul meu.. la tara cum s-ar zice pe la noi. Mai ajung eu prin Manhatten si sapt viitoare.. da doar asa, in vizita. Baietii mei sunt de ieri la munte, e Matei in vacanta. Deja si-au inceput fiecare job-ul.. Matei skiul si Grigore plimbarile prin padure. Tre s-ajunga si cumnatii cu nepoatele, plus baiatul doamnei care-o ajuta pe mama.. .. se face gradinita in toata regula.
Dbunny felicitari! Si eu am avut mereu numai teste.. nu slab.. ci extrem de slab pozitive.. la Grigore nu se vedea decat daca priveai intr-un anumit unghi
Adina admirat familia completa.. Ale e o mica scumpete si o frumusete in devenire. Vrea s-o ajunga pe mami din urma. Multa, multa sanatate.
.. ca si pentru domnisoara Cristina de Aka.
Off Dianarus.. pare tare rau. Pupa-ti cavalerii.. de-as putea sa trimit o vraja de peste mari si tari sa plece buba..
Si voi Teutz??.. pe muci!!
DeeA daca e ceata de sa vezi 30 m iesiti afara fara probleme.
Flore sa treaca repede disconfortul.
Lavinia tinem pumnii stransi, stransi.
Roxanica.. raza noastra de soare.
.. iar frumosul Dani nu se mai satura de balaceala Apropo Laura, m-ai spart cu tema propusa. Exat unde ma doare mai tare..
revin
Yagmur draga noastra, draga. Uite mey.. si conu doar asta face.. adica umbla de colo, colo si clar nu construieste nimic. Doar darama. Unde mai pui ca umbla numa in 4 labe.. asa cativa pasi sunt unicat. Uite trimit un
apasat! Primit?
AVIZARE: Ktrinel mare dreptate are .. cu pozele lu Almo.. .. dar lasand asta la o parte.. Almo&Nicole tare frumoase mai sunteti amandoua.
quote:
Originally posted by Donia
Ktrinel, cu sudul sudului... vezi ca vine acus Ruxandra cu parul valavoi cu maturoiul in mana... mai incearca, eu iti sugerez vestul sau estul...
![]()
![](radtare.gif)
Ah, si domnisoara scolarita Alysha profesoara dumitale stii ca umbli brambura pe net??
Mamaana s-ajungi cu bine acasa. Bulgareala placuta in w-e.
Off, Ziggy imi pare tare rau. Multa sanatate lui Calin. Si da, eu cred ca ai luat o decizie buna cu amanarea cresei.. pan la vara mai creste si prinde si o perioada mai libera de viroze.
Dianocica.. apucat de citit cu visul tau cel minunat, cel cu David, Luca si Matei. Mai pot sa spun ceva? Nu.
Si inca un
![](pupic.gif)
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)