Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
Va pup si eu fetelor!!
Ali stai cuminte la patut!
Diana nici mie nu mi-a aparut liniuta aia colorata pe burtica..Nu-i musai din cate am inteles..Ioana parca imi spusese.
Iar cu miscarile lui BB..nush ce sa zic!Al meu merge cu Duracell!
Ma impunge si-si scoate cate o chestie prin burta de zici ca-s Sigourney Weaver in Alien!!
Va pupez apasat pe toateee!!!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
RalucasS spune:
AM citit putin din ruma, dar nu pot sta mult la calculator pt ca are randunoiul treaba.
Vreau doar sa zic ca inca nu imi vine sa cred ca a nascut Naty, tot ce imi doresc este doar sa aiba parte de multa sanatate ambele, si de abia astept sa vad vesti noi despre starea Iuliei.
Iar Simo27 cand il simti mai putin pe bb, mananca ceva dulce si aseaza-te pe o parte si vezi daca misca. Eu pot sa spun ca misca mai putin ca la inceput, dar acum are forta mult mai mare cand misca.
Va
si sper sa intru maine dimineata
35+
Lucas
bubu05 spune:
Am papat o punga cu pufuleti
, i-am tema randunoiului si mi-a luat. Eu pap numai din aia la punga albastra cu surprize
, se bucura Vladut de "prostioarele" alea. Dar sunt buni rau!
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Fetelor, m-ati innebunit cu pufuletii vostri! Eu sunt cu floricelele. Imi iau d-alea de se fac la microunde ca pot sa-mi fac si-n miez de noapte, fara sa-l trimit pe randunel pe coclauri.
fetele.
Luny, eu am comandat masuca de infasat cu cadita (o primesc maine), sta pe un suport pliant, ca si eu tot cada pe colt am si nu pot fixa cadita pe ea. Pe pat in dormitor nu mi se pare comod, plus ca nu vreau sa ud pe-acolo. Asta mi s-a parut cea mai buna solutie. Vezi ca se gaseste si separat suportul pliant pentru cadita.
Mi-au trimis mail ca nu mai au carutul in stoc, si il primesc abia in februarie!
Era ca lumea pretul...
Delphin![]()
Ali, stai linistita la patuc si gandeste pozitiv!
Ioana, bafta la doctor, asteptam vesti.
Pupam Naty si Iulia si ne bucuram ca sunt bine.
Fetelor si eu am o secretie inodora, de vreo 2 luni cred si care ma enerveaza cumplit, schimb vreo 2-3 tamponele zilnice. Luni o sa-mi fac si eu analizele de sange si secretie pt. streptococ B, sa vedem ce iese.
Ce ma fac fara carut?
Cristina
27+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
delphin spune:
Am revenit..intre timp nu m-a bagat nimeni in seama, nu-i bai fac si eu pe TV-ul pe ramurica.
Continui deci...
Zoze, pup emisarul aducator de vesti bune..si tine-o tot asa!
Ce mai trageti voi cu pufuletii...v-am mai spus o data ca pufuletii ingrasa si nu m-ati crezut!
E ultima oara cand va zic!
Cory,
si mai lasa si tu mobilele alea pt. randunoi. Stiu ca vrei sa le faci tu pe toate, ca sa stii ca sunt facute bine si cu manutza ta, dar...are si randunoiul un rol in casa si sa vezi ce incantat va fii cand ii vei spune ca nu mai poti sa faci ca inainte! Se simte util!
Maya si tu cu mobile si alea, alea...nu poate cineva sa vina sa te ajute...mai eu cred ca e instinctul de cuib, dar aveti grija ca oualele trebuiesc tinute la cald.
Giani
si sa mai vii din cand in cand pe la noi, ca eu incep imediat operatiunea calcat haine bb. Trebuie sa le spal intai, te anunt eu!
Ali, cel mai bun medicament contra contractiilor si colului scurt e patul. Cumintica si cloceste oul tau cat mai mult posibil...minuni nu sunt zilnice!
Am uitat...ce mai vroiam sa zic...a, Cris felicitari pt. carutz, marca buna, ai sa te convingi...acu la pretz, nu stiu ce sa-ti zic...de cand cu leii noi, cu greu ma dezmzticesc...ar veni cam 40€? Ieftin, sper sa fie si adevarat.
Editez cris, am vazut mesajul de mai sus..pai daca il primesc in stoc in februarie, ti-l da la acelasi pret? In mod normal, sunt obligati sa-l furnizeze la acelasi pretz, daca l-ai comandat, tu astepti sa vina.
pozici
bb2
burticutza
gudinde spune:
Multa sanatate Iuliei si recuperare rapida lui Naty
Zoze
ai fost o dulce ca ai trecut-o pe Iulia pe listuta asa de repede dar ..... Naty in verde? Ntz, ntz, ntz ... eu votez pt mov!
Mami_papa acum niste ani si eu am fost organizator de evenimente (bine, erau mai mult evenimente corporate). S-au schimbat multe de atunci. Vorbeam ieri cu o colega care se marita in curand si mi-a spus ca la restaurantul pe care l-au ales li s-a impus sa lucreze cu un anumit organizator. Asta m-a mirat. "Pe vremea mea" nu era asa, sau poate am fost eu prea putin in domeniu asta.
bubu05 spune:
Cris, dar in februarie la pret e carutul ala? Eu tot pe el pusesem ochii. O mai fi la reducere? Adica luna asta, ca suntem deja in februarie...
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
nicol_conte spune:
Raportez si eu: tocmai am terminat de papat o punga de pufuleti,am facut aprovizionare cu randunoiul in seara asta de la supermarket; au fost buni, si acum mi-a adus putina bere intr-un pahar..
Giani felicitari pt bebe sanatos de 2.5kg , e destul de bine,si oricum mai are timp sa ia niste sute de grame acolo...
Stela te asteptam si pe tine pe crenguta, voinica,sanatoasa si mai ales cu uter relaxat-fara contractii
Zoze randunica noastra sefa
si multumim pt vestile bune.
Ioana bafta maine la doctor, te asteptam indata ce te intorci cu vesti bune.
Luni de dimineata merg si eu la recoltat de sange, culturi si ce analize se mai fac pe la 7 luni, plus ca mi-a zis de data trecuta ca o sa-mi faca vaccinul ala pentru RH-. Sper sa-mi faca si mie o eco sa mai vad si eu bebelina ca nu am mai vazut-o de la morfo din sapt 21;a trecut ceva timp.
Despre spalatul bebelinei, ce sa zic, eu pe Alexia am spalat-o in albie pe patul din dormitor, dar nu mi-a fost tocmai bine, pentru ca ma durea foarte tare spatele, mi se scula paru'n cap de nervi din cauza durerii ca stateam aplecata;de fapt, dupa prima nastere am dureri de spate si nu mi-au trecut pana am ramas iar insarcinata; cu siguranta de data asta va trebui sa gasesc alta formula de imbaiat bebele,cred ca pe o masa ceva...
....iar dunga de pe burta, la prima sarcina cred ca imi aparuse pana la 28 sapt,insa acum nici urma de ea;oricum nu-mi fac griji,nu cred ca e musai sa apara..
Eu tot citesc, citesc ce scrieti voi si abia acum realizez ca majoritatea dintre voi ,daca nu toate, ati cumparat deja lucrusoare , carucioare si alte chestii....si imi dau seama ca eu nu am luat nimic, da' nimic pt bebelina Antonia...nu-mi vine sa cred ca deja am intrat in luna a-VII-a . Ce-i drept, patutul il am de la Alexia, vreau doar sa-i schimb salteaua ca am avut din aia de iarba si m-a disperat cu mirosul;si ceva lucrusoare mici ,mici mai am...tre sa le bag si eu la spalat si la calcat,asa de bine arata ca nici nu zici ca au fost purtate...
..hai ca m-am lungit cat o zi de post..
Simonette
- ti s-a facut sa nasti, ai? Asa am facut si eu in ziua cand m-am dus la control si m-a internat sa o nasc pe Alexia;cand vedeam fetele care erauin salonul de travaliu ca pleaca una dupa alta si vin intr-o juma de ora fara burtici, chiar mi se facuse pofta sa nasc,nu mai aveam rabdare sa o vad pe bebelina, si chiar ii spuneam doctorei sa-mi faca ceva sa nasc si eu mai repede ca m-am plictisit, nu aveam dureri, contractiile nici nu le simteam; la cat de frica imi era inainte de nastere, atata curaj aveam in momentele alea, nu mai conta nimic,vroiam doar s-o vad pe micutza mea..
Hai ca m-am lungit cu mesajul asta cat o zi de post..
Dau send sa vad daca au mai aparut ceva vesti despre Naty si Iulia
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
27+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
delphin spune:
stiam eu ca mai e ceva...
mi-am amintit!
Zozelici cu sclipici la bagheta...eu nu poci maica ni, pe 28 e c. Merci!
pozici
bb2
burticutza
nicol_conte spune:
Pup eu pe Delphinasul nostru 
sa nu mai fie suparat ca nu-l baga nimeni in seama ; asa repede a adormit piticul? A mea fetita adoarme ziua in vreo 2 ore de stat langa ea in pat, dar mama are nervii astia ca eu nu stateam atat, iar noaptea mai devreme de ora 11,chiar 11.30 nu se culca.., si asta daca se baga in pat pe la 10 asa..dar i-am zis mamei sa nu se mai streseze ca fimea seamana cu mine, de cand ma stiu n-am dormit ziua ,nici copil fiind si nici acum mare...
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
27+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)