Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

of ce ti-e si cu copii!!! ba me'em ba cauuu... dar mai bine asa decat deloc!

pai oana daca e la 18 programarea si nu e departe de mall cabinetul poate reusesti sa stai 30 min cu noi, sau daca sunt si celelalte fete de acord sa mutam ora mai tarziu...sau mai devreme...
eu zic...dar ce-as rade sa aiba soacra treaba si sa nu ma poata ajuta!

eu sunt singura acasa!!!!!! dimineata s-a dus sotul sa-si aduca parinti de la tara si au trecut si au luat si fetele, si ca niciodata raisa a plans...n-a vrut la ica... si cred ca de-asta nu-mi tihneste...am o stare naspa...si de cand vreau sa mai stau si singurica, si uite-ma...pleostita!!!! am impresia sau copii dau dependenta????? ma duc sa spal vasele, cu toate ca unghiile mele urla dupa putina atentie!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Matei la varsta ei ma facea vaca Scotea un fel de cauuu ...ma asocia din pricina laptelui cu vaca?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,acum imi intelegi si starea mea de acum cateva zile... Eu ti-o intelg ca am trecut deja prin ea.

Uite,acum nu mai ai scuza sa nu stai aici cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha,o mamica "mem" vei fi intotdeauna in ochii domnisoarei tale .
Oana,mai e un magazin in statia de tramvai din Piata Unirii.
Simo78,
Diana, sa-ti treaca starea ...sa vezi ce dependenta va fi cand vor creste si nu vor sta pe acasa...
Si eu sunt singura cu d-ra caci cavalerul e plecat cu tati la o tura de catarare.

Mamicilor deci cum ramine pentru miercuri?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Simo - f tare faza cu "cauu"

Miha - Amira il contrazice pe Robert care zicea ca nu esti o doamna

Oana- pai bine ca ne-ai spus, mutam ora cum zice Diana,asteptam raspuns de la toate fetele sa vedem cum facem sa poata veni cat mai multe
Pt mine e ok si mai tarziu, 18.00 sau 18.30

Diana - nu mai fi trista,acum i-a trecut supararea si se distreaza cu surioara ei

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Poate fur si eu jum de ora miercuri daca va intalniti la mall. Pe Matei nu-l pot scoate, dar daca adoarme o sa aiba curaj tat-su sa stea doar eu 2 cat sa beau si eu un suc sau o praji sau o inghetata, sau de toate ...cine stie cand ma mai prinde acasa daca ma scapa afara

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am citit dar ma jucam si cu vlad in acelasi timp.(Vlad vrea iar vaca lola).
Soacra nu sta cu Vlad ca nu-i face fata.Andrei e mai cuminte.
Mama e singura care-i face fata(mai bine ca mine) dar lucreaza si are program dupa-amiaza iar acum e la o perfectionare.Iar in weeend face minacare la studenti(fratii mei).Il mai ia la ea duminica dupa-amiaza.
Nu s-a nascut bona care sa doreasca sa stea cu el.Astazi s-a suparat ca n-am vrut sa-l desenez pe Doamne-Doamne.Si a tipat si l-a batut pe Andrei.

Oana sper sa-ti gasesti ceva frumos.(urasc sa caut haine pentru petreceri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
De ce sa te simti vinovata, nu trebuie sa mai mearga si el in vizita la bunici?

Ma simt vinovata pentru ca l-am mintit ca merg la serviciu si el a acceptat,dragul de el. "Bine,da stai mult?" Ma simt vinovata ca nu pot sa-mi distribui uniform atentia asupra lor,ca poate se simte neglijat... Ma simt vinovata ca uneori ajung la capatul rabdarilor si efectiv dintr-o chichita ma supar pe el,cum a fost dimineata cand n-a vrut sa ia pastilutele...Of of ...ma mai...

miha deci ai si tu perioade din astea...eu chiar ma gandeam ca esti un fenomen ..un caz aparte..chiar ma gandeam mereu la tine cum faci cu 2 si sa ai rabdarea pe care o ai..sa faci tot ce faci si sa-ti pastrezi si calmul pedeasupra...caci eu cu unu care sincer e destul de cuminte nu pot sa ma plang dar cateodata tot reusesc sa-mi pierd rabdarea...oricum esti de admirat..

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Crochet

Buna mamici!
Si eu sunt din Iasi, am un baietel de 2 ani si 3 luni, Calin. Si sper sa ne primiti si pe noi in randul vostru.

un bun venit si de la noi...
[/quote]

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica,copiii tai sunt unici , nu se gaseste bona , dar au o mama super...
Diana, de ce sa nu vii cu "zgatiile"? Denisa ramine la locul de joaca , iar Raisa cu bebicii mici ,ii vor capta atentia cumva.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
[url=http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community](poze)[/url]

Mergi la inceput