Blat pentru mobila de bucatarie, ce culoare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Wenge este un fel de maro foarte inchis, apropiat de negru.
Are fina mea asa, si arata bine, insa fiindca spatiul este mic, culoarea aceasta nu e prea avantajoasa pentru ea, insa tre sa recunosc ca e elegant - ea zice ca e greu de intretinut.
Blatul il are de culoarea lemnului, dar nu cires, ceva mai deschis, este mat, si se intretine foarte bine.
Mama mea are mobila calvados (un maro mai inchis ca ciresul) lucios -nu recomand lucios se vede orice urma pe ea - si cu un blat marmorat un fel de bej sa zicem. Blatul e ok, imi place cum se intretine, si e destul de antijeg
in schimb, calvadosul lucios este un chin sa-l intretii, de aia eu o sa-mi fac cu cires mat, am mai avut si se intretine foarte usor.

Chiuvete sunt asa cum zici tu, rotunde, arata super, si acuma sunt niste chiuvete anti-pata de inox care au asa, un fel de textura pe ele, nu lucesc, si chiar sunt antipata, cand se usuca nu se vad pe ele picaturile de apa ca la astealalte de inox normale - am vazut ca au aparut cam peste tot, pretul depinde de calitate.
din cauza asta eu imi iau tot antipata, dar model mai clasic, cu o cuva si picurator.
Eu am ales pentru mobila mea cires cu vanilie, pentru ca aceste culori mai "de lemn" sa zicem, nu se demodeaza niciodata, si mie in general imi plac culorile calde, in special galbenul.
Iti dau un link cu mai multe modele, poate te inspira ceva de acolo: www.termoplanet.ro
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc mult pt site, foarte frumoase modelele si ma intereseaza si o camera pt tineret... au o multime. Nu m-am uitat de unde e firma, sper ca din Bucuresti pt ca ar fi cam ce ne trebuie noua.
Si eu am acum mobila vanilie cu ciresh, este in albumul meu pt ca am scos-o la vanzare. Cand ne mutam vom avea bucataria deschisa in living separata doar printr-un mic perete pe care ne gandeam sa-l continuam cu un bar. Deci nu ar fi problema de spatiu mic incarcat de o culoare inchisa dar cred ca totusi prefer culorile mai deschise si mai calde.
Iar despre chiuvete le stiu pe alea anticalcar daca sunt alea de multi ani aparute, usor zimtzate sau mate, sincer nu prea ma incanta, imi plac cele lucioase chiar daca trebuie s afrec toata ziua le ele. Totusi eu ma refeream la alt material, ceva compozit sau nu stiu exact, e ca un plastic de ce culoare vrei. Am vazut o poza si ma duc s acaut link-ul sa-l pun aici.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

http://www.mobilarbr.ro/mobila_bucatarie/bucatarie27.jpg
Asta e chiuveta, adica materialul.
Si asta e un alt magazin de mobila:
http://www.mobilarbr.ro/mobila-bucatarie.htm

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Da, despre acele chiuvete anticalcar este vorba, dar eu nu am mai vazut asa, la nimeni pana acuma, si probabil pentru ca nici nu m-a interesat subiectul. Doar la fina mea am vazut, si mi-a placut cum se intretine, si eu acuma caut solutii cat mai practice care sa-mi usureze munca...
E super bucataria ta, sau ma rog, a fost, era greu de intretinut asa culoare deschisa?

Cristina 29+ si Mara(aproape 5 anishori)

Mergi la inceput

Nu e greu de intretinut, blatul e rezistent si la fierbinte si la zgarieturi, usile se sterg usor cu un spray de bucatarie, orice sau doar cu carpa umeda dar nu se murdaresc prea des. Eu nu am avut aragazul langa mobila asa ca nu prea are cu ce sa se murdareasca prea tare. Sunt multumita de ea, furniturile sunt de calitate asa ca si usile si sertarele se deschid foarte frumos si usor. Hai ca ii fac reclama degeaba ca doar nu aici o vand

Fetele mele

Mergi la inceput