am nevoie de ajutor

am nevoie de ajutor | Autor: maxana

Link direct la acest mesaj

buna seara tuturor sun noua pe acest forum .Am aflat acum 2 zile ca sunt insarcinata ma bucur foarte mult dar in acelas timp ma speri e prima data si nu stiu ce trebuie facut .mia intarziat men. 3 zile si aveam un test in casa si lam facut (am incercat in ultimile 9-10 luni sa facem un bebe ...dar se pare ca vine cand vrea D.D. )MI A APARUT DOUA lini dar am crezut ca se insala , astazi am mai facut un test si la fel pozitiv .AM luat inainte de aface testul niste pastile de slabit (reductil) cam de aproape o luna le iau ,le-am intrerupt dar poate sa-mi afecteze ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Maxana Felicitari pt sarcina! Desi nu sunt in masura sa-ti raspund la aceasta intrebare, vreau sa te incurajez spunandu-ti ca in primele 2 sapt de la conceptie se pare ca medicamentele nu influienteaza sarcina, am citit intr-un studiu. In plus nu s-a dovedit ca Reductilul ar avea un efect teratogen, adica sa produca malformatii. Normal e sa discuti cu ginecologul si sa te bucuri de sarcina, ce trebuie facut? fuguta la ginecolog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

maxana, felicitari pentru cele 2 liniute!
Acum 1 an am fost la medic si mi-a recomandat pentru slabit exact reductil. Eu iam spus ca vreau sa fac bb iar doctorita mi-a zis ca este total contraindicat si sa ma gandesc bine ce vreau sa fac.
Parerea mea este sa ceri sfatul unui medic.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput