Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Multam fetelor pt.rasp(in leg.cu iesitul pe ceata)
ALMO superbe pozele,iar piticuta e atat de scumpa
A_DEJU sa-ti traiasca ILINCA!
ZIGGY sanatate multa!
FLORE iti doresc multa putere sa treci peste perioada asta urata
SARYTA toate cele bune si sanatate ca e mai buna decat toate
MADALUTA imi pare tare rau ,dar nu crezi ca e mai bine sa discutati,nu-l poti lasa sa plece fara macar sa stie parerea ta!
Doresc multa sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori si un mare pt.mamicile minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danduso, pai io nu ziceam ca e f buna alba-neagra la masa inca de asta-vara? rusine ca n-ai tinut minte... foaaarte folositoare.. in timp te specializezi, o sa vezi, io cu o mana fac alba-neagra, trisez, invart, rotesc obiecte, si cu cealalta basculez

dianarus, imi pare rau ca iar a facut alergie marc... sper sa nu se complice treaba, dar vorba roxanicai, pare ceva viral si poate trece fara antibiotic

ce face oana:
oana de 2 zile zice 'chei'... are ea o pasiune pt chei si le tot cere... la inceput zicea 'chiii' si muream de ras, acum zice 'chei' claaar... ce mai zice de curand: 'mac-mac', 'ceau', 'vaca', 'hopa' ,..si nu mai tin minte... ideea e ca vorbeste tot mai mult pe zi ce trece, efectiv ma uimeste, tot incearca sa ne imite... le striga pe vecinutele mele cand ajungem afara, se uita la geamul lor si incepe "aleeee' (alesia) si 'aiiina' (alina)
si ea se duce pe hol si vrea sa-si traga sosetele peste pantofi , caciula si-o pune deja singura pe cap, bluza si-o targe pe cap, dar cu mainile nu mai nimereste si o apuca nervii si incepe sa tipe , iar intr-o zi si-a luat jacheta singura pe ea si batea in usa sa plecam ... din pacate a fost pura intamplare, ca la iesire ne chinuim in continuare cu imbracatul jachetei pe care n-o vrea pe ea ...
ce mai face: ascunde o jucarie sub bluza si vine la noi si ne intinde palmele goale si zice 'nu-iiii' si un soi de 'unde-i?' (asta nu-i prea iese ) si cu una din palmute face gestul ala de 'da-mi' ... moor de ras.. nu asteapta s-o caut eu si imediat o scoate de sub bluza si zice 'ute' (uite) foarte fericita... imi vine s-o mananc ce dulce e isteata lu' mama
in rest, stie toate animalele si personajele din cartile noastre sa le arate, stie toate partile corpului (azi nu intelegea cum e cu gura si buza, care cum e, ca buza e nou introdusa in vocabular de taica-sau, spre marea ei deruta ), intelege absolut orice ii spun, participa fericita (deocamdata) si imi aduce orice lucru ii cer din casa (de ex ii zic 'adu-mi prosopul de pe pat din dormitor' si mi-l aduce )
in seara asta s-a jucat f fain cu taica-sau cu creioanele, au desenat (inclusiv un grafitti pe mobila , am pozat-o mandra langa el, desi ii explicam ca nu desenam pe mobila, ea mi-l arata fericita), si apoi au ascuns cu randul un creion... si l-a ascuns oana la un mom dat ... si il avea in palma si ii arata lui taica-sau sa caute in lada cu jucarii ca acolo e... am murit de ras cand am vazut cum ii explica pe chinezeste cu f multe cuvinte, verbe, prepozitii si intonatii sa caute in continuare, ca sigur acolo e ... si taica-sau o intreba 'oana, aici este, nu caut degeaba, nu?' si ea zicea in continuare pe chineste sa caute bine, pana la fund, ca sigur acolo e, chiar indrepta degetelul spre cate o chestie din cutie si-i arata s-o dea la o parte ca sa vada creionul ... bai, am murit amandoi de ras, toata faza a durat vreo 5 minute... si la final a deschis pumnutul si i l-a aratat razand .... asa de rau imi pare ca n-am fost pe faza s-o filmez .. oricum , am tras concluzia ca are simtul umorului fata mea

Mergi la inceput

saryta

madaluta, discuta cu el si spune-i cat de mult te afecteaza decizia lui

flore, hai ca mai un pic si trece greul... alessia cum e?

adeju, sa-ti traiasca finuta ilinca.. frumos nume

Mergi la inceput

almo, in final am reusit sa vad si eu pozele, nu stiu de ce nu le puteam vedea ieri... e frumoasaaaa nicole si pare de cel putin 2 ani... si vreau si eu la mareeeeee ... dupa ce m-am uitat la pozele voastre cautam sejururi in rep. dominicana ACUM .. of, mai am de asteptat pana in mai ... tot am vrut sa te intreb cum te cheama de fapt, ca nu pot sa-i zic alinei "salutari de la almo mama lui nicole pe care eu o stiu de pe forum "

bambo, ce mai face antonia?

in seara asta am avut cea mai urata reactie la un vaccin ever... ieri a facut oana priorixul si a fost f agitata si ieri seara, si noaptea... noaptea am luat-o cu noi in pat si s-a trezit tipans de 100 de ori, cu greu o potoleam ... azi a fost relativ ok, dar n-a fost in apele ei, mi s-a parut si calduta la un moment dat ... in seara asta a fost atata de agitata si de nervoasa ca efectiv n-am putut s-o linsitim nicicum ... jumate de ora a urlat si s-a dat cu fundul de pamant, fara sa putem s-o linistim in nici un fel... nu vroia deloc la noi in brate, se impingea de era s-o scap efectiv pe jos, se zbatea s-o las jos, o lasam si incepea sa planga pana dadea in urlete si se invinetea de atat plans...a fost groaznic, daca nu stiam ca vaccinul asta da agitatie si nervozitate, as fi zis ca sunt crize de isterie... spre final,pica din picioare de oboseala, mergea lovindu-se de tot felul de chestii, nu vroia s-o luam in brate, era ca un leu in cusca... intr-un final s-a linistit, mai un pic si o bagam intr-o patura si mergeam cu ea pe balcon .....am uitat sa va zic ca era imbracata numai in body cu maneca scurta si fara pampers, fara nimic, asa s-a tarat pe jos jumate de ora ... of, ingrozitor, sper sa fie ok de acum incolo, si sa nu mai aiba nimic de maine
edit ca sa zic ca probabli ca reactia la vaccin s-a suprapus peste starea ei de oboseala ca a dormit prost si putin noaptea, iar azi toata ziua a dormit doar o ora... si uite asa a iesit balamuc .. asa mila mi-a fost de ea... daca eram singura acasa efectiv nu stiu ce faceam, chemam salvarea, cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor va multumesc ... imi pare rau ca nu am putut sa intru mai repede ca sa va invit la bunatatile facute de mine, dar niciodata nu e prea tarziu ... asa ca va invit la o felie de tort si un paharel de tuica cu sirop de brad ca e bun la tuse.
Abia acum au plecat musafirii ... si maine o iau de la capat.M-am simtit tare bine la cei 28 de ani ... si peste vreo 40-50 de ani sper sa spun tot asta.
Va si mai vb maine.
La Multi Ani!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani SARYTA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iedute si de sot!

A_deju, sa-ti traiasca finuta Ilinca, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Marani (si Alexia se arunca pe jos si da din maini si din picioare atunci cand nu-i convine ceva. La fel ca tine, m-am gandit ca e doar o etapa care va trece) Sanatate multa, sa scapati de muci cat mai repede!
Dorsilia
Madaluta, imi pare tare rau! Nasoala situatia, intr-adevar… Trebuie sa discutati si, eventual, sa gasiti o solutie.
Dandusa, de-abia astept sa o vad pe Crinuta dansand si cantand la microfon!
Ziggy, la noi umidificatorul merge cam o ora, seara, chiar inainte de culcare, indiferent daca are muci sau nu. Nu stiu daca poate face rau pe perioada pneumoniei.
Dianarus, insanatosire grabnica va doresc!
Dianocica, tare-mi place cand povestesti despre d! Mi-l si imaginez ridicandu-se pe varfuri si facand “maaare maaare”! Pupaceste-l bine din partea mea!
Dia, of, ce reactie urata la priorix! Un mare pentru Oana, fetita frumoasa, isteata si cu simtul umorului!

Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dorsilia, foarte frumos ai povestit tu acolo.
Dianarus, imi pare rau ca ati dat dintr-una-n alta! Si noi am luat o singura data Augmentin (chiar inainte sa intram in spital) si Denis a facut foarte urat de la el si l-am intrerupt. Doamne ajuta sa va puneti pe picioare rapid toti trei! Va pup cu drag asa virusati cum sunteti
Yagmur, cum ti-ai petrecut duminica?

Mai, da' cate stiu copiii vostri sa faca!!! Mor de drag.

A_deju, sa-ti traiasca finuta!
Ktrinela, pe unde-mi umbli?...Julia e o minunatie de fetita cu bretonul ala roman...super super...de cand mergeti la noua gradi? De maine?
Dayanara, tu pe unde esti? Parca ziceai ca in Ro mergi doar pe la sfarsitul lui februarie, nu?
Dbunny, i-ai spus lui Paco? Cum a reactionat?
Dandusa, alba neagra zici, hm?!...Tre sa incercam si noi ca si Denis mananca tare raaaau de ceva vreme...si laptele e cam bleah recently...
Dianocica,

quote:
...ca desi parintii te sprijina si te iubesc neconditionat (si stiu ca voi face asta) va veni un mom in care parintii nu vor mai fi. si poate, pe langa jumatate, daca ai noroc sa o gasesti, nu ar strica sa mai ai un ajutor neconditionat. si de asta vreu si al 2 lea copil. momentan nu ma pot raporta decat la d, ca pe el il am, dar nu mi-as dori niciodata sa ramana singur pe lume. trebuie sa fie 2, sa se aiba unul pe altul.

Numai si numai pentru asta as mai face un copil. Ai spus-o asa de bine! Celelalte motive nu stau intotdeauna in picioare, dar asta e singurul care ma pune pe ganduri. ...

Bebinuta, pupam si tinem pumnii sa treaca mucii...
Laura, mama, ce-ti veni cu asa o tema???...de cand am citit nu mai am liniste...navighez non-stop pe net pentru a gasi cel mai bun deal ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Canada, la voi zapada cu nemiluita, la noi soare, flori si iarba verde ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza

Canada, la voi zapada cu nemiluita, la noi soare, flori si iarba verde ...

Si eu tocmai ce veneam cu poze de la sanius

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cu ultimele puteri (pentru explicatii a se vedea pozele) va mai scriu ca imi place tot ce povestiti de fulguleti, si gratie pozelor, ii si vad in actiune... mai grabiti sau mai molcomi, sunt de milioane!
Despre Cristi as spune ca in ultimele zile il vad ca e foarte gelos, daca Roxana e la mine in brate sau calare pe mine vine si el repede razand, dar nu uita sa o traga pe Roxana la o parte, o prinde de par, de bluza, si traaaageeee... la faza asta am mare noroc ca ea nu se supara si il lasa si pe el... dar presupun ca in curand va urma sa lucram la aspectul asta. Cum? Habar n-am, mai vedem.

saryta, La multi ani si multa fericire, plus multa putere sa iti cresti iedutele!

asiza, va potriviti de minune cu decorul englezesc! Vai mie, cand am vazut iarba aia verde mi-a zburat gandul la un gratar...
Sunteti frumosi toti trei, mai vreau poze!
P.S. Am uitat sa spun ca nu eu am facut listuta, eu credeam ca tu ai facut-o... eu am gasit-o gata facuta.

Dia, daca mai aveti reactii din astea pe fond de oboseala, o doza de Paracetamol sau Ibuprofen la culcare face minuni.

Va las, urmeaza sa pic de pe scaun... as prefera sa nu vedeti asta...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput