Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

foarti pi scurt, ca-s cu un picior peste prag (fug sa-mi vaz finuta nou-nouta :) ): balit la poze de parc cu iarba verde, zgariat finut vena la poze cu sanius.. iaca si poze de la noi, cu iarba uscata si fara pic de zapada (da' pline de pisicime :))) )

saryta, la multi ani, sa traiesti sa infloresti!! (evident ca ieri n-am fost pe faza....)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

na c-am explodat! m-am certat cu Paco si i-am aruncat in fata ca-s gravida nu-i vine sa creada...nici mie da' ce sa-i faci?
Madaluta ...yo pe barbati nu-i mai inteleg...de fapt nici nu cred ca i-am inteles vreodata. ai grija de tine si de copii

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

S-a facut, va astept la sanius... da mai alert, ca peste vreo cateva zile se anunta vreo 8 grade...

Laura, eu nu as putea sa stau asa, i-as lua neaparat temperatura, indiferent cati oameni ar trebui sa se lupte ca sa-l imobilizeze. Nu te poti baza pe ce simti tu in situatii din astea.
Ceea ce descrii tu poate sa fie febra de la dinti, chiar daca n-a mai avut pana acum, dar daca dureaza de mai mult de 3 zile si e peste 38,5 eu l-as duce la medic. Nu de urgenta, ci maine.

quote:
Originally posted by Dbunny

na c-am explodat! m-am certat cu Paco si i-am aruncat in fata ca-s gravida nu-i vine sa creada...nici mie da' ce sa-i faci?

Si cum a reactionat? A cazut pe jos? E in soc? Rade isteric? S-a apucat de baut? Gata cearta?

a_deju, ma ingrijorezi*,draga, ce ai slabit asa? Inca e iarna, ai nevoie de rezerve, pune mana si mananca!
* a se citi ma enervezi

madaluta, e foarte greu... se pare ca nu se mai poate schimba situatia... dar sigur o sa faci fata, o sa vezi ca o sa gasesti putere.

adinazot Cred ca atatea tii in tine...!

dianocica "and being responsible for their own behavior." Da, asta oricum se va intampla pana la urma, insa noi trebuie sa le dam instrumente care sa ii ajute sa faca alegeri bune.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia multumesc pt raspuns.
am reusit sa ii dau nurofen.....adica i l-am mai dat si ieri si aseara dar il tot scuipa. i-a scazut febra, chiar ne-am si jucat, am fost un picut si afara. dar cand am intrat in casa a vrut nani......al treilea somn pe ziua de azi. n-a mai dormit asa......de vreo 2-3 luni. asta e....bine ca doarme, dar.....de la ce e febra?
m-am gandit si eu, donia, sa ma duc maine la pediatra daca nu scapam de febra. in gurita nu pot sa ma uit, am vazut la un moment dat cand plangea doi colti noi aparuti la maseaua de jos plus aia de sus care e fff umflata.
om vedea.....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci a iesit si maseaua nr.4, asta explica insomnia Mariei-sale de azi noapte...
Laura, eu cred ca e de la dinti, eventual sa-l vada si pediatra!
Madaluta, offf...chestiile astea cu orgoliul si cariera sunt tareee pacatoase pentru viata de familie. Mai ales daca implica si copii mici in ecuatie. Eu ma rog sa gasesti in tine puterea necesara sa le duci pe toate, important este sa fii sanatoasa, sa duci sarcina cu bine si sa ai destula putere sa te descurci cu amandoi. Restul tine de organizare si de bani.
Vizionat familia pisiceasca, mai Deea, dar e inaltut bine Motanul, il concureaza pe Maria-sa!
Dbunny, am ras cu hohote...halal anunt! Pai si acu ce face? A cazut siderat si nu-si mai revine, s-a dus la barul din colt sa traga o dusca, sau a venit cu buchetul cu trandafiri? Ai?

Deci io am de citit fro suta de pagini de nou produs care intra in vigoare maine si nu am nici un chef...cica schimba banca mea procedura de deschidere de cont la persoane fizice, ceva mai complicat nu am citit in viata mea (e ca la examenul de drept combinat cu cel de informatica, cu cel de marketing ,cu cel de economie, cu cel de finante si cu cel de conta si asezonat cu niste noi directive UE...sunt tareeeee curioasa cat o sa dureze toata tevatura, am o vaga senzatie ca un nou clent ori isi va pierde rabdarea si va pleaca ori ma injura sanatos sa se destreseze de la atatea intrebari pe care i le vom pune)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

A-DEJU,frumos si mare motan ai in dotare!!!Si tu esti slaba,si faina!!!
DBUNNY,na dupa ce te strofocai cum sa-i spui...uite ca toate vin de la sine

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, pupam denisul cel frumos!

donia, ce tavaleala mama-mama! mi dor...

madaluta eu nu pot sa te sfatuiesc nimic pentru ca voi le stiti mai bine pe ale voastre..eu daca as fi sa primesc de ex un post care presupune deplasari..m-as astepta la multa multa intelegere din partea lui..casnicia nu ar trebui sa reprezinte o piedica in calea realizarii profesionale, sau nu ar trebui sa fie vazuta asa, cele doua nu trebuie sa se excluda reciproc...dar tu, cu un bebe mic si inca unul pe drum...e un pic mai delicat!

dianarus

dbunny, de cand o clocesti si uite cum destinul ti-a fortat mana..hai zi-ne...cum a reactionat? sau inca ii faci respiratia bouche a bouche?

saryta cu intarziere...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

saryta . scuze pt intarziere.
am vazut poze cu primavara londoneza, si cu zapada canadeza.

madaluta stiu ca ti-e greu. nu-ti ramane decat sa te rogi sa se intoarca acasa cu bine. intr-adevar cu orgoliul lui nu te poti pune. daca nu va pleca, va simti ca nu-si gaseste locul, va fi deprimat.
Dbunny cum a reactionat?
danutz se pare ca banca voastra calca pe urmele brd-ului. ca si la astia tb o gramada de hartii si alte informatii f importante (care nu intereseaza pe nimeni).

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mai fetelor am vorbit acum si cu cumnata mea din spania, si mi-a dat niste poze eu nu am mai vazut-o gravi

spuneti si voi, ca eu una nu incetez sa ma mai minunez, asta e burta de 2 luni?????

..mie mi se pare maricica rau, la 2 luni abia mijea burta la mine....

mai ca ma gandesc ca ar fi 2, maine are eco, sa vedem ce i spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by desiree

mai fetelor am vorbit acum si cu cumnata mea din spania, si mi-a dat niste poze eu nu am mai vazut-o gravi

spuneti si voi, ca eu una nu incetez sa ma mai minunez, asta e burta de 2 luni?????

..mie mi se pare maricica rau, la 2 luni abia mijea burta la mine....

mai ca ma gandesc ca ar fi 2, maine are eco, sa vedem ce i spune

si mie mi se pare burta cam mare pt 2 luni.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput