*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (138)*
Raspunsuri - Pagina 10
miri_mik spune:
ginette, nici tu nu mananci si nu iti traiesti zilele una la fel cu cealalta. daca consistenta la kaka e ok, si nu e verde, si nu miroase ingrozitor (o diaree e de-a dreptul infernala ca miros) n-ai de ce sa-ti faci probleme. sa faca kaka de cate ori vrea! are un metabolism mai rapid, atata tot:)
stancutza, o moasa cand face control "cauta" colul. membranele nu sunt chiar asa de ursor de rupt sau de fisurat. probail ca mneaei a intrat cam adanc. pt Honey pb se punea pt masaj perineal nicidecum pt zgandarit de col. e o o diferenta.
honey, fa si sex, fa si masaj. e spre binele tau. desi masajul nu e placut.daca ti-l face sotul e oricum mai usor suportabil decat interventia medicului. si de c en-aimai facut sex din iunie? aia vut interdictie si nu-mi amintesc?
Nour, felicitari! ce nume superb Lulua! sa fie intr-o zi cu ursitoare generoase pentru perla ta pretioasa!
lauraD, deci in 4 e ziua cea mare! oau! nu fi suparata! e spre binele lui eleni, si al tau - vezi, se aranjeaza pble administrative- in plus, da-le-ncolo de masuratori! ca sunt ca ceaiul! am avut atatea fete cu pb, ba ca bbii erau prea mari (eu adica, gugu de ex) ba ca-s mici (stancutsa parca) incat poti sta linistita ca totul e in regula cu eleni! si in plus o sarcina nu e alta! nu te astepta sa fie ca la dimitris, ai format un alt sufletel. nici tu nu semeni cu sora ta sau cu fratele tau la milimetru:) (cu bruno fu o sarcina...de pomina - desi se putea si mai aiurea - iar cu sacha am facut balet si am invatat flamanda:)))
am iesit in lume azi. am mancat cu o prietena intr-un restaurant de makro. mmmmmmmm ce bine fu. pacat de colicile lui gaga care sunt cauzate de diverse cauze. dar nah, acu doarme:) asta conteaza:) sieu mai beau o decafeinata:))
irlandeza, sa inteleg ca atunci si eu as avea dreptul la alocatie? adica... nah, si eu sunt cetatean roman, dar e drept ca sacha e belgian...nici nu m-am gandit ca ar fi o posibilitate de asa ceva, dat fiind faptul ca cu bruno se aplica la mine legea car eo stiai si tu, iar eu in perioada aia eram in concediu fara plata...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irlandeza spune:
Laura I. care-i treba cu cumatria, ca eu nu stiu 
Si noi vrem sa facem botezul cat mai repede, dar nasii de cununie sunt in Ro, asa ca trebuie sa cautam altii,
ca n-as vrea sa o las pe Patti nebotezata pana la Paste cand venim in Ro.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
honey79 spune:
Vroiam sa mai spun ceva..... si anume ca am vazut si eu pozicile puse Anca.D cu bebe Calin. Si ca e un dulce dulce...Dar cel mai mult mi-a placut cea in care zambeste /rade cu manuta langa urechiusa...ceva de genul " termina cu banucrile astea... ma doare burtica de atata ras!"
Mirik-scumpik... dap, avusei interdictie.. de la doctorul de Germania...cand cu treaba cu colul deschis, mai apoi soft...so, a fost de-ajuns ca doctorul sa zica de 2 ori ca, nu prea ne recomanda, caci ne-a intrat frica-n oase. Acum insa, suntem la termen deci, am putea calca pe bec. Inainte de post si de venirea lui bebe...dupa care va trebui cine stie cat sa asteptam din nou.
PS: Nici eu nu stiu ce-i cu...cumetria,Laurici????
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
miri_mik spune:
ashea, si-am vazut poze de pupi, calin, gabriel

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alinaatudor spune:
Buna fetelor, in timp ce intru sa citesc in urma am si eu o mare rugaminte la voi..de fapt mai mult o intrebare...azi am iesit cu Stefi la dr..am facut eco de cord (care a iesit foarte bine, ne recomandase pediatra sa facem deoarece s-a nascut mai devreme de termen si sa fim siguri ca inimioara ei s-a dezvoltat)...ce vroiam sa va intreb ..am incercat sa o pun in scoica..vaiii..si ce pozitie incomoda mi s-a parut..pitik mea e foarte micuta..si mi se parea ca se chirceste..ca sta cocosata..am senzatia ca scaunul asta are unghiul dintre cele 2 laturi ca sa zic asa..prea mic..adik nu e comod..nici nu stiu cum ar trebui sa fie..cnad l-am luat nu stiam la ce sa ma uit...am luat cu husa detasabila...si cam atat..oare cum ar trebui sa stea bebe sau cum ar trebui sa fie scaunu:-?
kalosalina spune:
Fetelor, Laura prin "cumetrie" sa referit la petrecerea de dupa botezul de la biserica.
Poze
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
irlandeza, sa inteleg ca atunci si eu as avea dreptul la alocatie? adica... nah, si eu sunt cetatean roman, dar e drept ca sacha e belgian...nici nu m-am gandit ca ar fi o posibilitate de asa ceva, dat fiind faptul ca cu bruno se aplica la mine legea car eo stiai si tu, iar eu in perioada aia eram in concediu fara plata...
Asa am inteles de la Honey. Eu sun diseara acasa sa-l pun pe tata sa se intereseza. Si Patti e cetatean irlandez......
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
alina023 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Alinuta, shose, tinna, alexia, alina kalos, miri, lauricipentru gandurile bune si pumnii stransi tinuti !!!
Deci vestile...
Nu stiu daca sunt bune au ba...
Sunt asa de... cu morcovul in fund ca sincera sa fiu mai departe de cum ma cheama nu cred ca pot merge...
Bebelina nu se dezvolta cum trebuie... Distanta dintre varsta clinica si cea estimata ecografic este cam mare... de la 40 de saptamani cat am la 37 de saptamani....
Nici lichidul nu mai este in cantitate normala ci este cam putin.
In rest, era mirata si doctorita pentru ca toate erau in regula, inclusiv Ir-urile alea...
Nu stia nici ea nici medicul meu sa-mi spuna de ce nu se dezvolta in ritmul normal...
Acum are 3.100 gr. iar acum doua saptamani avea 2.900...
In fine, medicul a hotarat: luni, 04.02., ma interneaza si-mi induce nasterea!!! Rog, fetele ce se pricep si au timp sa ma treaca si pe mine pe prima pagina
Ma incearca sentimete foarte contradictorii...
Pe de o parte ma bucur ca o sa o vad. Ma bucur ca acum nu mai am stres ca nu am cu cine sa las copilul daca ma apuca noaptea... ca nu ajunge dr. la mine daca este aglomerat pe drum cu trafic mare daca se inatmpla seara.. etc.
Pe de alta parte... nu pot sa inteleg de ce s-a intamplat asa...Dimitris s-a nascut cu 3.750 gr si nu am avut niciun fel de probleme cu el.... In sarcina cu dimitris am fumat (putin, dar am fumat!!!) am mers la serviciu pana am nascut, plus - o multime de probleme am avut dar carora nu le-a dat nici cea mai mica atentie..
Acum, m-am lasat de fumat, am stat si la pat, am incercat sa fac totul ca la carte si....
Cred ca pana nu o sa o vad nu pot sta linistita ca totul este in regula si ca nu este ceva de intrat in panica...
Faptul ca trebuie scoasa imi spune din start ca este o problema...
In fine, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!!!
Incerc sa ma gandesc la altceva iar in aceasta privinta sa fiu optimista !!!
Laura39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laurici, nu stu daca iti amintesti dar aceleasi emotii le-am avut si eu cu Ana. Si la mine parea ca ecografic este de o varsta mai mica decat era sarcina. Si cu toate astea Ana s-a nascut la 38 de saptamani cu 3250g. Ceea ce este f bine. Eu cred ca trebuie sa ai incredere in Eleni. Stie ea bine ce trebuie sa faca. Nu-ti mai face griji! Ma bucur mult ca luni te vei intalni cu ea si abia astept sa o vad si eu.
Pupam dulce mamica si facem galerie mare luni!!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
honey79 spune:
Fetele, vin si eu cu 2 intrebari,deocamdata :
- cand ati spalat hainutele bebelusilor, ati dat masina pe program normal sau... pe vreunul special?? Eu am si "sanitize" care foloseste apa foarte fierbinte... o fi ok???
- ma dor sanii...de azi dimineata,asa, ca atunci cand trebuie sa vina menstruatia. Sunt sensibili la atingere si..dor asa, o durere...surda.E normal? Prevesteste ceva???
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
37+ sapt
Vali
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Laura Ioana spune:
Da, zuzici, asa cum a zis Alina
: cumetria e petrecerea de dupa botez. Noi o vom face dupa scaldusca (a doua zi dupa botez vin nasii si imbaiaza copilul in apa in care s-au pus petale de flori, banuti si nu mai stiu ce; apoi ii sufla pe la toate incheieturile zahar ca sa nu transpire, cica; apa se duce si se arunca la radacina unui pom).
Honey
eu folosesc program normal, cu temperatura care-i scrisa pe hainute (30-40). Altfel se pot strica. Si asa le vei calca dupa ce le speli, deci se dezinfecteaza.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria

Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003