buna fetelor,
stiti cumva unde pot gasi un recipient in care sa mut un parum? cred ca nu am folosit de 3 ori un j'ador ( de la christian dior) primit cadou de la soacra-mea(imi place tare mult) si azi in fuga am luat parfumul de capac, mi-a cazut pe jos si s-a stricat tot sistemul de "pulverizare" al parfumului...se vede ca a sarit un arculet de-acolo
de reparat nu cred ca se mai poate...dar ma gandesc ca se poate deschide cu grija si sa mut parfumul intr-un recipient...aveti idee...exista asa ceva? daca da...pe unde ati vazut?
multumesc anticipat
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
La Sephora au sticlute pt parfum de diferite dimensiuni... Si la The Body Shop am vazut, dar nu stiu daca si la noi, in strainatate sigur. Poti sa incerci.
A, si daca muti parfumul, te sfatuiesc sa folosesti o seringa mai mare cu acul mai lung (din acelea obisnuite).. astfel nu se va pierde deloc! Nu incerca sa-l torni in sticla, ca se va pierde prea mult!
te sfatuiesc sa mergi la un magazin din cele care vand parfumuri "varsate" si sa rogi vanzatorul sa-ti mute parfumul intr-un recipient de-al lui, bineinteles cu o mica atentie ca sa nu te refuze. ei au acolo si sticlute de vanzare, de diferite marimi si forme. tot acolo au si instrumente speciale de tras parfumul, seringa aceea.
andreea
ZOZOLINA
http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
multumesc mult fetelor 
am fost ins eara asta la mall plaza si am gasit pana la urma la un magazinut care vindea esente de parfumuri si tot felul de arome si alte cele
la sephora aveau unul din plastic f mic si unul super fain si elegant dar era mic si ala...avea 30 de ml ori mie imi trebuia de 50...asta pe care l-am gasit, este simplu, din sticla si are 55 de ml...am pierdut vreo 2-3 picaturi de parfum dar tot e bine ca nu l-am pierdut pe tot ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post