Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by asiza

Canada, la voi zapada cu nemiluita, la noi soare, flori si iarba verde ...

Si eu tocmai ce veneam cu poze de la sanius

Eu vreau si cu Denis la Londra si cu Cristi la zapezile Canadei...
iote scartz ca pe cosuriel de gunoi crie City of London...nu cari cumva sa le mutati la North Hampshire...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Inca nu i-am spus lui Paco..i-as spune azi...dar...sa va explic..vine in vizita frate-su cu sotia, ei cauta bebe de mai mult de un an...o sa se intristeze cumnata-mea cand o sa auda ca eu sunt cu al doilea pe drum...odata si-oadata tot tre sa afle... dar stiu ca asa m-am simtit si eu cand o alta cumnata a ramas gravida de al doilea... ma tot gandeam, uite Mari e gravida de al doilea deja, si eu inca n-au reusit nici cu primul...

Azi noapte am fost la film...of ce film..am iesit ametita din sala...si dupa am iesit la un pub la o cola cu prietenii, doamne bine-.i sa te mai deconectezi putin de scutece, biberoane, mucisori, etc etc...
Ma duc sa caut cum se numeste filmul in engleza si romana, nu de alta dar ca sa nu dati banii degeaba cum am facut-o eu...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Rusineeeee sa-mi fie...
La multi ani Saryta pt cei 28 de ani! Sa fii sanatoasa, iedutele sa creasca mari si numai de bucurii sa ai parte de pe urma lor!
Asiza, misto locul de joaca, frumos gazonul ienglizesc, frumos Denisut...si mai ales curat nene!
Placut zapada Canadei, placut familia in rosu, admirat iar Roxana si zambetul ei molipsitor! Mai Donia, ai o familie minunata!
Dbunny, pai eu am intrat fuga fuga pe forum sa vad cum a reactionat Paco la vestea cea mare...si cand colo tu esti maestra suspans-ului.
Citit cate minuni fac alde Oana, d,Crinuta...tre sa ma laud si io...
Maria-sa imi aduce ochelarii si mi-i pune frumos pe nas , e de mareeee ajutor fiindca io nu-i gasesc niciodata prin casa. Imi aduce clamele de prins parul, dimineata facem impreuna patul nostru. Stie exact in ce ordine, a invatat sa traga de lada aia de dedesupt si tragem impreuna sa o punem la loc.
Zice a-ta la rata, la catel nu zice nicicum dar scoate o onomatopee care imita latratul...partea proasta e ca si pisica face la fel
Tema vacanta...Antalya si e hotarat, deja cautam oferte...un 5 stele in sistem all inclusiv si club...la sfarsit de august. Probabil si un munte in mijlocul verii si poate si o iesire scurta la Vama Veche prin iunie.
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va multumesc mult de tot k imi sunteti alaturi..aveti dreptate cand spuneti k trebuie sa discutam despre acest lucru si sa hotaram impreuna, numai k eu cand v-am scris ieri nu v-am spus k discutiile astea exista la noi in familie din 2003....
Atunci unitatea militara la care lucreaza cip s-a operationalizat si au inceput misiunile...De la bun inceput nu am fost de acord sa plece.Totusi pana la urma am acceptat prima misune in kosovo, cu promisiunea k va fi prima si ultima.Eram insarcinata si atunci si nefericirea a facut k in timp cat era el acolo sa pierd sarcina...
A fost groaznic, mai ales pt k am fost singura. Mi-a promis din nou k nu va mai pleca niciodata.In 2006 din nou unitatea lor pleca, dar in afganistan. Am vazut k era tentat sa nu-si respecte promisiunea si am insistat enorm sa se gandeasca mai ales la faptul k aveam 30 de ani si nu facusem niciun copil si mai mult, in ultimii 2-3 ani o tinem numai in tratamente, investigatii, analize si operatii pt a reusi sa avem bb.Argumentul asta a reusit sa-l faca sa renute si k rasplata in 2-3 luni dupa plecarea colegilor lui in misiune d-zeu ni l-a dat pe darius...S-a bucurat enorm si am vazut pt prima data k nu a mai regretat k a plecat...Din nefericira a avut colegi care si-au pierdut viata acolo si altii grav raniti...si mi-a dat dreptate si mi-a multumit k nu l-am lasat sa plece.
Anul trecut a venit randul Irakului....discutiile noastre au revenit... Imi spunea k nu mai poate renunta....k trebuie sa mearga neaparat... Din nou disperare, plansete..etc...Totusi d-zeu m-a ascultat cred, si s-a anulat misiunea...Nici nu-mi venea sa cred...mi se parea o minune...
Dar cum minunile nu tin mult...la cateva luni dupa, a inceput sa se vehiculeze k totusi vor pleca in Irak, dar in 2008...Intre timp am aflat k sunt insarcinata cu bb2...Atunci am avut o discutie foarte serioasa si i-am spus k eu nu tin sarcina dc are de gand sa plece...Sa se gandeasca bine sa se hotarasca .Bineinteles k nici nu i-a trebuit timp de gandire si mi-a raspuns pe loc k nu pleaca si nici sa nu ma gandesc sa renut la bb. K daca vom avea si doi copii, doar sa fie nebun sa plece...M-am bucurat enorm.Mi s-a parut mai hotarat k niciodata.Totusi cand ne intalneam cu colegi de-ai lui si vorbeau de armata, tot timpul il intrebam daca nu cumva s-a razgandit..dc nu cumva au devenit obligatorii misiunile( caci asa se vehicula intr-un timp) si tot timpul ma sigura k nu pleaca...
Asta pana saptamana asta, cand a venitchipurile suparat si mi-a spus k l-a convins comandantul sa plece...k eu nu voi intelege oricum, dar trebuie sa o faca...
Ce trebuia sa fac in situatia asta? ce sa mai discut? ce sa mai intreb? Nu mi-e clar?
Daca va intrebati motivul pt care pleaca, nu, nu sunt banii, ci orgoliul si cariera.El este un militar innascut,un lider si nu va mai putea fi daca nu va fi un exemplu in continuare...Toti il vor crede un las, unul pe care il comanda nevasta....
Nu am ce sa-i mai spun, ce argumente sa-i mai aduc...In atatia ani, va dati seama k s-au epuizat...
Imi pare rau k v-am innebunit cu problma asta, mai ales k este off topic, dar am simtit nevoia sa ma descarc ....

Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

saryta La multi ani (cu intarziere)si sa ai parte numai de bucurii!

Dbunny felicitari ( tot cu intarziere)pt BB

Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, excelent saniusul...uneori mi se face si mie dor de zapada, dar asa, doar de-un sanius rapid ca si-al vostru si gata ...
Dbunny, io nu stiu cum poti sa te abtii...eu n-as fi rezistat si cred ca i-as fi spus demult...Bravo...Cloceste o surpriza frumoasa pentru el atunci! ...Tu in ce oras stai?
Dolores, ce face Davidutu'?
Madaluta, imi pare rau...sper sa iasa totul bine pentru voi!

Noua pasiune a lui Denis: avioanele...nuuu, nu alea de jucarie, ci alea de-adevaratelea ...dat fiind ca aici tot la 2/3 minute aterizeaza/decoleaza cate un avion, e fan sa se uite la ele...ca le vede destul de bine ca-s oarecum jos...si scruteaza toata ziua cerul si-mi arata cu degetelul avionul si zice "'ui" (de la "uite" ) si-apoi zice "wwooooww"...e mortal!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

madaluta imi pare, SINCER, tare tare tare rau. eu cred ca as fi numai in crize de nervi. dar.....asa sunt eu. te admir tare mult ca rezisti.....va fi bine pana la urma, ma rog pt familia voastra.

fetelor . sunt tare tare amarata. de vineri dani tot face fbra. sau de joi? parca de joi. nu mare (oricum nu pot sa ii pun termometru), dar e caldut, cateodata chiar fierbinte, maraie, plange din senin, geme in somn. acum doarme......total ATIPIC. nu stu ce e cu el. toti zic ca face febra de la o masea ce sta sa sparga.....dar daca nu a facut niciodata febra de la dinti poate face acum? pls dati-mi o parere, un sfat. de manacat nu prea vrea, dar bea lapte. muci nu are. dar febra. sunt tare ingrijorata.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MADALUTA,eu te inteleg perfect,si eu trec si am trecut mereu prin probleme de genul asta,plecari,veniri fara termene anume..cea ce mai stiu din proprie experienta este ca pt ei conteaza mult cariera si succesul,sa faca ceva in privinta asta pt a nu li se pata prea tare orgoliul....Viata este o lupta continua,nu avem garantia ca ceva este sigur,niciodata.Daca el se hotaraste sa plece tu te vei transforma(daca nu si esti deja)intr-o femeie puternica,rezistenta,ceaa ce nu e usor,dar o sa fie bine!!!Eu nu vreau sa par deplasata ,mi-am dat numai o parere!!(am ff multe de zis pe tema asta,dar nu e cazul acum)

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,ce frumosi sunteti,Denis e un deliciu,a crescut!
DONIA,saniusul de vis,familia perfecta!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

apropo de vacante, imi zicea mama ca vazut pe moneychannel de dim, ca acum e sezon in dubai, plaja..cald..1000eur/sapt/pers, sezon de reduceri la shopping. cine are bani pusi deoparte....

am gasit azi ceva ce mi-a placut mult

Remember: the goal of discipline is not to control children
and make them obey but to give them skills for making
decisions, gradually gaining self-control, and being
responsible for their own behavior.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput