Informatii utile Constanta 13
Raspunsuri - Pagina 13
miruna22 spune:
o primavra minunata fetelor!
si sa dea Dumnnezeu cat mai multi bebici!
va pup pe toate!
p.s.: si eu o aspiranta din seprtembrie 2007

maria08 spune:
Buna dimineata!!
O primavara frumoasa va doresc tuturor!!!
Cami: Vezi ca adresa de mail o gasesti undeva deasupra postarilor mele...e un pliculet...dai click acolo si trimiti mail!!
madaluta spune:
Primiti si de la noi, cu intarziere, un buchetel de ghiocei virtuali

...alaturi de toate gandurile noastre bune si curate!
Martie e luna in care s-a intamplat minunea de a ramane insarcinata cu darius....si va doresc si voua sa fie o luna a minunilor si a implinirilor...

Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
maria08 spune:
Cine poate sa-mi recomande un medic bun de familie?! Vreau si eu sa ma duc la cineva care chiar isi merita titlu de dr.....Sper sa nu ma intelegeti gresit, dar am impresia ca unii chiar sunt depasiti....
Va pup pe toate!!!!!
madaluta spune:
maria: si eu sunt in cautare de asa ceva.. dr mea a citit pe forum k sunt nemultumita de ea ( ii dadusem numele si adresa) si mi-a pus dosarele noastre in brate spunandu-mi k nu mai putem fi pacientii ei...
dc afli te rog spune-mi si mie...
Madalina
29
maria08 spune:
Madaluta: Nu pot sa cred.....sa inteleg ca trebuie sa avem grija ce scriem pe aici.....in mod normal nu are dreptul sa te refuze ca pacinet, dar oricum nu mai puteai sta la ea....faza e de rasu-plansu!!!
Hai fetelor, asteptam recomandari!!! Cine ne recomanda un medic bun???
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Cami: Ti-am trmis ieri la amiaza un mail, verifica te rog !
Nu vrea nimeni sa ne ajute pe mine si pe Madaluta in privinta medicului???
Unde sunt fetele saritoare de aici??!
Azi plec la Bucuresti, vreau sa-mi fac analiza secretiei si urocultura si dupa e intalnirea cu acupunctura....va povestes maine cum a fost!!
O zi buna tuturor!!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Maria, Mada, imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu informatii referitoare la medici de familie, nu prea am avut nevoie si deci nu stiu. Si cand am avut nevoie am fost f dezamagita de doctorita la care eram inscrisa..am cautat alta, la care m-am dus stiind ca poate sa ma ajute cu un medical pt fiv, e tinerica, e draguta, dar in rest nu stiu nimic. Cabinetul il are la CET. Daca nu vi se pare departe, va spun unde e, dar inca o data va zic nu stiu nimic despre cat de buna profesional este.
Fetele, o vreme n-o sa mai intru, nu sunt in apele mele si am ajuns (cam tarziu) la concluzia ca mult rau mi-a facut toata perioada asta de doi ani de cand tot umblu prin doctori, am facut inseminari, fiv-uri..fara rezultat..trebuie sa mai traim si pentru noi..am uitat sa traiesc fara sa am mereu gandul la toata suferinta asta prin care trec pentru a reusi sa am un copil..si nu e bine deloc.
Va pup cu drag pe toate si vreau sa aud numai de bine. O sa citesc ce scrieti, o sa mai modific in listuta si cand ma voi simti mai bine o sa revin.

Ioana
animalutele mele iubite
madaluta spune:
Ioana: iti inteleg perfect starea si nu incerc sa te conving sa nu faci lucrul asta....e foarte greu cand nu iti mai poti vedea de viatza din cauza unei astfel de probleme...Si casnicia are de suferit chiar dc ambii parteneri isi doresc la fel de mult un copil...M-as bucura dc te-ai putea detasa intr-adevar...Noi n-am putut pana nu am luat si o pauza de la
. dc nu luam si o asa pauza, speranta si asteptarea noastra ar fi fost vie in fiecare luna...asa k 3 luni..abstinenta totala...ne-a prins foarte bine si am revenit cu forte proaspete.
Poate perioada Postului Mare ar fi excelenta pt asa ceva...
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti!
uite o poezie pe care am primit-o si eu azi si pe care ti-o dedic pt perioada care va urma:
Dans lent
Ai privit vreodata copiii
Intr-o "invartitoare"?
Ai ascultat zgomotul ploii
Cand cade pe pamant?
Ai urmarit vreodata zborul neregulat
al unui fluture?
Ai observat apusul soarelui?
Ai face bine sa incetinesti.
Nu dansa asa de repede.
Timpul e scurt.
Muzica nu dureaza mult.
Iti trece fiecare zi in zbor?
Cand zici "Cum te simti"?" "Ce mai faci"?"
Asculti raspunsul?
Cand ziua se sfarseste
Te intinzi in pat
Cu sute de intrebari succesive
Ce iti trec prin cap?
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.
Ai pierdut legatura cu o prietenie buna ce apoi a
incetat
Pentru ca tu nu aveai niciodata timp
Sa suni si sa spui "Buna"?
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.
Cand alergi asa de repede pentru a ajunge undeva
Pierzi jumatate din placerea de a merge.
Cand esti preocupat/a si alergi toata ziua,
Este ca si un cadou niciodata deschis... Aruncat.
Viata nu este o cursa.
Sa o iei mai incet...
Asculta muzica
Inainte sa se termine cantecul.
maria: am gasit o postare mai veche a lui andicu in care ne recomanda medicul ei de familie care e si pediatru:Sima Anca, tel 631464 si are cabinetul intre trocadero si casa de cultura...Eu cred k voi merge la dansa...sa vedem insa dc ne primeste.
Crssis:

Madalina
29