*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Andradda, LA MULTI ANI !!!!

Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
Virgo, BDiana, felicitari si refaceri rapide. Clopoteilor, bun venit pe lume, si multa sanatate.
Poze de tot felul
stancutza spune:
laura_dimitris,
o sa vin iarasi cu ex personal: la ultimele 2 ecografii bebelina mea era cu 2 sapt in urma fata de varsta gestationala. si micuta: 2.500, respectiv 2.700. si cand colo, peste trei zile de la ultima eco, s-a nascut o micuta dezvoltata in standarde si cu greutate de 3.200!
dar cat de bine imi amintesc cum ma ingrijoram si eu! si cat de vinovata ma simteam! si uite ca a fost bine...

de incurajare!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
honey79 spune:
Irlandeza...din ce-am inteles eu de la Fetele de America, legea spune ca are dreptul la alocatie orice cetatean roman, indiferent de domiciliul acestuia sau al parintilor.
La fel, ca legea s-a schimbat in 2007... si ca, pana la varsta de 2(doi) anisori ai bebelului, ai dreptul la alocatia in valoare de 2 milioane/luna.... chiar daca ai lucrat sau nu.Daca insa ai lucrat si ai platit...timp de 9 sau 12 luni ,inainte de a naste, atunci ai dreptul pe langa cele 2 milioane, la inca 6 milioane... de-aceea vorbeau fetele mai acum ceva luni de... 8 milioane alocatie pentru ingrijirea lui bebe.
Asta e ce-am aflat eu. O sa ma interesez si la Primaria orasului unde sunt ai mei, sa vad ce si cum.
Pe mine sincer, ma pune in dilema... intocmirea dosarului, in cazul in care vor cere "originalele".Ma gandeam poate rezolv cumva cu... scanat si trimis prin fax... nu stiu. Plus, trimis o imputernicire...astfel ca mama sa poata rezolva treburile astea.
Cat priveste ... alocatia primita din doua tari...well... nu stiu daca in Irlanda va da ceva...dar aici,nu se da nimic pentru cresterea copilului. Eventual, te lasa sa stai acasa 2 sau 3 luni, dupa nastere, fara plata.
Cam asta e ceea ce stiu.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
raluk.m spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Nu stia nici ea nici medicul meu sa-mi spuna de ce nu se dezvolta in ritmul normal...
Acum are 3.100 gr. iar acum doua saptamani avea 2.900...
In fine, medicul a hotarat: luni, 04.02., ma interneaza si-mi induce nasterea!!! Rog, fetele ce se pricep si au timp sa ma treaca si pe mine pe prima pagina
Laura39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mie nu mi se pare asa de micuta, si oricum se poate sa fie chiar mai mare decat arata aparatul.
Si eu ma duc luni la medic, posibil sa imi induca nasterea, daca nu cel tarziu miercuri, dar eu sunt deja in saptamana 40,,, luni o iau spre 41!
Nu iti face griji, sigur va fi bine!
Miri Mik, am fost la control, colul cica e tot lung si inchis, nici urma de dilatatie, bebe e bine sanatos...acum ma rog sa nu se declanseze nasterea pana luni. De ajuns nu o sa ajung in nici un caz la doctorita asta care mi-a facut controlul, fiindca luni ma duc in alt oras sa nasc, nu aici unde sunt acum, de-aia sunt asa de stresata sa nu se intample pana atunci, ca medicul e plecat si numai atunci se intoarce.
Multumesc de incurajari si felicitari mandrelor mamici!
Uite ca din mamica de ianuarie voi deveni mamica de februarie si eu!
:)
honey79 spune:
LA MULTI ANI, FERICITI!!!! ANDRADDA Fie ca in calea vietii sa intalnesti doar fericire, iubire, impliniri si realizari. Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume, draga noastra.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
honey79 spune:
Stancutza.... m-ai speriat cu.. acea asistenta... cum adica sa rupa membranele "din greseala" ??? Daca tot din.."greseala" si-ar fi pierdut si jobul..sau mai rau..aici ar fi avut un law-suit de nu stia de ea.
Anyway, doctorul ne recomandase treaba cu inm.u.ierea colului, incercand oarecum sa ma ajute pe mine, la momentul X.Bine ca ne-a explicat ca nu-i nevoie de..intrat adanc cat de... <lucrat> pe margini... pentru a largi pelvisul. Ufffff...ce explicatie plastica am dat. Sper sa intelegi ceva. 
Ideea e ca... desi recomandata, n-am aplicat metoda.De ce? habar n-am.
Am zis ca data viitoare il intreb daca am si eu macar acum, in al 12-lea ceas...voie la o seara de amor, caci... nu mai stiu cum e....deh, din iunie...e ceva timp.

Va pup....merg sa mai fac o cana de ceai cu miere si lamaie, caci nasul si gatul tot ma supara.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Irlandeza...din ce-am inteles eu de la Fetele de America, legea spune ca are dreptul la alocatie orice cetatean roman, indiferent de domiciliul acestuia sau al parintilor.
La fel, ca legea s-a schimbat in 2007... si ca, pana la varsta de 2(doi) anisori ai bebelului, ai dreptul la alocatia in valoare de 2 milioane/luna.... chiar daca ai lucrat sau nu.Daca insa ai lucrat si ai platit...timp de 9 sau 12 luni ,inainte de a naste, atunci ai dreptul pe langa cele 2 milioane, la inca 6 milioane... de-aceea vorbeau fetele mai acum ceva luni de... 8 milioane alocatie pentru ingrijirea lui bebe.
Asta e ce-am aflat eu. O sa ma interesez si la Primaria orasului unde sunt ai mei, sa vad ce si cum.
Pe mine sincer, ma pune in dilema... intocmirea dosarului, in cazul in care vor cere "originalele".Ma gandeam poate rezolv cumva cu... scanat si trimis prin fax... nu stiu. Plus, trimis o imputernicire...astfel ca mama sa poata rezolva treburile astea.
Cat priveste ... alocatia primita din doua tari...well... nu stiu daca in Irlanda va da ceva...dar aici,nu se da nimic pentru cresterea copilului. Eventual, te lasa sa stai acasa 2 sau 3 luni, dupa nastere, fara plata.
Cam asta e ceea ce stiu.
Deci legea s-a schimbat in 2007...din nou. Am sa sun si eu acasa sa se intereseza.
Aici in IRL. primesc alocatie pt bebe, plus maternitate , plus 1000 euro/an , pana bebe face 6 ani.
Certificat romanesc i-ai facut ? Poti merge la Ambasada Ro. in SUA si se ocupa ei de tot.
Noi i-am facut actele irlandeze lui Patti, iar certif. romanesc il face Ambasada in 10 zile.
Poze de tot felul
honey79 spune:
He he... intai sa nasc..si-apoi si certificatul. Deocamdata, ne informam, ne informam.
Asa da, alocatie si bani pe langa.... sa tot traiesti in Irlanda.
Eu as aplica pentru alocatie...in primul rand pentru ca..e un drept pe care l-ar avea bebe, since... o sa fie si cetatean roman...si al doilea e de o natura mai...well... eu ii trimit maica-mii pe fiecare luna cate un 200-300 $$ pentru care platesc trimisul,22$.Asa, cei 2 milioane... sunt totusi... 85-90$/luna.. pe care i-as scadea din banii trimisi mamei si.. pe care i-as folosi aici pe Pampersi & co.
Ma rog, asta in teorie. O sa vad ce si cum atunci.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Laura Ioana spune:
LauraD
si mie mi-a spus la 39 de sapt ca arata ca de 36 de sapt si m-am beculizat! La nastere a avut 3,100kg si am fost multumita! E o greutate super
Iti tin pumnii pt luni, bucura-te de ultimul we cu burtica
Ginette
se face botez in post, dar multi prefera sa nu faca si cumatria in post ptc sunt multi care postesc si e pacat sa faci petreceri in post. Dar daca vrei poti sa o faci.
Noi avem botezul pe 23 feb si cumatria pe 24 feb (nu am gasit restaurantul liber, ca sunt nunti) si vom incepe petrecerea, fiind duminica, de la ora 14. Am facut si invitatiile la o firma din sighisoara, au iesit super faine! Au poza iubitei mele imprimata pe ele si pe plicul pt bani, sunt fff reusite!
Mitsu
si Thea are sprancenele putin vizibile si parul bate spre rosu
Faza e ca nush cu cine poate semana roscatica, noi nu avem pe nimeni in familie cu parul rosu!
Elenuta
cum te descurci cu bebelina Eva? Eu am scos-o pe a mea priam data ieri afara, pt 2 min si azi pt 3 minute, ca batea vantul
Mai mult a durat imbracatul, coboratul si urcatul a 4 etaje![]()
Am vazut [poze de AncaDiana
, de Miki mamica
si de Angi
Sunt foarte frumosi clopoteii vostri! Angi
e superba poza in care dormi cu bebe!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003